Какво има след смъртта?

• 567 935
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 105
Аз "моите" 3 карти написах по чувство, т.е. кои 3 най-добре и близко ги усещам.... Иначе явно има някакъв начин за определяне на т.нар. "лични" карти. Виждал съм списък с такива за "звездите", демек - по-известните на всички хора.... Но мисля, че ги пишеха "за човека" и "за деня". Явно има значение, но не знам как се определя, на база какви пресмятания.... защото ТЕ - очевидно - не теглят по 1 карта всеки ден, та да им я запише статистически някой някъде в Нет-а Wink

Ън - принципно, има и он-лайн "гледачници" с ТАРО... но повечето искат пари... Първия път, преди около 2 год. и аз като бях на зор - се обърнах към такава... Познаха, де, няма да си кривя душата, но предложиха основно гледане (нареждане, подредба), т.е. едва ли не за цялата Съдба и прочие..... Интуитивно мисля, че на теб ти трябва една значително по-просто нещо, почти от типа ДА-НЕ... Или?  Rolling Eyes Да не ти предлагам "дай да ти метна аз едни карти"... щото индивидуалния елемент - къде да се цепи и прочие - ще липсва и няма да е достоверно един вид,,, виж он-лайн има "Карта таро за деня", където ти казват - изтегли карта, виж значението (тъпкованието) и се води по това за ДЕНЯ.... Ноооо... това има 1 сериозен недостатък - винаги тълкуванието е двузначно, защото те НЕ знаят права или обърната карта сте изтеглили и ти дават и двете тълкования. Разликата в двете често е чисто противоположна, но има и със сериозна разлика в самото значение на права и обърната карта. Т.е. трябват допълнителни мерки за да се установи кое значение да се вземе в предвид  Peace

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 16:41 от Miami_beach

# 9 106
Miami_beach, благодаря ти за информацията за картите Таро. Благодаря и на всички, които пишат за тях. Струват ми се много интересни, но сякаш и доста далечни от мен... поне на този етап. Аз съм гладна, почти цял ден не съм яла нищо и вече ми е лошо. След малко ще ходя да ям, но не можах да се сдържа и реших първо да опиша снощното си второ приключение из Астрала. Записвам го в скрит текст - на който му е интересно, да го чете. На който не му е  - да подминава.  Mr. Green

Скрит текст:
Та всичко започна като осъзнах, че съм в салона по физическо на гимназията, в която учих средното си образование. Стана ми чудно, че се намирам там, че е тъмно, зацепих че е нощ и си казах, че вероятно астралното ми тяло е дошло тук. В следващия момент видях 2 от тъмните фигури да идват към мен. Нали Ън питаше дали при всяко влизане в Астрала се появяват - при мен 1 се появи предния път, а сега две. Та фигурите идваха към мен, а аз реших да ги изгоня и почнах да им крещя да се разкарат. Те обаче не се разкараха, а почнаха да приближават до мен, аз тръгнах заканително към тях  Joy, в следващия момент им видях лицата и после всичко изчезна. След това реших да се събудя, отворих очи, видях че съм в стаята си, успокоих се и пак затворих очи. После видях една красива градина пред мен и пак осъзнах, че астралното ми тяло пътува. Реших да осъществя една своя отдавнашна мечта и да отида в Космоса. Трябваше ми малко да се съсредоточа и тъкмо си мислех, че няма да успея, когато се озовах в дълбокия Космос. Много постно го разказвам, но ченето ми увисна.  Laughing Даже се зачудих дали и на физическото ми тяло ченето е така увиснало, както на астралното.  Joy Гледах и си повторих на няколко пъти репликата от филма "2010" - "Oh, my God! It's full of stars!". Особено последното изречение го повторих няколко пъти. Наистина имаше толкова много звезди, че едва ги побирах в съзнанието си. Беше по-красиво от всяка снимка, която човек може да види (на Космоса). Това, което ми направи впечатление е, че галактиките не бяха спираловидни като нашата, а с някакви много интересни форми. Самите форми е трудно да бъдат описани, още повече, че запомних само една в главата си.  Laughing Погледах, погледах и се зачудих какво да правя - дали да отида на някоя планета (голяма мечта ми е), но ме хвана страх, че може да попадна на недружелюбни извънземни или на условия, за които не съм подготвена. Затова реших след още няколко такива пътешествия да отида на някоя планета, а засега да се приземя на родната си планета. "Приземих се" на някаква мръсна софийска улица - блях, имаше някаква грозна фабрика. Не знам дали при другите астрални пътешественици е така, но се почувствах изморена от пътешествието си и си казах, че искам малко да сънувам обикновен сън, за да си почина и след това засънувах неща дето не са за разправяне.  Laughing

# 9 107
HAPPY_QUEEN - Moля!  Sunglasses Аз пък съм ти от своя страна благодарен, че споделяш такива интересно твои си неща! Обект са ми на интерес, но няма практика досега. Само като цел ми е, защото още миналото лято някак си ненадейно реших, че трябва да се срещна с един приятел именно в астралната сфера или както там се нарича "мястото", умрял отдавна за жалост и то - пак за жалост - твърде млад (по-малък е от мен на години с около 5, според ЕГН-то и е починал преди 5-6 год.) Sad Тааа... знам, че ще стане някога, но не знам кога.В поседствие се по-образовах малко за този род "пътешевствия" и знам туй-онуй теоритично, но все още явно не съм се задействал по-целенасочено у тая посока с някакви последователни действия. Повече вяра ми хванаха ТАРО, въпреки че и там е странно КАК точно действат.... Но те са (1) материални карти и (2) като провериш 1-2 неща като "предсказания" - вярваш по-сигурно в техните по-цялостни предсказания. Въобще оттам по-лесно ми тръгна вярата и увереността, че тия работи за които се говори тук НЕ СА бла-бла. Ама като няма с кой да се споделя за другото - остана ТАРО-то, щото неговите резултати и за най-непредубедените са очевидни. И не е важно да разясняваш на някой как действат и да те счита за луд предварително... Ей затова съм благодарен, че ви има в тази темичка тука!  Hug

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 17:20 от Miami_beach

# 9 108
Ама като няма с кой да се споделя за другото - остана ТАРО-то, щото неговите резултати и за най-непредубедените са очевидни.
Ох, на мен тези Таро са ми съвсем мъгляви. Имам една книжка, в която са описани начини за гадаене с тях. Но хич не мога да вникна в картите - съвсем повърхностно ми е гледането, не го усещам с душата си, както примерно става със сънищата или медитацията над определен въпрос.
Затова и съм решила някой ден да си сменя картите - моите и на вид са ми повърхностни, като детски рисунки - може и затова да не мога по-дълбоко прозрение да постигна с тях. Тук видях много по-хубави  Simple Smile Е, може и проблема да си е в мен - да не съм настроена за такъв вид гадаене. Като ми дойде пак на дневен ред - засега не ми се занимава нещо, може да опитам с други.

Ън по дилемата на сина ти - защо не му дадеш съвет просто да не мисли известно време по въпроса - примерно до края на годината - ден/два. Това е елементарният начин за връзка с подсъзнанието или със висшето съзнание. И няма да се налага да му говориш за медитация и връзка с Висшия Аз /доколкото разбирам не се приемат добре такива неща в сем.ти/. Като разума му се поуспокои и спре да се ангажира с въпрос, чието решение не му се отдава, по-висшите същности, може да се заемат с проблема и да го решат за нула време  Grinning

# 9 109
Wow, HAPPY_QUEEN, преживяванията ти са уникални и вълнуващи! Hug

# 9 110
Пънки, плъзнах поглед по картите. Най-близка ми е Туз Пентакли, после нещо ме грабна -9 жезли, обаче нещо с минало я свързвам.....Не знам какво означават, но това са те.

# 9 111
Ън, намисли си местата, за които става дума, като 1 и 2 или Червено и Зелено, и ги напиши тук, да видим...
Хепи, не трий, плийс, после ще ви прочета.
И аз сега се връщам супергладна. Simple Smile

# 9 112
Пънки, 1 да бъде мястото, където може да започне на 14.01. Като 2 да бъде мястото, където го викат на 3.01. да договаря условията.
Хепи, уау, ти направо в дълбокия Космос цепиш, това е уникално, супер уникално! Crazy Но аз искам да питам пак за тези, тъмните фигури....казваш, че видя лицата им, какви бяха-добри/лоши, познати ли са ти, човешки ли са? Много ме притесняват тези тъмни фигури още отпреди много години. Заради тях няма да събера смелост да пробвам излизане. Tired
Miami beach, винаги заставам нащрек, когато ми искат пари за духовна дейност. Не че съм против да заплатя труда на някого, но винаги ме обзема съмнение. Outta Joint
Самър, направих си инхалация с лайка и сода, мисля, че на мъжа ми му е по-нужна, ще опитам да го накарам, че е по-зле от малко дете.

# 9 113

Хепи, уау, ти направо в дълбокия Космос цепиш, това е уникално, супер уникално! Crazy Но аз искам да питам пак за тези, тъмните фигури....казваш, че видя лицата им, какви бяха-добри/лоши, познати ли са ти, човешки ли са? Много ме притесняват тези тъмни фигури още отпреди много години. Заради тях няма да събера смелост да пробвам излизане. Tired

И при теб ли е имало такива тъмни фигури? Интересно ми е дали и при пътуванията на Пънки  е имало. Честно казано, имаше напрежение там дето са те и ми се струват малко плашещи, но не чак толкова, че да се откажа. Чудя се дали те правят възможно пътуването в Астрала или пречат, но мисля че по-скоро помагат, защото и в двата пъти присъстваха. На ръст бяха високи горе-долу колкото мен или малко по-високи, черни, лицата им приличаха на хибрид между висок Сив и СМърт.  Joy Ох, какво описание им направих - не мога да кажа, че приличаха точно на Сив, защото сякаш виждах черепа им, както рисуват Смъртта, но не беше и точно това - абе странна работа. ИЗглеждаха малко зловещо, но са си хубавци.  Laughing Интересното при мен е, че са подобни на дим и се разсейват, не са плътни тела или аз не мога да ги видя като такива. При теб какви са?

(Така като се замисля, подобни фигури ме навестяват от ученическите години, но тогава мислех, че са някакви сатанински същества/демони и правех всичко възможно, за да ги отпратя. То не че сега не се опитвам пак да ги отпратя, но интересно, че след срещата си с тях пътувам в Астрала.  newsm78 Сещам се, че и ае беше постнал за пътуване в Астрала, придружено от Сиви. Всъщност не знам дали тези бяха точно от тоя вид...  newsm78)

# 9 114
Аз не съм ги виждала от 25 години Laughing Но....все пак помня. Бяха тъмни силуети, сякаш не много плътни. Не можех да ги разгледам добре, защото когато се появяваха, аз се сковавах, не можех да мръдна изобщо, нито да говоря. На това състояние му викат сънна парализа мисля, но при мен винаги ставаше в пълно съзнание, никога не съм заспивала дори за минута. Тази фигура, обикновено една, се появяваше сякаш някъде зад мен, минаваше наблизо и изчезваше през вратата. Проследявах я с поглед, защото само очите си можех да движа, по-точно това, което успявах да зърна от нея. Лице не виждах, не можех да определя дали е човешко, или нещо друго......После парализата изчезваше и можех да стана. Никога не разбрах какво е това и откъде идва, защо минава покрай мен. Свързвам го с някакви несъзнателни опити за излизане, които не разбирах. Но никога не съм излизала в съзнателно състояние. С много усилия сведох до минимум вибрациите, които предшестват излизането, и вече не ме тормозят. Любопитството ми е голямо, но и спирачките също....
П.П. И при мен се появиха в ученическите години, на 14-15 бях някъде.Изчезнаха чак когато се ожених и се изнесох от къщи бях вече на 25. Никой друг не беше виждал нищо .... Confused

# 9 115
HAPPY_QUEEN - Предполагам, на база което съм чел, че тия тъмни хора са някакви духове или други души, които твоята душа окачествява като черни/тъмни. Т.е. така ги усеща..... защото това пътуване за което говориш не е твое на тялото, а само на Същността, Душата ти. След като ти си правила опити да отхвърлиш или разгониш тъмните фигури, то значи иде реч за осъзнато сънуване, но пак си е на твоята Душа.... Съобразно теоритично-практическите писания по тия въпроси, де...  Thinking Затуй всичко описано е по нейните (на Душатата ти) усещания, а те се различават много от усещанията на човек в нормални условия, нали? Значи тия тъмни хора (сенки) може да са и демони.... и затова Душата ти да ги усеща окрасени в черни/сиво....  newsm78 Е, не знам какви са тия Сиви... Ако не разбера от вас тук по-директно - ще трябва да посъбера инфо по тоя в-с в последствие Wink

Ън - напълно разбирам скептицизма то за платените гледачници. И у мен
Скрит текст:
витае същия, но тогава когато пробвах нямаше как да действам иначе и мисля, че добре се получи като резултат, макар че сигурно е могло да е и по-добре. Въобще е въпрос на късмет към КОЙ се обръщаш в такива моменти, дали не е пъллен шарлатанин и прочие. Има и сероизни медиуми, нека така да ги наречем.... Те си вършат работата съвестно и оттам нататък за поръчващия остава гайлето да се довери ли напълно и колко на съветите/тълкуването. И дали да не си до-изтълкува нещата с оглед неговата си конкретна ситуация преди да вземе някакво решение на база тази информация. Аз тази вечер си бях легнал вече, но после станах с цел да ти предложа действие по този механизъм.... Без плащане (естествено,, а с дистанционно ползване на моите карти за твоята цел (въпрос). Т.е. формулирай по някакъв начин въпрос БЕЗ да ми го казваш. Предполагам , че ще се отнася до сина ти и дали да вземе онач работа от 3-и ЯНУ или да изчака за другата от 14-и... Какво преложи Пинки - това е почти все едно да формулираш червен и зелен вариант или вариант 1 и 2... Почти, защото НЕ Е съвсем... Картите Таро НЕ трябва да се тормозят с няколко въпроса по 1 тема особено в 1 ден, дори и да не ти харесва отговора. Затова твоя въпрос трябва да ти да де възможност за МАКС точен отговор у всекакви варианти. Или поне да усетиш тенденцията. Напр. ако ти даде инфо "Грабвай работата от 3-и ЯНУ" - ОК... Ама ако ти даде: "Изчакай....." - какво ще изчакате - 14-и ЯНУ или още повече? Т.е. всячески преценката ще си е твоя/ваша..... Има и други СТАБИЛНИ начини на гледане, но и при тях съществува същия род ограничение.....  Crazy Да не навлизаме в подробности сега..  Naughty Ако желаеш това, да пробваме така с ТАРО-то, де... Значи ако ДА - формулирай въпрос... и като е готово това - кажи... Аз ще се опитам да върна МАКС адекватен резултат, следвайки всички салтанати на гледането с ТАРО и до колкото това е във моите възможности СЕГА (тия дни)....
 Peace

Еластина - Според "моите" тълкования значението на твоите карти като самостоятелни такива е:

Асо пентакли - Символизира предпазването, здраве и сила. Съотнася се към Земните сили и тяхното материални и физическо естество. Това е венеца на тези сили - триумф, просперитет, щастие, перфектност и удоволствието от това.

9 жезли - Очакване на трудности и измама, понякога свързано с нуждата от ре-стартиране на процес. Неактивно време.......

Това са значения за ПРАВА карта... ако е обърната (в ТАРО-то има значение!) - то е друго. Wink

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 00:36 от Miami_beach

# 9 116
Благодаря, Miami_beach  Simple Smile
Знаех си аз, че не трябваше да лакомея и да се задоволя с една карта Simple Smile
Хубава вечер на всички Simple Smile Продължавайте да пишете.....

# 9 117
Еластина - Toва "тълкование" е чисто статично и НИЩО не значи... И "моите" карти имат не-най-добро статично тълкование.... Тълкуванието оживява когато е по определен въпрос. Ако въпроса е негативен, то негативното тълкувание (принципно) става положително... Тъй че... Wink

# 9 118
  По отношение на въпроса за плащането на такъв вид услуги има различни теории.Примерно едната от тях-"Всичко във Вселената се заплаща, защото всичко е енергия и тя се обменя непрекъснато."И в тази връзка е по-добре са се заплати с нещо материално, отколкото с друго.Аз също го споделям това като идея.Особено що се касае за лечение, за да има ефект, човек трябва да намери своя начин да се отблагодари за помощта.На когото, каквото и както прецени.Може да е чрез помощ на друг нуждаещ се, може да е с дарение, със запалена свещ в църквата.Но трябва да намираме своя начин да даваме, за да получаваме насреща-здраве, пари, любов и т.н.И е много важно не просто да даваме, защото трябва, а да бъде с искрена благодарност и щастие, че го правим.
  Аз сега, когато практикувам, не изисквам нищо насреща.За мен това е ценен опит и практика, за да се усъвършенствам, и така и казвам на хората-да не се притесняват, защото "услугата" е взаимна.Но им казвам задължително да благодарят.Не на мен, аз съм само канал.Някои хора обаче настояват да почерпят или да ми подарят нещо в знак на благодарност и тогава приемам, защото не искам да остават с чувство на дълг.Ако се чувстват задължени не биха и потърсили втори път помощ за нещо.Ако обаче някой ден това ми се превърне в основна дейност, разбира се, че ще трябва да е заплатена.Все пак енергото няма да ми опрости плащанията защото канализирам енергии и послания Laughing
  Ън, въпросите ти могат да бъдат зададени в Акашите във форма "Работата като......в еди коя си фирма най- доброто ли е за....?,"Как......да разбере коя работа е най-добрия вариант за....?".А ако са различен вид дейност, може да се пита "Кой от двата варианта........би донесъл по-голямо удовлетворение, финансова стабилност и прочее за ....".Но както споменах по-горе, ако са твои въпроси, мога да попитам, но въпроси, касаещи сина ти, мога да задам с изрично негово позволение.За разлика от работата с Таро...С картите при мен не се получава много добре.Или поне аз не съумявам да ги ползвам както трябва.Питам само за себе си.

# 9 119
Miami_beach, интересни обяснения си дал, но не съм сигурна, че е точно това.  Simple Smile  Всъщност снощи мислих, че може да са духове на Сиви, но и това не е сигурно. Може би са някакви духове, защото от самото начало ги възприемам като духове. Но може и да греша. Не съм много запозната с демоните, но те не са ли паднали ангели (или греша)? Не знам кой източник е достоверен и има ли изобщо такъв, за Дявола съм чела в Библията, че е бил най-красивият и могъщ ангел, който се е противил на Бога заради деспотичното му управление и е искал да завземе властта. Към неговата кауза се присъединили 1/3 от ангелите, но загубили битката и Господ ги пратил на нашата планета на заточение.  Joy Не знам всъщност дали така стоят нещата, но мисля, че падналите ангели би трябвало да приличат на ангели.  newsm78 А демоните (като страшен образ) са човешка измислица, но може и да греша.  newsm78

Сивите са извънземни, които се намесват в нашата еволюция от години (това е моето становище, но има още много. Обикновено хората са вражески настроени към тях и мислят, че искат да ги унищожат или попречат с нещо, но факт е, че Сивите са тук от много отдавна - има разни произведения на изкуството /или не знам как да ги нарека -може би артефакти/ с изображения на Сиви от най-дълбока древност, пък още не са ни унищожили или заробили, затова мисля, че целта им е различна. От скоро хората почнаха да се осъзнават, че съществуват такива извънземни около нас. Обикновено ги свързват с отвличанията на хора и експерименти с тях /особено за оплождане/, но аз мисля че имат и много други "проекти" с хората. Мисля, че технологичния ни напредък се дължи на тях, както и развитието на духовните и мистичните способности и че те яко се намесват в нашата еволюция (предполагам, че по този начин усъвършенстват и своята, защото по някакъв начин са загубили възпроизводителните си способности и също много вероятно - цивилизацията на тяхната планета е избита от по-силни и могъщи извънземни, а тези тук са спасилите се)). ТОва си е мое мнение, може и да е грешно.  Laughing

Ън, ами това, което описваш, подобно беше и при мен, но без сънната парализа. Аз можех да мърдам, да ставам, даже се надигах от леглото (моето астрално тяло) и ги оглеждах - много ме плашеха. А те не правеха нищо, само ме наблюдаваха, но така ме ужасяваха, че почвах да се моля да се събудя по-бързо, а ми беше много трудно тогава да се събудя. Това става няколко пъти в моите юношески години. (И като се замисля сега е класически симптом на извънземно отвличане, може и ти да си била отвличана, обикновено използват светлина за парализиране /така съм чела/. )После всичко престана за известно време. Сега като почнах да чета тази тема и да чета за Сивите и пр. всякакви извънземни, като че почнах да си обяснявам някои явления. Според мен извънземните са замесени по някакъв начин, но може и да греша. Всеки си има индивидуално обяснение и разбиране, а това  е тема, за която не знаем почти нищо. В нета е пълно с пропаганди и какви ли не материали, но ми се струва че никой от тях не е точен и напълно верен, може би само частично. Та.. сега реших да направя някои неща като астрално пътуване, които са ми интересни и ме преследват отдавна.  Laughing Ако искаш пробвай и ти и като видиш тъмна фигура - почвай да й викаш и тръгни към нея заканително - може след това да пътуваш без проблеми.   Laughing Аз мисля следващия път като видя такава фигура, да отида до нея без да я гоня, да видя какво ще стане... Не съм видяла някакво действие от тия фигури (освен наблюдаване и ходене) и затова ме учудват какво правят...

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 09:49 от HAPPY_QUEEN

Общи условия

Активация на акаунт