, в следващия момент им видях лицата и после всичко изчезна. След това реших да се събудя, отворих очи, видях че съм в стаята си, успокоих се и пак затворих очи. После видях една красива градина пред мен и пак осъзнах, че астралното ми тяло пътува. Реших да осъществя една своя отдавнашна мечта и да отида в Космоса. Трябваше ми малко да се съсредоточа и тъкмо си мислех, че няма да успея, когато се озовах в дълбокия Космос. Много постно го разказвам, но ченето ми увисна.
Гледах и си повторих на няколко пъти репликата от филма "2010" - "Oh, my God! It's full of stars!". Особено последното изречение го повторих няколко пъти. Наистина имаше толкова много звезди, че едва ги побирах в съзнанието си. Беше по-красиво от всяка снимка, която човек може да види (на Космоса). Това, което ми направи впечатление е, че галактиките не бяха спираловидни като нашата, а с някакви много интересни форми. Самите форми е трудно да бъдат описани, още повече, че запомних само една в главата си.
Аз пък съм ти от своя страна благодарен, че споделяш такива интересно твои си неща! Обект са ми на интерес, но няма практика досега. Само като цел ми е, защото още миналото лято някак си ненадейно реших, че трябва да се срещна с един приятел именно в астралната сфера или както там се нарича "мястото", умрял отдавна за жалост и то - пак за жалост - твърде млад (по-малък е от мен на години с около 5, според ЕГН-то и е починал преди 5-6 год.)
Тааа... знам, че ще стане някога, но не знам кога.В поседствие се по-образовах малко за този род "пътешевствия" и знам туй-онуй теоритично, но все още явно не съм се задействал по-целенасочено у тая посока с някакви последователни действия. Повече вяра ми хванаха ТАРО, въпреки че и там е странно КАК точно действат.... Но те са (1) материални карти и (2) като провериш 1-2 неща като "предсказания" - вярваш по-сигурно в техните по-цялостни предсказания. Въобще оттам по-лесно ми тръгна вярата и увереността, че тия работи за които се говори тук НЕ СА бла-бла. Ама като няма с кой да се споделя за другото - остана ТАРО-то, щото неговите резултати и за най-непредубедените са очевидни. И не е важно да разясняваш на някой как действат и да те счита за луд предварително... Ей затова съм благодарен, че ви има в тази темичка тука!
Е, може и проблема да си е в мен - да не съм настроена за такъв вид гадаене. Като ми дойде пак на дневен ред - засега не ми се занимава нещо, може да опитам с други.
Но аз искам да питам пак за тези, тъмните фигури....казваш, че видя лицата им, какви бяха-добри/лоши, познати ли са ти, човешки ли са? Много ме притесняват тези тъмни фигури още отпреди много години. Заради тях няма да събера смелост да пробвам излизане. 

Но аз искам да питам пак за тези, тъмните фигури....казваш, че видя лицата им, какви бяха-добри/лоши, познати ли са ти, човешки ли са? Много ме притесняват тези тъмни фигури още отпреди много години. Заради тях няма да събера смелост да пробвам излизане. 
Ох, какво описание им направих - не мога да кажа, че приличаха точно на Сив, защото сякаш виждах черепа им, както рисуват Смъртта, но не беше и точно това - абе странна работа. ИЗглеждаха малко зловещо, но са си хубавци.
Сещам се, че и ае беше постнал за пътуване в Астрала, придружено от Сиви. Всъщност не знам дали тези бяха точно от тоя вид...
)
Затуй всичко описано е по нейните (на Душатата ти) усещания, а те се различават много от усещанията на човек в нормални условия, нали? Значи тия тъмни хора (сенки) може да са и демони.... и затова Душата ти да ги усеща окрасени в черни/сиво....
Е, не знам какви са тия Сиви... Ако не разбера от вас тук по-директно - ще трябва да посъбера инфо по тоя в-с в последствие 
Да не навлизаме в подробности сега..
Ако желаеш това, да пробваме така с ТАРО-то, де... Значи ако ДА - формулирай въпрос... и като е готово това - кажи... Аз ще се опитам да върна МАКС адекватен резултат, следвайки всички салтанати на гледането с ТАРО и до колкото това е във моите възможности СЕГА (тия дни)....
Всъщност снощи мислих, че може да са духове на Сиви, но и това не е сигурно. Може би са някакви духове, защото от самото начало ги възприемам като духове. Но може и да греша. Не съм много запозната с демоните, но те не са ли паднали ангели (или греша)? Не знам кой източник е достоверен и има ли изобщо такъв, за Дявола съм чела в Библията, че е бил най-красивият и могъщ ангел, който се е противил на Бога заради деспотичното му управление и е искал да завземе властта. Към неговата кауза се присъединили 1/3 от ангелите, но загубили битката и Господ ги пратил на нашата планета на заточение.
Не знам всъщност дали така стоят нещата, но мисля, че падналите ангели би трябвало да приличат на ангели.
А демоните (като страшен образ) са човешка измислица, но може и да греша.