Какво има след смъртта?

• 560 759
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 225
Намасте! Hug

На НГ май беше, даваха некакво детско филмче за говорящи лабрадорчета Laughing, които се изгубиха и станаха кучешки впряг за шейна на 1 момченце като коледно желание. Гледала съм го и друг път Laughing но го гледахме и сега. Едно от кученцата все даваше духовни съвети Grinning, като щяха да обърнат шейната, то каза с тих, спокоен глас:''Нека намерим баланса в себе си.'' Simple Smile И все викаше: Намасте! Мноу ме будалкат с тва кученце.
Тва за разведрявка.

# 9 226
Аз да се похваля, харесах си и си купих Таро - на търсещия. Много си ги обичам вече  Heart Eyes На гърба са синички с оченце.  Mr. Green Дано направим добра връзка  Heart Eyes

# 9 227
Ей, ше умра от яд, само аз си нямам още Таро. Отворих темата за картите, а само аз още не съм си купила заради пустата болест.  #Cussing outСега ме е страх да изляза по магазините, да не ме събори пак нещо и си умирам от нетърпение. Накрая няма да издържа и ще поръчам по интернет .... Crossing Arms
П.П. Кученце, което дава духовни съвети Joy
Намасте! Laughing

# 9 228
Ън, аз също не съм си купила. Нямам и намерение да го правя.  Laughing Хич не ме вълнува бъдещето и не мисля да се влияя от предсказания... залагам на настоящето, мечтите и усилията си. По принцип не ме влечат предсказателни дейности де. Теб те влече, та е различно... но нищо.

Сега видях, че ае е писал някакъв дълъг пост, който ми се струва интересен, но ще дочитам утре или после, че сега ми дават зор...

Пънки, благодаря за мантрата.  Laughing Имам достатъчно енергия, не ме мисли. Като че ми трябва някаква подкрепа, та благодаря ти за нея.  Hug
На теб ти пожелавам бодрост, работоспособност, трудолюбие, концентрация, разумна мисъл, последвана от разумно действие, постоянство в усилията ...  Wink Че и повече даже...  То и аз имам нужда от тези качества.   Laughing

После ще дочитам, че съвсем ми дават зор.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 21:17 от ALIEN_CHILD

# 9 229
Ън, започвай да се образваш с информация за картите, тъй като е бавен процес, пък карти ще вземеш, когато можеш.  Hug

Alien_Child, Таро не служат само за предсказване на бъдещето. Аз по-скоро ги определям като метод за ориентиране в настоящето.

# 9 230
Daisy - някой беше пускал тук този хубав сайт, гдето има доста обширно инфо за ТАРО и си намерих моите карти (линк), но твоите, на търсещия - не успях....  Rolling Eyes Дадени са толкова много видове, пък и мената са на руски и English  ooooh!

# 9 231
Miami, и аз гледах в някакви руски сайтове, но вече не помня какви. Сега се опитвам да открия хубаво показани, но не успявам. Те са малко по-модернистични, 3D са картините, но самите нюанси на цветовете и цялата картина върху картата ми е много приятна за окото. Аз главно по това се ориентирах. Сега установявам, че са малко по-модернистични и ще ми трябва време да се нагодим взаимно  Laughing , но мисля че ще успеем.

Ън, в книгата, която си взех ( от Хеликон) пише , че дори е най-добре сам да си ги направиш и нарисуваш. Така че имаш бойна задача  Mr. Green

П.П. Днес отново ми се потвърди един сън като пророчески  newsm78 Когато го сънувах, получих информация, че не показва вярно (отнася се до друг човек), но днес разбрах, че много точно даже си е показал. Просто информацията, достигнала до мен е била грешна. За пореден път се убеждавам, че човек не трябва да вярва на физическите си очи и уши, а да слуша и вижда с  духовните такива, я чрез сънища, я чрез карти, я чрез нещо друго.

# 9 232
Въй! Аз съм с две леви ръце, това не ми е по силите. Crazy Ще купувам.
П.П. Преди малко си пуснах снимка на 4 годинки в онази тема за старите снимки и такава носталгия ме обзе, че чак ми се сви стомаха Sad

# 9 233
Прочетох постнатото от ае и ми се стори много интересно, особено болднатото - а дано!

Интересно ми е и това, че се казва как духът ни говори чрез чувствата... Винаги съм мислила чувствата си за голяма заблуда... Възможно ли е те да ми говорят истината?!  newsm78

(Само да вметна, че не само човешките същества имат чувства. Даже при "човешките същества" чувствата са много закърнели.  Confused)

# 9 234
Ън, толкова си сладка  Hug Обаче тези пандели на главата от едно време, в момента като футуристични инструменти за прихващане на вселенски честоти ми приличат  Joy

Мале, аз колкото съм емоционално чувствитела, моят дух явно ме обича и ми говори. Междудругото, колкото и банално да звучи първото ми чувство никога не ме е лъгало. Говоря за онова чувство, което усещаш вътре в себе си при дадена ситуация или при среща с даден човек. Основно за момента ги деля на положителни и отрицателни, но знам, че имат много повече подразделения.

# 9 235
Daisy - Това е то интуицията... която никога не лъже, понеже идва и е част от Душата (подсъзнанието) на човек. Wink Въпросът е да я  усещаш!   Peace

# 9 236
Ън, много си сладка - заради теб отидох да разглеждам темата.  Laughing И ние имахме много панделки и постоянно ни връзваха ту отгоре (като на теб), ту отстрани. Аз до ден днешен постоянно се връзвам на плитчици.  Blush

# 9 237
''Нека намерим баланса в себе си.'' Simple Smile
Това може да обясни принципа на махалото, за който пише Miami. Ако искаме да накараме махалото да застане в определена позиция, трябва да приложим такава сила, която да  по посока и големина да пасва на тази, която държи махалото в избраната от нас позиция - т.е да постигнем баланс между себе си и махалото /което възприемам като дадено състояние на живота ни/. Ако сме идеално балансирани, хармонизирани и приложим този баланс към махалото, то ще спре. В това положение ние и махалото /всичко останало/ трябва да сме едно цяло. Или това е състоянието на измъкване от илюзиите, виждането на всичко в истинската му същност, сливането с Източника, за което се говори в статията на ае
Тъкмо вчера си мислих, че можем да видим света в истинския му облик само ако сме едно цяло с Абсолюта - само неговата гледна точка, събрала позициите на виждане на всичките му отделни части, дава пълната картина. Питам се, ако някога някой създаде компютърна програма, способна да генерира поглед върху света от всички възможни ъгли, дали и докато сме тук ще можем да видим реалния облик на всичко.  newsm78
Това ме кара да преосмисля писаното от мен относно натискът върху събитията. Ако искаме нещо да се случи прекалено много - това не му пречи, защото прилагаме мисъл със подобен заряд, който го отблъсква. Желанието на всяка цена да стане нещо - дори и да е хубаво, е отрицателна емоция, защото е опит за насилване на нещата, за контрол. А отрицателното желание отблъсква положителното и го забавя или му пречи да се случи - в зависимост от силата, която влагаме в емоцията си. Когато пък се страхуваме от болести примерно, излъчваме отрицателна емоция /страх/ и това привлича болестта, която също е отрицателно заредена.
И за други неща искам да пиша, но по-късно, че много ще стане.

# 9 238
Мамам, и да, и не. По тази логика всяко желание или нежелание оказва натиск. А именно желанията създават движение, иначе - застой без развитие.
Ако кажем, че положителните емоции привличат отрицателни, тогава отрицателните би трябвало да привличат положителни. Ма не е и така. Подобните се привличат - в период на щастие всичко върви лесно като по вода и обратното като зацикли човек в някаква дупка го налетяват още куп гадости.

# 9 239
Mamam-am - относно махалата, за които стана въпрос, не съм много съгласен с твоята интерпретация...  То и аз пускам инфо тука на база моето усещане за тях, а не от прочетени обяснения (може би все пак трябва да се направи! Wink) т.е. на база усещането ми за тях от том 3, където авторът говори за действията в положителна посока и често казва "прави така, а не иначе, защото това ще захрани махалата, както обясних в том 1". Затуй разбирането на Summer Smile приемам за по-"правилно"... Поне съответства на моето такова, заедно с всичките съмнения от типа "Ама нещо все пак не е точно така?! Как ли е?" - но му търся цаката, процеса не е завършил - нито образователния, нито практическия  Grinning

Mamam-am - за отслабнаето на натиска върху събитията вече съм съгласен!  Flutter Това е тактика която срещам почти навсякъде у литературата по тия въпроси, статии и прочие. Някъде е изразена като "отпусни веслата", "пусни се по течението" и др. Дон Хуан реално също това съветва.... И вярно - мисълта за болести също трябва да се избягва!  Stop Може да си префразираш мисълта за болести и да не си казваш "Искам да не хвана болест..." а да си казваш "Искам да съм здрава" Wink Може и по-силното: "Аз съм здрава и през тази зима моето тяло ще устои на всякакви външни атаки от вируси и микроби и ще запази доброто си сътвояние! Аз заслужавам това!Flutter По подобна афирмация аз не съм хващал настинка или прип през последните 2-3 зими, откакто разбрах за тая тактика  bowuu  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт