Какво има след смъртта?

• 560 303
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 1 620
... По вярвам в паралелните светове, от където може да идва информация за бъдещето ни, защото в един такъв свят времето е изкривено спрямо нашето...  Когато паралелното времепространство се преплете с нашето, то от там получаваме информацията за нашето бъдеще. ...

Не само времето е изкривено, но и пространството, събитията, въобще - потокът информация. Тъй че няма как да стане това с виждането в бъдещето.

# 1 621
То затова се приема, че времето и пространството са едно обединено времепространство. Затова се казва, че това което съществува тук, съществува и сега, но ако има паралелно времепространство, то това пространство ще съществува в различно време. И ако нещо успее да проникни в паралелното пространство ще бъде в друго време. Защо ясновидците, като Ванга да не правят именно това проникване във друго паралелно на нашето време и пространство. Не натрапвам теорията си, само си го мисля.

# 1 622

...Защо ясновидците, като Ванга да не правят именно това проникване във друго паралелно на нашето време и пространство...

Ако го правят, то те ще виждат нещо съвсем различно от това, което се случва в нашето време-пространство. Някаква съвсем друга реалност.
Сега ти фантазираш.

# 1 623
Аха, така е, фантазирам. То всяка теория е била нечия фантазия, но поне при учените фантазиите са по реални защото ги градят на повече факти. Тогава друго. Чрез изкривяване на времепространството може да се пътува в бъдещето. Това пак е теория на учени. Теория за изкривяване на нашето времепространство и отваряне на тунели през които се стига от едно място на друго и понеже изкривяване е на самото времепространство се пътува освен на друго място, а и във друго време. Ако самата Вселена ни дава шанс да пътуваме във времето, но не го осъзнаваме. Тогава пак по някакъв начин може да се направи връзка с бъдещето. И пак го свързвам с пара-нормалното. Та нали трябва да има някакво обяснение, различно от това със живот след смъртта.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 18:29 от 2pac

# 1 624
... Чрез изкривяване на времепространството може да се пътува в бъдещето. ..

Да, в нашата вселена.
Нали ставаше въпрос за паралелните?

Ей тука си говорим за нещата, които виждам са ти интересни, ела по-добре там, за да не оспамваме тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537112.0

# 1 625
Да ама това беше друга теория, ти не я хареса и за тва. Иначе онази тема е хубава, ни много объркана ми се струва. Иначе хубаво, че има някой който да не те препраща в научни форуми, защото ми се случи с една моя тема точно за Вселената. Помислих си, че някой може да му се пише по темата ама явно не.

# 1 626
Не съм чела изобщо темата, виждам че е дебела като "Анна Каренина" Simple Smile
Влизам само да питам - какво е да сънуваш наскоро починал човек ,който в сънят ми е в много добро здраве и добре изглеждащ, но има там, при него има човек, който е още жив...

# 1 627
  • Варна
Не съм чела изобщо темата, виждам че е дебела като "Анна Каренина" Simple Smile
Влизам само да питам - какво е да сънуваш наскоро починал човек ,който в сънят ми е в много добро здраве и добре изглеждащ, но има там, при него има човек, който е още жив...

$hantalche, тук не тълкуваме сънища. Мисля че има такава тема в алтернативния.
Но пък някой може да се включи , де.

# 1 628
  • София - Рим и обратно

Може би починалият е станал ангел хранител на този човек Simple Smile.
Извинете, повлияна съм от последната прочетена книга "Дневникът на един ангел хранител" - изключително завладяваща.

# 1 629

Това би било много добре, но те не се познават...

# 1 630

Това би било много добре, но те не се познават...

Шанталче, влез в темата за тълкуване на сънища, там има едно момиче, което много добре се справя с тълкуването, макар че е само на 21 г.

# 1 631
За мен сънищата са образи проектирани от мозъка. Понеже мозъка работи по усилено докато спим, той проектира образи във дяла който е свързан със зрението или нещо подобно(някой ако е по запознат да ме поправи) Така всичко което "виждаме" е плод на нашето въображение. За мен всеки който тълкува сънища е един вид "измамник". Просто няма как една проекция на нашия мозък, да се сбъдне. Нормално е човек да сънува неща свързани с минали събития, мъртавци и подобни. Та когато този мъртвец се "яви" на сън, всъщност всичко е една измислица на мозъка. И понеже понякога мозъка е в състояние да проектира много реални неща, които могат да се случат в бъдеще се получават съвпадения и това провокира вярата на хората, което пак си е заблуда. От това са се възползвали предприемчиви хора, писали книги, и правили пари на гърба на наивните вярващи.

Пък да не обидя вярващите, понеже мозъка работи много усилено по време на сън и нашето времепространство в което живеем е много изкривено, е възможно да улавя вълни от времеви тунели, които да ни свързват с случвали се вече неща. Това е само ей така, което моя мозък роди току що.

# 1 632
  • До морето :)
Препоръчиха ми тези книги и аз ги предлагам на вас. Сега ще започвам да ги чета.
Не знам дали вече не са публикувани.
http://duhovno-razvitie.com/niuton.htm
http://duhovno-razvitie.com/knigi/

# 1 633
Препоръчиха ми тези книги и аз ги предлагам на вас. Сега ще започвам да ги чета.
hahahaТочно тая първата преглеждам в момента,че търсех конкретен цитат..Добри са.Баш по темата.

# 1 634
  • Far away from here...
Според втората, не само живот има, ами и вино:
„След предишния ми живот групата ми устрои стра­хотен купон с музика, вино, танци и песни. Бяха създали атмосфера като на класическо римско пиршество, с мраморни зали, тоги и екзотични мебели, каквито е имало край нас в  множеството ни животи заедно в древния свят. Мелиса (вечна партньорка) ме приветства първа. Бе приела образа, в който я помня най-красива, и както винаги сияеше.”
Май не е толкова зле  Wink А дали има вероятност някоя по-жадна душа да попрекали с пийването?

Общи условия

Активация на акаунт