Какво има след смъртта?

• 560 877
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 120
Мисля, че въпросите към ТАРО не трябва да са от типа "ДА/НЕ", а отворени, защото повечето карти ТАРО и техните (взаимо)връзки дават отношение към даден процес в развитие, на базата на което питащия (или този на който се дава информация) пречупвайки през призмата на своя конкретен въпрос и конкретна ситуация - си прави план какво да предприеме или да НЕ предприеме. Това е многовариантно пространство, в което картите са посредник между питащия и Вселенския разум - мястото където съшествуват отговори на всички зададени вече и все още незададени от някой човек въпроси. Частично в това се състои сложността при подпомагане за решение или визия за бъдещето с ТАРО, защото може и някои отговори да изглеждат доста неразбираеми от гледна точка на самия въпрос. С течение на Времето всичко се прояснява (разбира се), но за някаква конкретна ситуация може да е и малко късно такова прояснение. Неизбежен риск е, според мен, който може да бъде намален при подход с добър въпрос ИЛИ добро дотълкуване на ОТГОВОРА на ТАРО.

HAPPY_QUEEN - Нали за това питах как е било... за да разбера  Rolling Eyes Ще търся инфо за Сивите явно повечко у бъдеще.... А това с "отвличанията" не е ли частица от Световната конспирация само? Друго - ангелите, които са станали дяволчета - защо пък точно на Земята са ги заточили? Защо не на някоя планета въртяща се около звезда на съзвездието Вега, например? Там няма ли планети?  Thinking В тоя смисъл аз лично не съм съгласен с някои пасажи от Библията, докато с други - съм. Не съм съгласен с Началото. Известно е, че Библията е била реконструирана от хора (части премахнати и скртити, други части - преднаписани или добавени от хора) и конкретно считам Началото за такова! Т.е. началните глави.... Но е друга тема, може да се разисква друг път Wink Во-кратце - в Началото се говори за създаването на Земята, животните, хората. Дотук добре... А всички останали Звезди и планети? Защо се разяснява така подробно само и единствено за създаването на Земята?  newsm78 Това изглежда като голяма кръпка на текста, защото "В Началото бе Светлина" е много смислен и основополагащ текст, на който все повече обръщам внимание, тъй като и ДОСЕГА - види се - всичко се корени в Светлината най-вече... Второ верно според мен и други по-умни от мен автори е "След това рече Бог: да сътворим човек по Наш образ, (и) по Наше подобие" (интересно е множественото число в тия пасажи!) и "И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори", т.е. става ясно, че човек има много общо с Бог (Висшия Абсолют, Вселенския разум или какво искате) и това е неговата Душа! Т.е. не толкова визуално човек прилича на Бог и обратното - Бог не е толкова двукрако същество с две ръце и една глава, както се изобразява, защото по-натам у същата Библия има стотици свидетелства за това как "Бог ми се яви във формата на ..." Докато общото по линия на Душата (подсъзнанието) и това че Душата на човек е частица от Вселенския разум (и затова има толкова пряка връзка с НЕГО) - става все по-неоспоримо в послдено време не само в езотеричната литература....  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 12:36 от Miami_beach

# 9 121
Колко много сте писали, еха! Обичам да чета тук! Heart Eyes
Миракъл, не смея да искам позволение от сина ми, у нас не се гледа с добро око на всичко надсетивно и аз се крия Embarassed Confused Ако Пънки хвърли карти, може после да натисна за решението, без да казвам нищо. Затова и съм се насочила към картите Таро за такива работи. За себе си ще опитвам и с Акаша, освен Таро, стига да се науча.
Хепи, нямам никакъв личен интерес към извънземните, нито някакви мъгляви спомени или нещо друго, по-склонна съм да свързвам тези неясни фигури с астрални преживявания, но не знам, нямам за себе си отговор за тези отминали странности.
Miami_ beach, направо те заподозрях, че си възкръсналата в темата ни Серафима, като видях, че наричаш Пънки- Пинки. Серафима редовно я бъркаше Joy Joy
У нас е направо Второ пришествие. Мъжът ми получи усложнение от грипа, цяла нощ го тресеше, вдигна температура, болят го гърдите, за кашлицата да не говорим. Бях сигурна, че развива пневмония и го пратих сутринта на лекар. Е, слава богу, няма, но е доста зле и е на тежък антибиотик. Всички вкъщи сме с маски на лицето в момента. Евакуирам се да спя на диванчето довечера. Всеки ще празнува и яде в отделна стая. Crazy
На всички, най-вече пожелавам да сте здрави и да се пазите от този кошмарен грип. Да си изкарате добре! Hug Аз ще съм вкъщи и ще сменям компютъра с тв. Докато ми се доспи.....

# 9 122
Miami_beach, на прав път си! И моите разбирания напоследък се припокриват с твоите разсъждения.
Мисля, че човекът е създаден от група извънземни като някакъв експеримент. (Това пак си е мое мнение.  Laughing) МИсля и че всички текстове, които се преправят и т.н. целят единствено господство над човека. Ако се замислиш - това иска Господ (от Библията -подчинение), което е съвсем различно от душевното и Висшия разум, които разискваме тук. Никъде в Библията или в други свети книги (не съм ги чела), но не съм и чула да се говори за духовно развитие, а само и единствено за правила, които изискват безрезервно и безмисловно подчинение. Затова мисля, че религиите са измислени изкуствено с цел подчинение на населението и по-лесна манипулация. Може би от някои други групи извънземни, не знам. Изобщо, за мен всичко се върти около извънземните.  Laughing Мисля, че те постоянно воюват помежду си за надмощие, но нямам представа защо се развиват нещата на тази планета. Може би има много такива във Вселената. Библията или другите свети книги и Господ, или нашият създател, мисля че е само наш създател, но не и на цялата Вселена или други видове. МИсля, че има много други видове. Нашият създател е искал от нас само подчинение, може би са му били нужни роби за нещо, или ни е създал само за забавление, но програмата ни е скапана. Изобщо, не ми харесва отношението на Господ към хората.  Crossing Arms

За Сивите мисля, че инфото из нета е много подвеждащо и винаги ги изкарват като лоши. За мен лошите са хубавците, защото човекът може да бъде примамен и излъган най-лесно с някой красив и ангелски образ. Изобщо, тук всеки си има собствен интерес, а хората лесно се лъжат и манипулират и истината не знам дали ще ни стане известна - всички ни баламосват от най-древни времена.
Аз дребни Сиви не съм виждала обаче, затова се чудя дали са някакви био-роботи или вече изчезнал вид.  newsm78 ВИждала съм високи същества, възможно е да са високи Сиви или хибрид между човек и СИв или между Сив и някакво друго по-високо същество.  newsm78

Ън, още ли не си оздравяла? Пожелавам ти скорошно излекуване! Дано се разделиш най-сетне с тази болест дето те мъчи вече доста време...  Hug За тъмните фигури - вероятно са свързани с астралните преживявания, но то не пречи да имат и общо с извънземните (извън Земята същества). Както и да е, надали е много важно. Не се меси и Пънки да каже какво мисли за тези черни фигури и има ли такива при нейните пътувания.

Намерих интересен материал за демоните:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 12:48 от HAPPY_QUEEN

# 9 123
Още от ученическите ми години обичах да "гледам на карти". Всички в училище ме помнеха с това, дори на албума на класа, карикатурата ми е - философ, който хвърля едни карти  Mr. Green Тогава на обикновени карти гледах, така отвътре ми идваше да навързвам нещата, всички казваха, че верни им излизали предсказанията ми. За един рожден ден ми подариха карти Таро - най-обикновени, все пак е било преди доста години  ooooh! Но нещо не можах да ги схвана и тотално запуснах картите. Сега ми позапалихте интереса с дискусиите за Таро, но ще си взема други, които да подхождат на настоящата ми духовна зрялост  Joy

Много съм щастлива, че днес изпращам 2013-та година. Това е може би най-тежката ми година, надявам се да остане най-лошата. И дано 2014-та да донесе на всички ни повече късмет и щастливи мигове. Радвам се, че ви срещнах в тази тема и ви пожелавам весело посрещане на новата година  Hug

# 9 124
Ън, поемам риска от съвет и казвам второто място, тва, за което ще ходи на се договаря на 3. Виждам некакъв отказ от сътрудничество за там, той ли се е поотказал, не знам.Ако там има проблеми, сякаш ще са дребни интрижки. За тва на 14. ми излизат доста тежки карти, некои от които не се решавам да тълкувам. Отстояване на независимост и трудна връзка с по голяма жена брюнетка, или пък такава, която постига целите си на прекалено висока жена, която не носи радост. Не знам дали ще е жена от тази работа или му излизаш ти.
Прекалено забъркани карти ми се падат, не мноу ясни за тълкуване.Аз съм така, за съжаление. Ако не е важно да гледам нещо, тогава ''познавам'', както се вика, ако е важно, изпадам в стрес. Първите карти, които хвърлих за мястото на трети например, беха съвсем същите, които изтеглих в същия ден/31.12/ за едни пари, дето мъжо се чудеше дали да не ги отпише и да направи нещо грубо. Излизаше отказ от сътрудничество, което ще бъде грешка, и некакви успях да дам верния съвет.
После ще ви дочета, не мога да се съсредоточа.

Не съм категорична в съвета си напълно, понекога излизат категорични карти, понекога не.
По добре не вземай предвид съвета ми, щото точно сега ти изтеглих 3 карти за годината. двете са хубави, даже мноу, хубава година ще имаш, само едната е Погрешно дадено доверие. Може да е знак от съдбата да не давам съвет, може да е за некой друг.
Никак не съм полезна точно с този пост, ама кво да се прави...
Сядам сега да ви прочета...
Еластина, хубви карти! 9 жезли е сила, спечелена след вътрешен конфликт, конфликта си отива, силата остава за постоянно, дано да е така! Praynig А туз пентакли си е супер-проперитет, благополучие...
Като питах на кое место ще почне работа сина на Ън, туз пентакли ми излезе за първото, затва мисля, че там ще почне, но и за второто има шанс, така че даже тва не знам... newsm78
Тва, което описва Ън е гледане в астрала без да си излязал, мисля, отначало, като си спирах излизанията, беше така...
Тва, което описва Хепи, ми е мноу познато, аз също не съм се престриала да се припланетя Simple Smile некъде. Не от опит, но са ми казали, че не е възможно да пътуваме до други планети, даже в нашата слънчева система, за такива пътувания требвало по високо развитие. Хепи може и да го има, без да го съзнава, аз мисля че за мен не се отнася... Confused
Колкото за тези тъмни сенки, аз не обръщам внимание на съществата, които виждам отдавна, подминавам ги, всякакви съм виждала, но повтарящи се тъмни сенки не. На мен описаните от Хепи ми приличат на Ангелите на кармата, ама не знам. Confused

Последна редакция: ср, 01 яну 2014, 20:36 от Пънки

# 9 125
Daisy Rose, пожелавам ти наистина тези злини да останат в старата година и новата да е доста по-благосклонна към теб!

А и не само към теб, но и към всички, които пишете в тази прекрасна тема! Желая ви повишаване на вибрациите ( hahaha) и повдигане на съзнанието ( hahaha не знам какво значи това, но ми звучи добре  hahaha). Ох, стига се лигавих - повече одухотвореност и повече успехи, късмети и позитивни моменти и периоди през новата година.

Пънки, много се радвам, че се включи.  Не знаех, че е невъзможно да се ходи на други планети.  newsm78 Аз защо ли си мисля, че няма нищо невъзможно, но ще поживеем, ще видим...   tooth Хаха, аз съм толкоз зле с развитието, че не знам...  tooth  А ти казваше, че пътуваш в някакви други светове/измерения или там не знам точно как се казват - по-високи от нашия свят/Вселена?!  newsm78 (Не съм много наясно с тези неща.)
Даде ми задача сега да търся инфо и за ангелите на кармата - още малко информация не е излишна.  Mr. Green

Щях да забравя да се похваля, че чак днес стигнах да чета един материал постнат от ае за програмиращите инстанции. В началото съм, но ми се стори толкова интересен, че не е за вярване. Мисля, че ако се направи филм с тази идея, ще задмине Матрицата... Даже обмислям да напиша книга (ще е художествено произведение), ама съм голям мързел и не знам дали изобщо ще я почна...  Laughing А и дано авторите на материалите нямат нищо против да им взема преживяванията за идеи и да добавя малко мои преживявания и фантазия - точно от нещо подобно имах нужда. Жалко, че толкова много ме мързи...  smile3537

# 9 126
ЧНГ на всички тук! Живо, здраво и веселку през цялата 2014 г.! Grinning

Ън - Не, не съм Серафима,,,, не съм бил и няма да бъда Wink

Пънки - Сорри, че ти обърках ника...  Rolling Eyes Не беше нарочно!  Hug

Тва, което описва Хепи, ми е мноу познато, аз също не съм се престриала да се припланетя Simple Smile некъде. Не от опит, но са ми казали, че не е възможно да пътуваме до други планети, даже в нашата слънчева система, за такива пътувания требвало по високо развитие. Хепи може и да го има, без да го съзнава, аз мисля че за мен не се отнася... Confused

Пънки - Значи НЕ Е невъзможно, а са необходима друга начална среда... Така ли?  newsm78

Пънки - Припланетяване..... Каква хубава дума!  Sunglasses Сигурно има и призвездяване... която изглежда даже още по-хубава!  Peace

# 9 127
ЧНГ!   ura
Пожелавам на всички много реализирани проекти през 2014 - духовни, материални, лични и професионални!  Flowers Sunflower

Не ми беше много добра 2013, но поне открих тази прекрасна тема, което хич не е малко  Grinning

Аз съм имала само едно съзнателно излизане в астрала, но и аз тогава видях тъмна фигура - но не се занимаваше с мен - просто я видях отвън през прозореца на стаята. Иначе понякога сънувам извънземни. Те винаги изглеждат по един и същи начин, но не са като описваните. По-високи са от хора, а на външен вид приличат на ИТ от "Извънземното" - но са по-слаби и високи, с по-изпити лица. Сънищата с тях са 2 типа - или ме лекуват, или отвличат мое дете/деца. Последният път като сънувах, че отвличат 2-те ми деца /аз имам 1, та ми беше странно/, но тогава тръгнах да си търся децата и извънземните ми казаха, че ги вземат, за да ги обучат, да им предадат някакви знания.  Thinking
Общо взето ако сънувам някакви необичайни фигури винаги ми помагат за нещо или ме учат. Което ме кара да мисля, че приказките за злонамерените демони, извънземни и др. подобни са просто начин да се държат хората далеч от тях и от преживяванията и знанията, които могат да ни дадат. Точно както и в Библията, както сте писали. Но за мен не текста е подменен, а тълкуването. Дотолкова са ни промили мозъците с наложеното тълкуване, че не можем да вникнем извън него и да видим истинските послания на Библията.

# 9 128
Честита ви нова 2014 година! На всички да донесе най-вече здраве, това ми е най-искреното и истинско пожелание! Hug
Аз съм адски болна Sad, сега се прибирам от болницата, бях си приготвила даже багажа, решиха да ми спестят още вируси и бацили и ще пробвам вкъщи да се лекувам, но ако не стане, имам готовност да вляза веднага. Close Всъщност всички сме болни, синът ми пък е с катарална ангина и над 39 градуса. Изписали са му един куп лекарства и се надявам бързо до се оправи, но аз.... Sad Малко съм неадекватна, биха ми още стероиди, освен тези, които пия, а медрола хич не го понасям и сега ми е лошо от него. Не мога да сваля температурата изобщо още от снощи, веднага се качва пак. Мамка му... #Cussing out
Пънки, много добре си се ориентирала, тази жена, за която пишеш, ще бъде шефката му. Вика, че е много интелигентна, но сигурно и изискваща. Той като че ли се насочва към тази работа, защото е избран между 17 кандидати и това му прави голямо впечатление. На неговата възраст..... На другата, където ще договаря утре, взимат и още няколко човека. Сега е яко болен, но най-вероятно ще го закара баща му до там, или ако може ще отложи за другата седмица, докато се съвземе..... Не е много добре в това състояние да взима решения. Не знам.....оставям го да мисли и решава сам.
Ще ви чета, но по-малко ще пиша, че нещо не съм много наред с главата от тая температура. Адски ме боли гърлото, но не мога да взема нищо. Лекарката рече: ще търпиш.... Sad
Ако някой знае как да сваля температурата без никакви лекарства(даже хомеопатичните изключиха) да даде съвет. С вода и оцет не става....

# 9 129
  • София
Честита 2014!

Ооооооооо Ън,

Още ли те мъчи този проклет грип Sad Много силно ти пожелавам да се оправиш в най-скоро време и разбира се и на останалото домочадие. За температурата - някъде бях чела за сваляне с белтък, но не мога да го намеря. Виж дали чичко гугъл няма да знае нещо по темата.

# 9 130
Ън на мен за детето именно оцет и вода са помагали, когато никакви лекарства не са успели. Ти как ги ползваш. Аз слагам напоени чорапи на краката и ръкавици за ръцете. Сменявам ги често и отделно с ръка, намокрена със сместа, мажа ръцете, краката и челото.
Но  за да спадне температурата все пак трябва и болестта причина за нея да започне да се преборва. Ето какво ползвам за подобни състояния:
 - за кашлица - чай от 1 ябълка - нарязана, небелена, 3 ореха - счупени с черупки, 1 глава лук- нарязан, с люспите, 1/2 кутия локум. Варят се 10-15 мин. в 1л. вода. Прецежда се и се пие често, по малко -примерно 1 чаша за кафе.
- ангина - със сода се маже гърлото, може и мед поръсен със сода - пак често
И двете помагат много бързо.

Много неприятна ситуация, но напри мен когато ми се струпат много гадости накуп, после се случва нещо много хубаво. Дано и при теб това зло е за добро  Hug

П.п забравих - за хрема: мажа отвън носа и синусите с ракия. Гърлото също мажа с ракия при болки.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 12:28 от Mamam-am

# 9 131
Не можах да не се включа след написаното от Mamam-am за сънищата й с извънземни.
И аз съм виждала високи и слаби извънземни и ми е интересно защо описват Сивите (тези, които отвличат хора) като ниски?!  newsm78 Лицата им обикновено не виждам или не си спомням, но понякога имам спомен за огромни хора (тип исполини). Чела съм, че има няколко вида извънземни, които отвличат хора. Не знам дали е така.
Скрит текст:
Mamam-am, напълно възможно е да имаш още едно дете, за което са ти изтрили паметта, но понякога осъществяват среща с него и ти си я спомняш като сън. Аз преди време бях писала, че съм сънувала секс с един огромен и светъл мъж, после коремът ми беше огромен за около месец, после спадна. След известно време сънувах, че имам бебе и го видях - много беше сладичко, но се отглеждаше от други хора и аз само отидох да го видя. И така... кой знае - може някъде да имаме деца, които не са при нас. Четох някъде из нета, че има много жени по света, които не могат да имат деца, нямали са и не могат да забременеят, а при преглед се установява, че плодните им органи са износени. Някои се съмняват, че те са били оплождани от извънземни и децата им са били взети за отглеждане на друго място. Аз се сещам, че преди да имам сегашното си дете никога не съм забременявала, но на преглед с ехограф ми казваха, че съм имала аборт. Не знам по какво се познава, но аборти не съм правила. Друго, което се сетих, че това се е случвало и с баба ми. И на нея са й казвали, че има едно дете и един аборт, а и тя аборт никога не е правила и не е забременявала с друго дете. ЧЕла съм, че извънземните взимат децата докато са още на няколко седмици и после си ги отглеждат в техни си условия, така че в много случаи жените не могат и да разберат, че са забременели. Интересна работа.

Mamam-am, за другото също съм съгласна с теб - относно възприемането на различните същества, които ни помагат. Вероятно изкуствено се опитват да ни държат далеч от тях, за да не се развием достатъчно духовно и да не разберем истината, защото тогава не биха могли да ни държат като роби на Системата.  Wink

Четох снощи за ангелите/повелителите/пазителите/господарите на кармата. Информацията в нета е доста оскъдна, но пак си съставих някакво мнение. Ако фигурите, които ме посещават, са подобни, то реакциите ми спрямо тях са доста неадекватни и може би трябва да им се извиня.  newsm78 Може да пробвам другия път да видя какво ще стане.

Ън, много лоша работа с тази болест дето не ви пуска ами се влошава.  Confused А и без лекарства е кофти. ПОне парацетамол не разрешават ли?  Confused Много ми се иска да се оправите най-после, но сякаш пожеланията ми стигат само до тавана.  Confused ДАно оздравеете вече! Помня, че като малки ни мажеха и с кисело мляко и сода за хляб, ама не помня дали на парцалите с оцета се мажеше содата...  newsm78
За нос и чесън, и лук става - смрад е ама... баба ми само така се лекуваше. Имаше и една рецепта с хрян - от него много болеше. Аз много се радвам, че сега се оправям с 1 Упсарин, ама да не можеш да пиеш никакви лекарства е кофти. Ън, ако пиеш лекарства какво ще стане?

# 9 132
Ън - Пробвайте някоиалтернативните и "бабешки" методи, щом микса от лекарства помага малко - разтриване с ракия, затопляне до изпотяване и преобличане по 1-2 пъти нощеска... Плюс други които се сетите Wink

HAPPY_QUEEN - не съм много съгласен с твоята теза.....  Naughty Нали същевременно четем, че извънземните ни дават сигнали от известно време (особено след развитието на радиотехниката) и ни изчакват, образно казано, да се въздигнем на по-високо духовно и интелектуално ниво, та да ги разберем, че да ни изпратят нови порции от Вселенското познание....... Вчера-онзи ден пак имаше по ТВ репортаж за нов житен кръг. Това е част от тези послания... а някои си от очевидците казаха: "Уау... Каква сложна геометрия! Не е по силите на човек да я пресметне, извънземни са го правили!"  Sunglasses Доста елементарно..... То геометрията човек ще я пресметне и проектира, но после (1) как ще го направи тоя кръг (има редица собености, сега да не навлизам у тях) и (2) какво означава цялата тази плетеница (геометрия)???  Thinking

# 9 133
Тресе ме от един час вече. cold Започвам антибиотик, няма друг начин, Господ да помага Praynig
Много интересни работи пишете, но ще коментирам като се съвзема малко. 55

# 9 134
HAPPY много странно това за ехографа, на който се вижда аборт без да е правен такъв  Thinking
При мен интересното е, че като забременях започнах да сънувам, че имам момиче, а гинекологът ми е много добър и с добра техника и беше абсолютно сигурен, че ще е момче. През цялата бременност обаче сънувах момиче. Като се роди синът ми продължих да сънувам същото момиченце - то винаги е едно и също на външен вид, но на различна възраст, сънувах и синът си, де. Сънят, който разказах преди е единственият, в който ги сънувам двамата заедно - синът ми малко по-голям от реалното, а момиченцето - новородено. Малко ме е страх да си призная да не се случи нещо с детето ми, но се надявам да е неоснователен страха.
Имам и друго тълкуване на тези сънища - нали се смята, че да сънуваш дете е на проблеми. Може сънят за извънземните, взели децата ми да ги учат, да означава, че ми се дават проблеми за да се науча на нещо  newsm78
А определението "Сиви" не ми се връзва с "моите" извънземни - те са по-скоро кафяви. Ще се поровя из нета да видя какви видове извънземни има, може да ги разпозная.
За пазителите на кармата също ще се поровя. Но на първо време ми идва идеята, че те могат да приемат различни образи. Аз напоследък често сънувам разни хора, че ме учат - изглеждат като обикновени хора, но много одухотворени някак - като изображенията на ангелите - но без крила. Но може според човека да се представят и в извънземни образи.

Ън увий се хубаво - като се изпотиш може да ти поолекне. Дано до края на деня се обадиш с хубава новина, че си по-добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт