Какво има след смъртта?

• 567 970
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 045
Аз пък само в тази тема пиша спокойно за всичко, което ми мине през главата. В живота си почти нищо не споделям от желанията и идеите си в тази насока - говоря за темите, които се обсъждат тук.
Обаче нещо ми писна вече. Искам друг живот и аз да съм друга. Искам да бъда и живея в съответствие с нещата, в които вярвам, които живеят в душата ми, а не да се правя, че няма нищо след и преди смъртта, различно от общоприетото. Знам, че всичко зависи от нас и можем да направим всичко, което желаем, но някак не ми достигат силите и смелостта  Sad Но вече ми става все по-трудно да живея така, не ми е достатъчно. Надявам се скоро да ми дойде някакво решение на ситуацията.

# 9 046
И аз се чувствах като теб преди.Нещо ми липсваше.Нещо не беше наред със живота ми.Сега вече в средите, в които навлязах-сред хора с моите разбирания и с моите вярвания, пъзелът се подреди.Плувам в свои води.Чувствам се прекрасно и не крия от останалите около мен с какво се занимавам.Дори да ме мислят за луда, не ми пука, нали на мен ми е добре.А и лудостта под моята форма е масова, щом се оказа, че толкова много други като мен я споделят. Hug

# 9 047
Ами те и мен ме мислят за луда.  Laughing Най-вече избягвам да говоря пред съпруга си, защото той не ги възприема тези работи. (Мен вълната към извънземните ме влече.) Наскоро говорих за това с баща ми (по-точно мъжът ми подхвана разговора, за да ми се подиграе). Баща ми обаче прие всичко съвсем нормално, сякаш знае, че стават такива работи, дори ми каза някои други, които са ставали по негово време. Сестра ми също помни някои случки от моето детство (те са свръзани с мен). Тук си плещя каквото ми е кеф и не ми дреме, на работа няма да говоря за това.  Laughing Макар че едната колежка ме подхвана един ден с подобни мнения, но аз не исках да казвам нищо.  Само я изслушах. Mr. Green

# 9 048
miracle_today дано и при мен се наредят така нещата като при теб  Hug Аз понякога сънувам, че съм точно в такава ситуация каквато описваш - в свои води със свои хора и чувството е наистина прекрасно. Може пък да ми се случи и в реалността  Simple Smile

HAPPY и аз така съм внимателна, когато някой ми заговори на "моите" теми. Защото като започна и аз да споделям мисли често се оказва, че човекът отсреща уж е на моята вълна, но започва да ме гледа странно  Mr. Green

# 9 049
mamam-am, и аз съм така в живота, навсякъде извън тази тема. На познати нямам доверие, за да обсъждам подобни въпроси, в семейството е изключено. Само тук си говоря, каквото ми е на душата. Наистина е трудно все да си мълчиш и все да го държиш в себе си. Понякога си представям как на някое семейно събиране, особено по повод нечий помен, се изтъпанчвам и си казвам всичко, което ми е на ума. Laughing Представям си реакциите им, на тия суеверни кокошки, съставляващи ядрото на роднинското съсловие. Е, почти ми става приятно и топло на душата Joy
Скрит текст:
?

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 20:29 от Ън

# 9 050
Това ми е непознато.С какво се занимават спиритистите?
Аз явно съм късметлийка, защото и в семейството ми тези разговори са нещо нормално /майка ми изкара преди мен курсовете за работа с лечебни енергии, а баща ми вече и той повярва в ефекта/.И на работа не ме гледат като луда, дори някои се увлякоха от идеята, и една колежка вече изкара курс по рейки и започна да посещава групови медитации.Аз имам интереси в областта на лечебните енергии, квантовата синхронизация, и голяма слабост ми е работата с Акашовите записи.Не съм обвързана с никакви конкретни групи /тоест, няма нищо общо със секти/.Ходя където и когато си реша, с различни организатори-курсове и семинари.Имам вече и много добри и полезни приятелства на основата на тези интереси.Всяка от приятелките ми си има и други, различни от общите ни интереси, и посещава и други мероприятия-медитации, йога, лечение с тибетски купи, семейни констелации, сакрална архитектура/може да обърках термина/.Избора е наистина огромен.На обученията, на които съм ходила, не се говори за религии, винаги се споменава, че всеки се обръща към когото и каквото желае-Бог, Вселената и т.н.Идеята е една- духовно развитие и повишаване на вибрациите ни-начините и пътищата са различни.

# 9 051

От всичко, което си написала, само Акашовите записи ме интересуват, извини Embarassed Въпросът ми е: чие дело са те? на ВА? Сами ли ги пишем? Има ли свръхсъзнанието постоянен достъп до тях(защото аз съм убедена, че има, но пак да питам... Simple Smile) Имаш ли отговори?

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 20:30 от Ън

# 9 052
Ами теоретично можеш да прочетеш какво са записите.Аз съм още съвсем начинаеща, та не мога да отговоря на другите ти въпроси Embarassed.Достъпа до Акашите го правим съзнателно, в будно състояние, не чрез медитации и прочее.Не чрез ВА.Иначе, да, ние си ги пишем записите, през всичките си инкарнации, всяка наша мисъл, желание и чувства се записват.Канализираните послания от различни източници, които сигурно сте срещали из нета, са сваляни по този начин.Нашата работа в началните курсове е да помагаме на себе си и на близките /и на който желае/ със сваляне на послания-отговор на конкретен въпрос.За причината да се случва/повтаря един какво си в живота ни, за насока какво да направим, за да променим еди-какво си в живота си, за това какво да променим в себе си, да попитаме как да балансираме отношенията си с някой, какъв е урока, който трябва да научим от....,от този тип.И понякога освен отговорите, които получаваме, идва и конкретна помощ, ей така, като с магическа пръчка.Невероятно е като преживяване.

# 9 053
 Rolling Eyesинтересно е....но ми се струва, че е нужна силна лична мотивация, аз например не бих се заела, защото съм ужасен скептик, въпреки всичките ми преживелици. А може би понякога го правя, но напълно несъзнателно, всичко при мен е на този принцип, липсва ми вярата, скепсисът я убива. Tired

# 9 054
Спиритистите викат духове и говорят с тях. Четох, че е опасно и забранено занимание, защото най-голяма е вероятността да се попадне на негативна сила.

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 17:44 от B l a n k a

# 9 055
.

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 20:51 от Ън

# 9 056
  • София
В момента дават Да срещнеш Джо Блек - страхотен филм  Peace Peace

# 9 057
Не, май става въпрос за друго....тези използвали медитация или я постигали с разни субстанции, чрез които изпадат в някакви състояния, не знам точно как се казват, при които виждат образи, картини, получават послания, а може би и повече от това. Общо-взето научават кои са, какви са били, виждат и отвъд видимото. Имало опасност, но тя била, че някои са разболяват душевно. Не знам кое ги подлудява....  На тях също викали спиритисти, поне така ми каза жената. На тях се чудех.... Rolling Eyes
Да нямаш предвид халюциногени?  newsm78

# 9 058
Не, май става въпрос за друго....тези използвали медитация или я постигали с разни субстанции, чрез които изпадат в някакви състояния, не знам точно как се казват, при които виждат образи, картини, получават послания, а може би и повече от това. Общо-взето научават кои са, какви са били, виждат и отвъд видимото. Имало опасност, но тя била, че някои са разболяват душевно. Не знам кое ги подлудява....  На тях също викали спиритисти, поне така ми каза жената. На тях се чудех.... Rolling Eyes
Май шаманите правят това...

# 9 059
Не, май става въпрос за друго....тези използвали медитация или я постигали с разни субстанции, чрез които изпадат в някакви състояния, не знам точно как се казват, при които виждат образи, картини, получават послания, а може би и повече от това. Общо-взето научават кои са, какви са били, виждат и отвъд видимото. Имало опасност, но тя била, че някои са разболяват душевно. Не знам кое ги подлудява....  На тях също викали спиритисти, поне така ми каза жената. На тях се чудех.... Rolling Eyes
Май шаманите правят това...

Шаманите използват редица психотропни вещества, част от които става широко познати за множество народ през 60-те години на 20-и век след издадените тогава 2-3 книги на Карлос Кастанеда и под егидата на каузата, че масите могат така да се преборят за световен мир. Т.е срещу акциите (вйната) във Виентам и др. такива сериозни конфликти от това време. Ееее... не се преборват с/у войните, но пък се сдобиват с хероин, хашиш и последващите им производни...... Т.е. психотропни и принципно вредни за човешкото здраве вещества, които са забранени от закона (главно за ограничаване борбата с/у войната във Виетнам), но пък - знаете - по линия на трафикантите - имат доста силно разпространанение и днес. Sad Използват се от шаманите със съвсем психологическа цел - получава се "отнасяне" (както и при всички опитни и неопитни наркомани), но шаманите могат да контролират процеса (донякъде) и да го използват (в голяма степен!). Т.е. получава се приспиване на съзнанието и освобождаване на подсъзнанието от опеката на съзнанието. Тогава, след като подсъзнанието може да действа свобоно и без филтъра на разума (съзнанието) се достига лесно (еЕ, ако знае ш как и накъде да насочиш процеса) до отговори на въпроси, които НЕ Е възможно да се отговори в "нормални" условия. Например, "Кой (и как) уби Кенеди".... Може и да са моменти от бъдещето. При такова състояние на транс ВРЕМЕТО сякаш губи своето значение и нещата НЕ СА подредени едно сед друго и праволинейни.... Съществува сбор от видения... а в какъв ред се случват или са се случили - ей в това се състои майсторлъка на шаманите! Wink При практика - е достижимо за всеки човек да развие такива способности, ноооо... само практика не стига  Twisted Evil

А защо не сте говорили за извънземните? Според вас не съществуват ли?   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт