Какво има след смъртта?

• 576 694
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 5 460
Винаги съм смятал,че въпросите са по-важни от отговорите

То това хубаво, но никой не каза кога и как се вселява душата в тялото. Все пак това е един важен момент в прераждането. Вероятно никой не търси в тази посока, защото така или иначе раждането вече е минало и предстои смъртта, но нали след смъртта ще следва ново раждане. Та, как става това?
 Имаше 2 противопоставящи се отговора. Единият застъпва тезата, че душата се вселява около 3-тата година на човек, а другият - че това става при самото зачатие и се развива успоредно с развитието на организма (това ми звучи по-логично на мен).
 Какво ще кажете ако душата няма право на избор в какво тяло ще се прероди? Просто чака, когато е готова за прераждане и се вселява в първата появила се възможност за това, т.е. това е процес, който не търпи отлагане и изчакване.

# 5 461
Има души, чиято карма е да не се прераждат, и дебнат наоколо, тъй че фнимавайте! Wink

# 5 462
Има души, чиято карма е да не се прераждат, и дебнат наоколо, тъй че фнимавайте! Wink

Къде точно дебнат? И какво?

# 5 463
Цитат
никой не каза кога и как се вселява душата в тялото
Каквото и да кажем, всичко са теории и предположения. От цялата информация, която срещнах, за момента смятам, че всяка душа си избира живот и съответно тяло, пристига някъде между зачатието и раждането, но в началото е свободна да влиза и излиза, а към 3тата годинка се установява трайно.
Някой назад спомена за летене като дете. Спомням си, че и аз в ранна детска възраст твърдях, че мога да летя, но бързо ми обясниха, че си въобразявам.

# 5 464
  • Варна

Някой назад спомена за летене като дете. Спомням си, че и аз в ранна детска възраст твърдях, че мога да летя, но бързо ми обясниха, че си въобразявам.

Аз бях, само че на никого не съм го казвала..
Знам за един случай, май в Перник, за едно дете, което питало майка си дали може да лети, тя без да се замисли му казала, че може и то скочило през прозореца. Confused Та добре са направили, че са ти обяснили..  Peace

# 5 465
 hahaha Е, не толкова буквално. Лежах си в леглото и летях, но никой не ми повярва, та и аз взех да не вярвам.  Laughing

# 5 466
  • Варна
hahaha Е, не толкова буквално. Лежах си в леглото и летях, но никой не ми повярва, та и аз взех да не вярвам.  Laughing

Хм, това не е ли астрално пътешествие? Запознатите да кажат..

# 5 467
Май имаме още един астрален пътешественик Laughing Самър, а това колко пъти се случи и как престана?
П.П. Искам да обърна внимание на всички, че най-приземеният човек в темата е Хексе, а не аз. Тя е по-твърд реалист от мен, скрит или явен атеист и няма разколебаващи преживявания, които да я отклонят от "правия път" Laughing Laughing Joy

# 5 468
Мдам, астрално, така започва. Всички хора, които владеят астрална проекция, започват така. Мислят си, че летят, никой не им вярва.
Има затворени души във въглищата,например, като ги горим се освобождават като духа от лампата и витаят наоколо. Mr. Green Те са невидими за нас, като съществата в астрала, някои хора като Ванга са можели да ги виждат, а такива като мен ги виждат, когато излязат от тялото си.

# 5 469
Мили боже!:shock: Защо затворени? И защо във въглища? Crazy

# 5 470
Ще ми се, но не съм астрален пътешественик  Laughing. Освен ако всички не пътуваме насън.
А случката ми е от много невръстна възраст, не помня точно, може да съм била на 2-3-4 години. Затова ми се струва достоверно, че душата в началото може да влиза и излиза, после вероятно губи и това умение в повечето случаи.

# 5 471
  • София - Рим и обратно
Малката ми дъщеря много страда от факта, че няма изгледи да полети Confused. Не може да разбере как така няма никога да има крила.

# 5 472
  • Варна
Малката ми дъщеря много страда от факта, че няма изгледи да полети Confused. Не може да разбере как така няма никога да има крила.

Ами кажи и че хората са намерили начин - делтапланери, самолети..
Ама като порасне..  Laughing
Моята пък иска да става русалка.. Confused

# 5 473
  • София - Рим и обратно

Ами кажи и че хората са намерили начин - делтапланери, самолети..
Ама като порасне..  Laughing
Моята пък иска да става русалка.. Confused
Ама не, тя иска да разпери нейни си крила или ръце и да лети "където си иска". Самолетът не й е решение, отхвърля го като такова.

# 5 474
Цитат
Какво ще кажете ако душата няма право на избор в какво тяло ще се прероди? Просто чака, когато е готова за прераждане и се вселява в първата появила се възможност за това, т.е. това е процес, който не търпи отлагане и изчакване.
Да, най-вероятно изчаква, докато стане готова за прераждане.
Защо процесът да не търпи отлагане според теб, какво би попречило да се изчака и да се избере това тяло, което ще отговори на целите на предстоящия живот?

Общи условия

Активация на акаунт