Какво има след смъртта?

• 560 700
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 645
Това от някакъв личен опит ли е, или само размисли, почиващи на скепсис?

# 9 646
  • София - Рим и обратно
И моята малката дъщеря приказваше така като беше на около 3 - "...аз имах мъж отдавна, и две момчета....но те сега са умрели" Confused. Все пак странно е, че приказките им като деца си приличат по някакъв начин.

# 9 647
  • Ямбол
Това от някакъв личен опит ли е, или само размисли, почиващи на скепсис?
Абсолютно равносилни са двете твърдения - има нещо след смъртта и няма нищо след смъртта, защото са вярвание, предположения, нагласи, размисли. Собствен опит няма никой в темата. Е, Лизет33 имаше, но нея сега я няма Wink

# 9 648
Би било добре да е толкова опростено и ясно, ама обикновено не е.

# 9 649
  • Linz
И аз помня като дете как разказвах каква съм била "като бях голяма"... просто си фантазирах.
Нищо няма след смъртта, освен един безкраен дълбок сън. Всичко друго са спекулации.

# 9 650
  • София - Рим и обратно
Спекулации са и да се твърди нещо със 100 % сигурност, при положение, че предполагам не си била там, за да си сигурна.

# 9 651
Аз не знам какво точно се върти в главите на малките до 3 - 4 годишнината им и
дали имат някакви спомени от нещо си, но да споделя нещо, което ни озадачава.
Малката, която е на 2г и 8м от близо месец прави йога упражнения,
без никой никога да я е учил. Ходех на йога преди години, но вкъщи ме мързи да се
занимавам и не ме е виждала, нито е гледала по тв.
И при бабите като ходи на гости, същото прави и ме питат аз ли съм я учила.

# 9 652
  • Кьолн
А може в някое детско филмче да го е видяла.Моя син пееше една немска песничка и едни подскоци,и щом го питах откъде го е видял ми казваше че сам се е научил.След време видях в детско филмче същата песен и танц.
 благородно завиждам на дамите които могат да излизат от тялото си с медитация! За мен това е уникално!

# 9 653
А, да, много е уникално. Особено ако превъртиш, което хич не е изключено. Аз съм върл противник на астралните излизания с помощта на всякакви "хватки". Ако ти е дадено да излизаш, излизай. Особено ако не можеш да го спреш, но да се буташ насила между шамарите, това вече.... Crossing Arms Медитацията е мента и половина и е опасно, кога ще го разберат всички? Имам предвид истинската медитация, а не просто да си мързелуваш и релаксираш, въобразявайки си, че медитираш.

# 9 654
  • София - Рим и обратно
Затова ме е страх да отида на хипноза.

# 9 655
Затова ме е страх да отида на хипноза.
Ходих на хипнотична регресия, но не се получи. Обяснението беше, че Аз-ът ми е много силен.
Случват ми се астрални излизания, все по-често в последните години, но без да ги предизвиквам - в съня ми. Последното, засега беше преди 2 нощи. До този момент са били невероятно хубави усещания и презареждане за мен самата....

# 9 656
Ще опишеш ли някое астрално пътуване, че ми стана интересно? Плс!  Praynig Може и на лични, ако се притесняваш тук.

# 9 657
Не виждам причина за притеснение. Най-после трябва да се говори спокойно и открито и за това. Хората вече извличат ползи от това умение, ние още ще се крием и притесняваме... Whistling

# 9 658
  • на Мелмак
Сънищата при мен са страхотни - много често усещането е един вълшебен свят - подобно на хари потър - осъзнавам че сънувам и съм на друго място. участвам в събития и случки , чела съм книгии по този повод .
Понякога е страшно - бързам да се събудя ...
Наистина трябва да се говори , но трябва и много да се учи - от кой , от къде ?

# 9 659
Какви ползи има от това умение?

Общи условия

Активация на акаунт