Какво има след смъртта?

• 560 649
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 150

Но първите кадри от Евакуирането на Земята много ми заприличаха на нещо, което снощи видях /малко по-рано отколкото ти си пуснал линка/. Цялата земя беше разрушена, всичко беше тъмно и мръсно, имаше много мъртви. Имаше един ангел - държеше меч, тук-таме имаше и други ангели и други, които не  знам дали бяха ангели или други, а може и хора, но нямаха крила. Бяха тъжни, заради случилото се.

Не съм гледала все още филмите на Ghost, но аз сънувах някакви битки, някакви войни ( не се водеха с оръжие ами някак изведнъж се случи нещо дето изби всички и никой не разбра точно какво), всички умряха, само някаква малка групичка оцеляхме и почнахме да търсим има ли други оцелели и се опитвахме да разберем какво се е случило - кой е нападнал и до края на съня не се разбра със сигурност и оцелели не намерихме... Много кофти щото всички от семействата ни бяха избити...  Confused Дано да е просто кошмар - усещането е много тягостно.  Confused Надявам се да няма нищо общо с реалността.  Praynig

За другите въпроси не мога да се включа, но интересни размишления има...

# 9 151
Здрасти! Ще гледам филмчетата по-късно, струват ми се обещаващи, според това, което пишете. Много интересно маман - ам е това предположение, че негативната енергия прави материята тежка. Следва, че всички, които сме тук, сме в по-голяма или по-малка степен негативни, щом сме привлечени от този вид енергия. Неприятна констатация наистина....

Цитат
Цапнал ме е период на пълно разсредоточване Sad, четох ви, после ще повторя прочетеното... Confused
Само да кажа, че казвам мантра на Ън. Ще се наложи да потърпи грипа, картите, които излизат за него, са...картинката на първата е на човек със забити в него саби, явно сериозно я е хванал, след тва излиза Звездата-Надеждата, и накрая карта, която значи приета враждебност.Болестите требва да се приемат като приятели, без недоволство, че тогава стават по упорити. Ще мине
Благодаря, Пънки за мантрата Grinning Изкарах пореден ужасен ден и тежка нощ. Правих какво ли не, но температурата ми не само, че не спадаше, а продължаваше да се качва, наближи 40 по някое време. Накрая зарязах опитите да я свалям. От антибиотика започна да ме боли корема, както и всички налични кости. Беше ме страх да заспя и реших да изкарам цялата нощ будна. Подпрях се на възглавници и се мъчех да чета нещо, но ми беше ядски зле. Чак към 4 часа трябва да съм заспала. Като се събудих, температурата ми беше спаднала напълно, не ме боли даже корема. Не знам какво стана.... Rolling EyesОбадих се на лекарката си, тя се разтревожи. Каза щом оздравея, да си направя кръвните изследвания. Сигурно реши, че имунната ми система се е активирала, питаше ме дали усещам симптомите на болестта си. Нищо не усещам, не знам какво да мисля....Във всеки случай успя да ми подпали фитила tantrum....Синът ми още е с висока температура, макар че пие какво ли не....баща му го закара на събеседването. От 3 часа, сега е. Нищо не го питах, ще видим като се върне...

# 9 152
Mamam-am - Все постинги с нормална дължина пускаш....  Mr. Green

Хареса ми оня пасаж, дето се говореше, че Времето е нелинейно.... А че е едновременно - как да се разбира това?!  newsm78

# 9 153
Много интересно маман - ам е това предположение, че негативната енергия прави материята тежка. Следва, че всички, които сме тук, сме в по-голяма или по-малка степен негативни, щом сме привлечени от този вид енергия.
Че то си е вярно, че всички сме негативни в някаква степен. Едва ли има човек, който да е изцяло в хармония със себе си и всичко около себе си - е, може и да има някои по-напреднали, но не са много.

Miami има теория, според която само докато сме във физическо тяло времето ни се струва линейно, т.е тече от минало- през настояще - към бъдеще. След смъртта или по време на астрални пътувания хората могат да ходят в миналото и бъдещето, което  означава, че те съществуват едновременно с настоящето.От гледна точка на ВА или на същество обитаващо по-фини светове от физическия всички събития се случват едновременно - примерно в момента, в който решиш да засадиш цвете, енергията на тази мисъл се е разпростряла не само върху решението, но и резултата - цветето не е само проект, но и едновременно е засадено, разцъфнало, увехнало... Нещо такова. да си призная и на мен ми е малко мъгляво  Crazy По назад в темата  е писано за това.

HAPPY мисля, че ае беше пускал линкове към материали за битката на извънземните. След създаването на Слънчевата система започнала битка между различни раси извънземни за влияние в нея. В разгара на битките, едните изобретили космически боен кораб голям колкото планета. Малко ми се губи дали корабът стреля по Земята или се блъска в нея, но от това Земята е изместена от първоначалната си орбита, което води до унищожение на живота на нея. Това може да е необяснимото събитие, довело до  унищожение в съня ти.  Thinking

П.п Ън може мантрата на Пънки да е подействала и затова да е бързото ти подобрение.  Simple Smile

# 9 154
Ghost, ти си ужасен!! Mr. Green
Отказвам да мисля за това поне още 15 години Mr. Green

Правилно, първо трябва да доживеем дотогава Simple Smile

Клипчето ми прилича на част от серия внушения, подобни на онези от "Проблем 2000".... Ъъъъ, "Истерията 2000".

Относно Анубис, съществува и доста голяма вероятност въобще да не се сблъска нито с Марс, нито със Земята.... Съществуват и доста методи и средства за отклоняване на такова тяло или раздробяването му подобно на сценария в "Армагедон". Пък след 2025-а какви други средства и техники ще съществуват за товаааа - предстои да видим!  Sunglasses

Въпросът не е дали, а кога точно ще е?
http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/apokalipsisyt-se- … 80-godina-5995959

Цитат
On average, an asteroid the size of Apophis (325 meters) can be expected to impact Earth about every 80,000 years.
Всъщност не е необходимо астероидът да е толкова голям. Вижте какво е предизвикал 50-метров астероид преди 50 000 години: http://www.barringercrater.com/

Тежал е 300 000 тона и е паднал с 12 км/с. Колко от рано може да се забележи такъв обект в космоса, че да се противодейства?

Цитат
Comet Hyakutake. Now we're getting into civilization-threatening territory. At 2 kilometers in diameters, this comet only got within about 40 lunar distances to Earth in 1996. Compared ot our other close calls, that's pretty comfortable, but considr this: it was discovered less than two months before its closest pass. Had it been on a collision course with Earth there's almost nothing we could've done other than brace for the millions dead, massive climate disruption, crop failure, 500-foot high tsunami...you get the idea.
http://io9.com/5018346/10-scariest-asteroid-attacks-on-earth-the … proaching-terrors
 2 километров обект го забелязват 2 месеца преди да мине покрай нас?
 Относно взривяването на Апофис също не е добра идея, както е обяснено тук:
http://www.youtube.com/watch?v=ybpKgiV0oh0#t=254
всичките части на епизода:
http://www.youtube.com/watch?v=kmViAvfVwiQ
http://www.youtube.com/watch?v=kmViAvfVwiQ
http://www.youtube.com/watch?v=4CyS8o6iPEs
http://www.youtube.com/watch?v=ybpKgiV0oh0
http://www.youtube.com/watch?v=niPWfrXM6-s
http://www.youtube.com/watch?v=CTekxVhXZrQ

средни стойности на периоди от време на сблъсъци на астеороиди със Земята
http://en.wikipedia.org/wiki/Impact_event#Frequency_and_Risk

# 9 155
Ghost - А защо изнасяш сега тези данни тук?  newsm78

# 9 156
Ghost - А защо изнасяш сега тези данни тук?  newsm78

Защото може тогава дружно да разберем отговора на въпроса  Mr. Green

# 9 157
Ън, радвам се, че вече си по-добре. Явно мантрата на Пънки върши работа. Дано и синът ти скоро се чувства по-добре!

Между другото, сънувах Пънки тази нощ.  Laughing

HAPPY мисля, че ае беше пускал линкове към материали за битката на извънземните. След създаването на Слънчевата система започнала битка между различни раси извънземни за влияние в нея. В разгара на битките, едните изобретили космически боен кораб голям колкото планета. Малко ми се губи дали корабът стреля по Земята или се блъска в нея, но от това Земята е изместена от първоначалната си орбита, което води до унищожение на живота на нея. Това може да е необяснимото събитие, довело до  унищожение в съня ти.  Thinking

Би ли ми дала линк към това инфо, ако го имаш някъде?

# 9 158
Да ви кажа, купих си карти Таро. Тоест купих ги с пари, които ми бяха дадени да си купя подарък, така че ги броя за подарени. Уникално красиви са - Друиди и уика от Филип и Стефани Кар-Гом. Изпитвам пълно удоволствие да ги разглеждам. Дотук добре, останалото се оказа сериозна работа и много четене... Cry

# 9 159
Да ви кажа, купих си карти Таро. Тоест купих ги с пари, които ми бяха дадени да си купя подарък, така че ги броя за подарени. Уникално красиви са - Друиди и уика от Филип и Стефани Кар-Гом. Изпитвам пълно удоволствие да ги разглеждам. Дотук добре, останалото се оказа сериозна работа и много четене... Cry

Екстра!  Sunglasses Тези ли са - общо... големи и малки аркани?  Thinking

# 9 160

Да, точно тези са, но кутийката е различна.
Продавачката не ми съдейства и ми показа само 5-6 вида карти, а имаше много повече, прибрани на сигурно на лавица зад гърба й. Но като видях тези, просто ми залепнаха очите.

# 9 161

Да, точно тези са, но кутийката е различна.
Продавачката не ми съдейства и ми показа само 5-6 вида карти, а имаше много повече, прибрани на сигурно на лавица зад гърба й. Но като видях тези, просто ми залепнаха очите.
Като моите са.И аз много си ги харесвам Heart Eyes

# 9 162
Но като видях тези, просто ми залепнаха очите.

Значи това са ТВОИТЕ карти!  Flutter

# 9 163
Момичета (и момчета), колко струват тези карти, че ми станаха интересни?

# 9 164
Друиди и Уика имат корична цена 20 лева, но книжарници Хеликон са я актуализирали на 25 лева. Най-евтините бяха 18, повечето струваха 30 лв. Книжката с тълкуване обикновено е с отделна цена от 10 до 20 лева. Аз не си купих, защото в нета намерих материали.

Започнах да експериментирам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт