Какво има след смъртта?

• 560 702
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 3 015
Всички сме лаици, жалки начинаещи пред Лизет  Sunglasses Не си ли чела историята й? Laughing

# 3 016
Когато милата ми майчица почина на 19 април 2010 година, 5-6 месеца след това много често ме събуждаше. Сутрин по-рано от обикновеното ми ставане, я чувах да ме извиква по име "Мария!", по начина, по който го правеше приживе, когато искаше да ме събуди. При всеки един отделен случай усещах така сякаш ме е събудила, за да се обадя на баща ми по телефона или на брат ми, та започвах веднага да им звъня и винаги или единият или другият ми казваха, че тъкмо съм им трябвала за нещо или са щели да ми звъннат.

От тогава не се е случвало, а така силно искам пак. Даже понякога, когато съм сама в стаята ѝ казвам някакви неща, говоря си с нея все едно е там и да ме събужда пак. Преди бях кисела, когато ме събуждаше, а сега ми се иска всяка сутрин още по тъмно да ме извиква  Cry  Cry

# 3 017
Не бях чела Лизет до сега. Simple Smile Гледала съм Красив ум, там е обяснено много добре, че шизофреникът мисли виденията си за реални, т.е. мисли, че и другите ги виждат и чуват. Има явление, при което виждаш астрала, без да излизаш от тялото си, обикновено това предшевства появата на способността за астрална проекция. При мен не стана така, но знам за такива случаи. За мен астралното излизане е най-интересното нещо, то не може да бъде сбъркано, при него има и физически усещания, точно при самото излизане. Всъщност при мен има, не е задължително. Лизет, интересен разговор става, ако хората приемат другите за събеседници, не за слушатели.

# 3 018
Интересно е това, което разказваш, не съм имала такива изживявания, но предполагам, че страхът ще е водещото чувство. Не бих искала да излизам в астрала, страх ме е от такава възможност. От това, което подхвърляте тук, виждам, че при мен е било нещо съвсем различно. Изобщо не мога да го определя или оприлича на нищо. Просто посетих едно място, видях разни неща и хора, за които може би не трябваше да знам. Предполагам, че няма да ми се случи повече, или поне не скоро. Сега съм в друг етап от живота, съвсем различен и не виждам причина.
С Лизет не може да се обсъжда нищо, тя слуша само себе си. Надявам поне на толкова, че иначе.... Laughing. Не е зле да я прочетеш, най-малкото ще те развесели. Wink

# 3 019
  • Ямбол
Пъкни, HAPPY_QEEN, Unadaptable, а как сте сигурни, че преживяванията ви не се случват, докато сънувате? Има ли някакъв начин да се провери, както с картините на тавана на оная болница, например?
Никой не отговори на тези въпроси.
Остават си значи шизофренията, наркотиците или сънят.

# 3 020
Мда, определено остава шизофренията (поне за мен)... аз наркотици не ползвам. Не знам да има начин за проверка...  newsm78

# 3 021
 Laughing Аха, след шизофренията, дойде ред и на наркотиците Joy ще има и други предположения, явно, сядам отпред  tooth Popcorn
П.П. Отговор имаше преди разчистването. Айде пак:няма начин за проверка. Значи полето за изливане на всякаква мръсна пяна е чисто Laughing
какъв хубав оксиморон само, а...., възхитих се от себе си Blush
С Хепи сме писали едновременно Simple Smile

# 3 022
# 3 023
Пъкни, HAPPY_QEEN, Unadaptable, а как сте сигурни, че преживяванията ви не се случват, докато сънувате? Има ли някакъв начин да се провери, както с картините на тавана на оная болница, например?
Никой не отговори на тези въпроси.
Остават си значи шизофренията, наркотиците или сънят.
Усещанията при астралната проекция които се манифестират на физическо ниво..Вибрациите..Едва ли могат да бъдат наречени шизофрения.Но със сигурност могат да отключат такава,ако индивида е с лабилна психика.

# 3 024
  • Far away from here...
Не знам да има начин за проверка...  newsm78
Има, както например в оная болница. Поставят на тавана в дадена зала разни картини (или бяха знаци), които не се виждат с просто око. Предполага се обаче, че издигащият се към тавана дух/душа би могъл да ги види. Ако пациентът дойде в съзнание, той трябва да може да опише какво е видял.
Ако аз имах способността контролирано да излизам от тялото си и да пътешествам, бих избрала да посетя някой град, в който никога не съм била. Бих си набелязала някоя сграда или пък друга специфична особеност на мястото, което разглеждам и после бих отишла на място, за да сравня видяното.
Останах с впечатление, че тези преживявания са преди, по време или след събуждане, никога през деня и никога в напълно будно състояние?

# 3 025
  • Ямбол
....
Останах с впечатление, че тези преживявания са преди, по време или след събуждане, никога през деня и никога в напълно будно състояние?
Бих добавила и на познати места, които могат да се опишат така или иначе.

# 3 026
....
Бих добавила и на познати места, които могат да се опишат така или иначе.

Точно така, никога през деня и никога в напълно будно състояние. Но не е вярно, че е на познати места. За себе си уточнявам.

# 3 027
Koгато мозъкът е буден,но все още пълен покой.Не е почнало хаотичното бъбрене на ума.Има една такава ..граница.Хем си буден,хем не мислиш за абсолютно нищо..Празнина..Е тогава стават тез нещица..Когато сме на Алфа вълни.И в другите е възможно,ама там вече съм гледал само тибетските лами да го правят.Медитации,астрални проекции в бета вълни не стават.

Бета-вълните са най-бързи – (14-100 херца) те преобладават в нашия мозък и са свързани с бодърстването, съсредоточеността, процесите на учене.

Алфа-вълните (8-13 херца) са свързани с релаксацията и отпуснатото състояние.

Тета-вълните (4-8 херца) отпускането преминава в сънливост.

Делта-вълните (по-малко от 4 херца) се наблюдават в състояние на дълбок сън.

# 3 028
eksipnos, много интересна информация. От къде я черпиш?

# 3 029
Могат да бъдат по всяко време АП, стига мозъкът да изпадне в алфа ниво, не за друго, а да не пречи. Има хора, които го постигат след много години работа, и други, които си го могат естествено. На последните никак не им се работи целенасочено Grinning, затова го правят на заспиване, когато си става без усилия...Правени са опити с известни ясновидци, това за което пише Луна и грош...Ако някой мисли, че ще седна да му се доказвам Wink, хич нямам зор! Grinning Интересно ми е да си говоря с хора като мен, честно казано...Има хора, които си излизат редовно из АС, но много малко май могат да идат целенасочено някъде, най-често това става по начин, който не им е много ясен, но това е дълга тема...За вибрациите също е дълга тема...Разговора пък с ментално тежки и енергийно затворени индивиди като...да не казвам коя Wink, намирам напълно излишен.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт