В тоя смисъл аз лично не съм съгласен с някои пасажи от Библията, докато с други - съм. Не съм съгласен с Началото. Известно е, че Библията е била реконструирана от хора (части премахнати и скртити, други части - преднаписани или добавени от хора) и конкретно считам Началото за такова! Т.е. началните глави.... Но е друга тема, може да се разисква друг път
Во-кратце - в Началото се говори за създаването на Земята, животните, хората. Дотук добре... А всички останали Звезди и планети? Защо се разяснява така подробно само и единствено за създаването на Земята?
Това изглежда като голяма кръпка на текста, защото "В Началото бе Светлина" е много смислен и основополагащ текст, на който все повече обръщам внимание, тъй като и ДОСЕГА - види се - всичко се корени в Светлината най-вече... Второ верно според мен и други по-умни от мен автори е "След това рече Бог: да сътворим човек по Наш образ, (и) по Наше подобие" (интересно е множественото число в тия пасажи!) и "И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори", т.е. става ясно, че човек има много общо с Бог (Висшия Абсолют, Вселенския разум или какво искате) и това е неговата Душа! Т.е. не толкова визуално човек прилича на Бог и обратното - Бог не е толкова двукрако същество с две ръце и една глава, както се изобразява, защото по-натам у същата Библия има стотици свидетелства за това как "Бог ми се яви във формата на ..." Докато общото по линия на Душата (подсъзнанието) и това че Душата на човек е частица от Вселенския разум (и затова има толкова пряка връзка с НЕГО) - става все по-неоспоримо в послдено време не само в езотеричната литература.... 

Аз ще съм вкъщи и ще сменям компютъра с тв. Докато ми се доспи..... 
ВИждала съм високи същества, възможно е да са високи Сиви или хибрид между човек и СИв или между Сив и някакво друго по-високо същество. 
За тъмните фигури - вероятно са свързани с астралните преживявания, но то не пречи да имат и общо с извънземните (извън Земята същества). Както и да е, надали е много важно. Не се меси и Пънки да каже какво мисли за тези черни фигури и има ли такива при нейните пътувания.
Но нещо не можах да ги схвана и тотално запуснах картите. Сега ми позапалихте интереса с дискусиите за Таро, но ще си взема други, които да подхождат на настоящата ми духовна зрялост 
А туз пентакли си е супер-проперитет, благополучие...
некъде. Не от опит, но са ми казали, че не е възможно да пътуваме до други планети, даже в нашата слънчева система, за такива пътувания требвало по високо развитие. Хепи може и да го има, без да го съзнава, аз мисля че за мен не се отнася...
) и повдигане на съзнанието (
не знам какво значи това, но ми звучи добре
). Ох, стига се лигавих - повече одухотвореност и повече успехи, късмети и позитивни моменти и периоди през новата година.
Аз защо ли си мисля, че няма нищо невъзможно, но ще поживеем, ще видим...
Хаха, аз съм толкоз зле с развитието, че не знам...
А ти казваше, че пътуваш в някакви други светове/измерения или там не знам точно как се казват - по-високи от нашия свят/Вселена?!
(Не съм много наясно с тези неща.)

некъде. Не от опит, но са ми казали, че не е възможно да пътуваме до други планети, даже в нашата слънчева система, за такива пътувания требвало по високо развитие. Хепи може и да го има, без да го съзнава, аз мисля че за мен не се отнася... 
Сигурно има и призвездяване... която изглежда даже още по-хубава! 

, сега се прибирам от болницата, бях си приготвила даже багажа, решиха да ми спестят още вируси и бацили и ще пробвам вкъщи да се лекувам, но ако не стане, имам готовност да вляза веднага.
Всъщност всички сме болни, синът ми пък е с катарална ангина и над 39 градуса. Изписали са му един куп лекарства и се надявам бързо до се оправи, но аз....
Малко съм неадекватна, биха ми още стероиди, освен тези, които пия, а медрола хич не го понасям и сега ми е лошо от него. Не мога да сваля температурата изобщо още от снощи, веднага се качва пак. Мамка му... 

Много силно ти пожелавам да се оправиш в най-скоро време и разбира се и на останалото домочадие. За температурата - някъде бях чела за сваляне с белтък, но не мога да го намеря. Виж дали чичко гугъл няма да знае нещо по темата. 
Лицата им обикновено не виждам или не си спомням, но понякога имам спомен за огромни хора (тип исполини). Чела съм, че има няколко вида извънземни, които отвличат хора. Не знам дали е така.
Може да пробвам другия път да видя какво ще стане.

Нали същевременно четем, че извънземните ни дават сигнали от известно време (особено след развитието на радиотехниката) и ни изчакват, образно казано, да се въздигнем на по-високо духовно и интелектуално ниво, та да ги разберем, че да ни изпратят нови порции от Вселенското познание....... Вчера-онзи ден пак имаше по ТВ репортаж за нов житен кръг. Това е част от тези послания... а някои си от очевидците казаха: "Уау... Каква сложна геометрия! Не е по силите на човек да я пресметне, извънземни са го правили!"
Доста елементарно..... То геометрията човек ще я пресметне и проектира, но после (1) как ще го направи тоя кръг (има редица собености, сега да не навлизам у тях) и (2) какво означава цялата тази плетеница (геометрия)???