Какво има след смъртта?

• 560 825
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 135
Ън - Чакаме те скоро пак тук на линия, за свежи коментари!  Flutter

# 9 136
Намерих клипче за различните видове извънземни: http://vbox7.com/play:51f826377a
Оказа се, че сивите са няколко вида - има и такива по-големи от хората, има и кафяви.
Даже разпознах на изображението на тези, които аз сънувам. Горе-долу е нещо такова:

Имаше и един, който наподобява на изображението на Смъртта - HAPPY виж дали прилича на този, който ти си виждала.
Хич не обръщах внимание на тези извънземни, но взе да ми става интересно   Grinning

# 9 137

HAPPY_QUEEN - не съм много съгласен с твоята теза.....  Naughty Нали същевременно четем, че извънземните ни дават сигнали от известно време (особено след развитието на радиотехниката) и ни изчакват, образно казано, да се въздигнем на по-високо духовно и интелектуално ниво, та да ги разберем, че да ни изпратят нови порции от Вселенското познание....... Вчера-онзи ден пак имаше по ТВ репортаж за нов житен кръг. Това е част от тези послания... а някои си от очевидците казаха: "Уау... Каква сложна геометрия! Не е по силите на човек да я пресметне, извънземни са го правили!"  Sunglasses Доста елементарно..... То геометрията човек ще я пресметне и проектира, но после (1) как ще го направи тоя кръг (има редица собености, сега да не навлизам у тях) и (2) какво означава цялата тази плетеница (геометрия)???  Thinking
Извънземните немам представа какво искат от нас. Свързват се с нас от най-дълбока древност (мани ги тия радиосигнали). Кръговете също не ги знам. Аз си знам моята част от нещата. За другата не отговарям, а и доколкото разбрах, има най-различни видове извънземни сред нас. Всички са различни, вероятно с различни цели, някои позитивни, други негативни.   33uu
Аз говоря за това, в което имам опит. Това, за което нямам опит и знание, мога само да гадая.

Тресе ме от един час вече. cold Започвам антибиотик, няма друг начин, Господ да помага Praynig
Много интересни работи пишете, но ще коментирам като се съвзема малко. 55
Да помага! Мъчно ми е за теб!  Confused  Hug

Mamam-am, ей сега ше погледна клипчето и ще коментирам. Мисля, че страхът ти е неоснователен и няма да се случи нищо с детето ти. Най-вероятно имаш още едно, което е при извънземните. Това е моята теория.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 16:33 от HAPPY_QUEEN

# 9 138
В отделен пост ще пиша, че ще стане много дълъг предния.  Simple Smile

Направи ми впечатление в началото на клипа, че говорителят каза, че извънземните имат много силни сетива, по-силни от нашите. А аз се чалнах от няколко години насам и започнах да не мога да спя добре, защото започнах да чувам много добре всичко, спя вече само с тапи в ушите и ме дразнят най-дребни звуци дори, които други хора около мен не забелязват (аз ги чувам през тапите). Започнах и да не мога да спя през нощта без маска (домино), защото дребните светлинки из стаята са ми направо като дневна светлина. Започнах да надушвам миризми, които хората обикновено не усещат - примерно съседите като пушат отгоре или някой предмет ми мирише на котка или куче.  Laughing

Сега се сетих и че при астралното ми пътуване в Космоса видях галактики с  неправилна форма. Много се чудих има ли такива или си въобразявам. Потърсих информация и се оказа, че наистина има галактики с неправилна форма. Аз мислех, че всички са спираловидни или пръстеновидни. Усъмних се в достоверността на пътуването си и проверих за форми на галактиките и се оказа, че наистина има с неправилна форма.

Сега гледам видовете. Имаше един рус със сини очи, на който отдолу пише (Hybrid?) от Сивите от не помня от къде  hahaha. Изглежда подобно на този, с който правих секс  - прическата му поне е същата  Laughing.

Mamam-am, къде го видя този подобния на СМърт? Имаше нещо подобно, което дадоха за много кратко и не можах да разгледам добре. Ако има някъде из нета, дай да видя. Сега ще потърся, но не знам дали ще намеря.  Laughing ТЕзи рептили много страшни, така рисуват демоните в средновековието (интересно защо ли?!).  Simple Smile Моите "демони" са различни де. Simple Smile

# 9 139
Леле, HAPPY с тази силна чувствителност да се не окаже, че вярно си извънземно, но с потиснати спомени или пък са те подобрили извънземните с някаква цел  Thinking
Този като Смърт /поне на мен ми прилича/ е на 6:27 минута в клипа

Само това ми липсваше - да имам дете, отглеждано от извънземните  ooooh! Ще взема да се мотивирам да се развия в АП и душевно-духовно-физически битки и да отида да си го прибера   jedi
Но в сънищата ми детето винаги го сънувам у нас  /където живеем/ - може пък да е някой ангел-хранител на сина или някаква друга подобна фигура, дошла тук с него  Thinking
А този сън с отвличането беше на друга планета - т.е като отвлякоха децата, аз отидох да ги търся на тази планета, където живееха тези извънземни. Беше пустиня навсякъде - поне там, където бях и имаше построени пътища и мостове като от пясък - но беше здрава консистенция, подобно на нашия асфалт. Та ако някой се "припланети" на подобно място да сподели  Naughty

# 9 140
Това с извънземните ви е показател за редовни отвличания според занимаващите се с проблема. Имате ли някакви белези и губи ли ви се време? На мен ми изглежда страховито, доволна съм, че досега поне не мисля, че съм имала взимане-даване с тях.

Ън, много високата температура по 39 градуса не става с изпотяване, само с охлаждане. Бих казала и аналгин, ама като не можеш. Последният път сина ми като беше така мъчихме с чорапи - не и не  и направо му натопих краката и ръцете в леген със студена вода на отворен прозорец и почти без дрехи. От доктори съм чувала и за студен душ, въпреки че е малко драстично. А относно колебанието за работата, може би точно, че е болен синът ти  за предстоящата среща, е показател да избере другото предложение.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 18:03 от Summer Smile

# 9 141
Цапнал ме е период на пълно разсредоточване Sad, четох ви, после ще повторя прочетеното... Confused
Само да кажа, че казвам мантра на Ън. Ще се наложи да потърпи грипа, картите, които излизат за него, са...картинката на първата е на човек със забити в него саби, явно сериозно я е хванал, след тва излиза Звездата-Надеждата, и накрая карта, която значи приета враждебност.Болестите требва да се приемат като приятели, без недоволство, че тогава стават по упорити. Ще мине. Praynig

# 9 142
Леле, HAPPY с тази силна чувствителност да се не окаже, че вярно си извънземно, но с потиснати спомени или пък са те подобрили извънземните с някаква цел  Thinking
И на мен ми се въртят подобни мисли в главата, но винаги може да се окаже, че съм най-обикновен луд.  Joy

Този дето ти прилича на Смърт, като ми го показа, сякаш и на мен ми заприлича и може би има нещо общо с това, което видях, но не е съвсем същото. Онова, което видях, още повече ми приличаше на череп, но може и подобно да е било. Както и да е.

За детето не се тревожи - ако е така, както казвам, то ще е дете от извънземен и му е добре там дето е.  Simple Smile Плюс това ще те водят от време на време да го видиш. Wink Чела съм за случаи, при които извънземни отвличат вече отгледани или по-точно - малки деца, за да ги гледат при себе си, да ги учат на нещо си... ТОва ми се струва далеч по-гадно, а и майките им превъртат. Скоро не съм чула за подобно нещо, дано да са спрели този варварски подход.  Naughty

Аз имам "спомен" от една друга планета, изпълнена с мир. Имаше някакви растения, които омайваха въздуха (ако мога така да се изразя) и хората ставаха добри, т.е., имаха само положителни емоции и цареше мир и любов. Беше много красива планетата. Ако мога, бих се припланетила там. Simple Smile

Това с извънземните ви е показател за редовни отвличания според занимаващите се с проблема. Имате ли някакви белези и губи ли ви се време? На мен ми изглежда страховито, доволна съм, че досега поне не мисля, че съм имала взимане-даване с тях.

Белези нямам, губи ми се време най-вече от детството (в смисъл, че тогава ми се губеше на моменти и съм споделяла със сестра ми, че ме отвлича един дълъг и тънък, който не е точно човек и съм ревала от страх, та тя още го помни и ми опреснява паметта), имам и изтрити спомени и добавени такива (извън Земята).  Laughing Laughing Като четох материала на ае за програмиращите инстанции, ме осени идеята, че може да са ме закотвили в това тяло (нямам нищо против, обаче  Wink).

Картите Таро на Пънки ми се струват много достоверни според създалите се обстоятелства.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 18:42 от HAPPY_QUEEN

# 9 143
Картите Таро на Пънки ми се струват много достоверни според създалите се обстоятелства.

Според мен и подходът на Пънки за разрешение на проблема е изключително уместен, да на кажа: правилен отвсякъде!  Peace

# 9 144
...а през това време нещо бавно ни приближава
http://bg.wikipedia.org/wiki/99942_%D0%90%D0%BF%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%81
http://www.youtube.com/watch?v=zazuzkO9nNk

интересно как се разбързаха да пращат хора на Марс
http://www.youtube.com/watch?v=1YVQJA8HNB0
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=336867&hit=1

# 9 145
Предполагам вероятността астероид да удари Марс е не по-малка...

# 9 146
да, но по някое друго време
номерът е да не се намираш на планетата по време на сблъсъка

# 9 147
Ghost, ти си ужасен!! Mr. Green
Отказвам да мисля за това поне още 15 години Mr. Green

# 9 148
Ghost, ти си ужасен!! Mr. Green
Отказвам да мисля за това поне още 15 години Mr. Green

Съгласен съм с тази високопроизводителна тактика!  Grinning

Клипчето ми прилича на част от серия внушения, подобни на онези от "Проблем 2000".... Ъъъъ, "Истерията 2000".

Относно Анубис, съществува и доста голяма вероятност въобще да не се сблъска нито с Марс, нито със Земята.... Съществуват и доста методи и средства за отклоняване на такова тяло или раздробяването му подобно на сценария в "Армагедон". Пък след 2025-а какви други средства и техники ще съществуват за товаааа - предстои да видим!  Sunglasses

Аз лично по глобални въпроси, свързани с Бъдещето, повече вярвам на Ванга, която е дала предсказания за това какво ще бъде в България за бъдещи дати (години), вкл. за 2500 и някоя и 3000 и не-знам-коя-си година. Т.е. ще кипи живот и общо взето нормална дейност тука и (ако изобщо я има) оная ужасия от филмчето няма да е по наште ширини  Flutter Peace

# 9 149
Ghost верно си ужасен, но не заради идеята на филмчето - на този етап мога да гледам филми само без звук и съответно със субтитри, докато синчето спи  Mr. Green
Но първите кадри от Евакуирането на Земята много ми заприличаха на нещо, което снощи видях /малко по-рано отколкото ти си пуснал линка/. Цялата земя беше разрушена, всичко беше тъмно и мръсно, имаше много мъртви. Имаше един ангел - държеше меч, тук-таме имаше и други ангели и други, които не  знам дали бяха ангели или други, а може и хора, но нямаха крила. Бяха тъжни, заради случилото се.
Сетих се за Битката на ангелите от Библията - между предвожданите от Сатаната и другите, както и за Играта на ВА на Земята, извънземните възстановили Земята и създали хората след разрушението й при битка между различни раси. И се замислих - дали след Битката възстановяването на Земята и създаването на Играта не е било просто от желание за развитие на ВА-ове и/или от желание за по-разнообразни изживявания, а защото е било нужно да бъде направено. Унищожението на света /или Земята/ е довело до натрупване на отрицателна енергия, създаване на кармични връзки, които е трябвало да бъдат изчистени. Негативната енергия според мен прави по-тежка материята. Както когато сме щастливи можем да се чувстваме все едно летим, а когато страдаме сякаш нещо ни тегли надолу, по-тежки сме. Тази негативна енергия може да е довела до огрубяване на материята и превръщането й в физ. материя, сред която живеем сега. Затова участвалите в битката ВА или ангели започват да се вселяват във физ. тела - за да изчистят създадените кармичните връзки, да облагородят отново материята и тя да стане пак фина, а ако вземем предвид теорията, че времето не е линейно, а едновременно - може би и за да не допуснат разрушението да с случи или пък да се повтори.
В този смисъл може да е вярно това:
Т.е. ще кипи живот и общо взето нормална дейност тука и (ако изобщо я има) оная ужасия от филмчето няма да е по наште ширини  Flutter Peace
Докато физическият свят, в който живеем, не стане по-фин, т.е материята не придобие качествата на тази материя, от която са изградени ВА-е, няма да има край на живота на Земята. А когато краят дойде няма да е фатално - просто ще премине всичко на друго ниво на съществуване.

Мъча се , мъча се и все не успявам да напиша пост с нормална дължина  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт