Какво има след смъртта?

• 567 953
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 090
B l a n k a - Тъмна материя = Етер! Подкрепям средновековните и други алхимици по тоя въпрос  Peace

# 9 091
  • София
Не зная как да провериш за достоверност.То се усеща.Често се плаче, защото ангелските енергии са много силни и любящи.Ако човека отсреща е готов, разбира отговора и знае, че е точно за него.Понякога се проумяват трудно, може да минат дни и месеци докато се разбере смисъла.Понякога, когато човека, който пита, усети и разбере причината за нещо, получава и практическа помощ веднага, или до ден-два.Ако не повярва, значи не е готов за това.Всеки случай е различен.

Сигурно въпросът ми ще ти се стори глупав, но как точно става четенето?

# 9 092
Не зная как да провериш за достоверност.То се усеща.Често се плаче, защото ангелските енергии са много силни и любящи.Ако човека отсреща е готов, разбира отговора и знае, че е точно за него.Понякога се проумяват трудно, може да минат дни и месеци докато се разбере смисъла.Понякога, когато човека, който пита, усети и разбере причината за нещо, получава и практическа помощ веднага, или до ден-два.Ако не повярва, значи не е готов за това.Всеки случай е различен.

Сигурно въпросът ми ще ти се стори глупав, но как точно става четенето?
Редактирам се...

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 13:45 от miracle_today

# 9 093
miracle_today и на мен ми стана много интересно за съзнателното четене от Акашовите записи. Как получавате тези отговори - като глас в главите ви или по друг начин?

Ех, какви хубави Таро сте показали. Моите са съвсем примитивни, детски някак. Когато ги избирах имаше само такива там, където гледах. Тогава бях в толкова лош период за мен, в който сам се вкарах поради глупостта си, че явно точно такива са били подходящи за мен  Rolling Eyes

За сценариите в главите, при мен съм забелязала, че се сбъдват, само че не веднага, а след години. Първоначално всичко си върви без да има индикации, че ще се случи помисленото от мен. Но след няколко години, може даже 5-10, се случва. Затова гледам да си измислям хубави сценарии   Laughing

# 9 094
.

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 13:43 от miracle_today

# 9 095
Миракъл, интересно е това, което пишеш за четенето на Акаша. Ще опитам, но искам да оздравея първо, че сега съм слаба и не знам дали няма да допусна чужди вмешателства. Опитвала съм, несъзнателно мисля, такова нещо, сега да попитам дали е това, което се прави. Изчиствам съзнанието си от всякакви злободневни ядове и мисли, оставям го да се рее свободно и се съсредоточавам върху въпроса, който ме вълнува. Не мисля за него, само го "маркирам" и чакам дали ще се получи нещо. Най-често не става нищо, съзнанието ми си остава празно и блуждае нанякъде. Понякога само идват някакви представи, които рядко определям като мои. Това ли е четенето в Акаша?
Предпочитам да получавам обаче отговорите направо от свръхсъзнанието и то по възможност като образи и картини, така ми е по-лесно и повече вярвам на информацията. Останах си Тома Неверни и все ме яде червеят на съмнението. ooooh! Обаче....много трудно контактувам с  Аз-а по мое желание. Да кажем, че досега се е случвало веднъж, даже нямах тази нагласа, просто се терзаех за нещо и получих отговор. Затова се замислих за картите Таро като възможност да влизам в контакт и по мое желание. Малко съм объркана за Таро-то и се чудя дали пък да не изчакам и да обиколя книжарниците и да си избера?.... Rolling Eyes Ще премисля тези дни сега..... newsm78
Благодаря, дано се оправя бързо, че мъжът ми взе много да кашля(той се разболя преди мен), а уж се беше оправил.....този грип вървял с възпаление на трахеята. За мен ще значи болница.... Close

# 9 096
Ън, слагай една тенджера с вода да заври, пусни вътре сол, сода, лайка, каквото не ти е забранено, и дишай хубаво парата през устата. Колкото повече, толкова по-добре. За ден-два минава.

А връзката с Аз-а според мен е постоянна и естествена - като на ръката с главата например, не е нужно ръката да търси контакт с главата.

# 9 097
Изчиствам съзнанието си от всякакви злободневни ядове и мисли, оставям го да се рее свободно и се съсредоточавам върху въпроса, който ме вълнува. Не мисля за него, само го "маркирам" и чакам дали ще се получи нещо.

И аз така правя, когато имам да решавам нещо и не зная как да постъпя. Досега винаги се е получавало. След като изляза от това състояние имам готов отговор какво да правя и някак съм получила и сила, за да го направя. Защото понякога, за да направя нещо не ми е достатъчно само да знам как да постъпя, но и сили и увереност. Но отговорът не го получавам като мисъл или картина, образ, а като вътрешна убеденост - сякаш винаги съм знаела, че това е отговорът. Като се замисля трябва по-често да използвам този метод, досега не ме е подвеждал. Ако го бях ползвала по-често сигурно доста грешки щях да избегна, но пък сигурно е трябвало да ги направя и затова не съм имала подтик да търся информация по този начин.

# 9 098
Това, което описвате е малко по-различно.Не знаете откъде ще дойде отговора-може да е ВА.Което е супер, разбира се.Нашето, понеже е обучение, е точно конкретизирано като практика и като резултати.А наистина са си опасни тези занимания.Една моя приятелка прави сама експерименти и е доволна от постигнатото, но откак направи някакъв достъп, аз не мога да понеса контакт с нея.Започва да ми става зле и се налага след това да си чистя аурата...Аз затова предпочитам да практикувам с помощта на учители.

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 14:05 от miracle_today

# 9 099
Точно така, връзката с ВА би требвало да е постоянна и естествена, ама често би, ама не би... Wink
Аз знам, че акашовите записи са в каузалния свят и малцина имат достъп до тях, ама не знам...Знам, че в астрала имат огледално копие и се чудя как се намират. Знам, че би требвало в момента на излизане от тялото да си настроя съзнанието, че отивам да ги чета. Казвам си например:''Искам да видя възстанието на Спартак.'' или ''Кой ще спечели изборите едикъде едикогаси'' или каквото и да е друго. Не ми се получава, нещо ми куца в навигацията. newsm78
Изборът на първото Таро е важен, може да възбуди интереса или обратното. Толкова са символични , интересни и дълбоки значенията на картите. Аз  дълго време бях с Златното Таро на пирамидите, става за начало, аз си го харесвам. На Ън ще препоръчам Артуровото Таро. Сега гледам с Тарото на Уика, не е мойто Таро определено. Искам да имам Тарото на 78 портала, имам чувство, че на Ън ще и допадне точно то...Мдам, него препоръчвам май. И оздравявай, Ън! Hug
Не мога да се съсредоточа и да чета сега нищо, мноу е шумно покрай мен, весело е , пъстро е, ама ми бръмчи главицата. Simple Smile
http://spasateli.ucoz.ru/photo/gallereja_kolod_taro/taro_78_dverej/9
Май тези картинки/кодове/символи най ме грабват.

# 9 100
Аз решенията ги взимам лесно - деля един лист на две, плюсовете от едната страна, минусите от другата и готово.
Иначе когато имам някаква идея да направя нещо, но не знам точно как, и аз така не се напъвам да го измисля, а го слагам на склад и решението си идва само, най-често сутрин на събуждане изведнъж ми светва.
Може да изглежда инертно отстрани, но оставям нещата да се случват сами, не пришпорвам и не променям и винаги се оказва, че се е подредило точно както трябва.

# 9 101
 Simple SmileДа, да, мноу са интересни и некакси лесни Тарото на 78 портала, искам ги! Crossing Arms
Ще ми е интересно да ми кажете кои са вашите лични карти, как го чувствате или кои ви излизат.Моите са Звездата, Умереността и Глупакът. Grinning

# 9 102
Глупакът, Слънцето, Луната  Peace

# 9 103
А как се определят личните карти? Теглиш три произволни или по друг начин?

Ето такива са моите Таро - вече искам други, но пък тези някак са ми близки, та не знам дали ще ги сменям скоро  Thinking
Скрит текст:

# 9 104
Мамам-ам, хубави са ти картите, защо искаш други, просто нещо ново ти се иска ли? На мен в момента адски ми трябват Таро, че изпадаме в някакво дълбоко чудене вкъщи. Синът ми ходи на интервю в 2 фирми и от двете места му се обадиха, че е одобрен. На едното вече всичко е договорено, започва на 14.01, на другото ще отиде на 3.01. да подпише договор евентуално. На 3.01. трябва или да подпише договор, или да откаже и да остане на другото, където вече му съобщиха, че е назначен. Не може да избере. ooooh! Ние също се чудим....Можех да хвърля няколко карти, ама като се мотках досега.... Confused

Общи условия

Активация на акаунт