Какво има след смъртта?

• 576 697
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 5 490
Обществото е залитало в какви ли не крайности. По-важно е правилно или не за развитието на душата, съзнанието или както там ще го наричаме.

# 5 491
  • Варна
И откъде да знаем какво е правилно?

# 5 492
  • Русе
  Правилно, неправилно.  newsm78 Много често ми се случва,когато мисля че съм направила нещо най-правилно да си навлека куп грешки, а когато съжалявам за нещо да излезе по-късно, че "грешката е вярна" Всъщност май за мен това е правило, равносилно почти на закон.

# 5 493
Ако се зачислиш към някоя сатанинска секта и започнеш да принасяш деца в жертва примерно, но иначе си в мир със себе си, лош опит ли ще е или тотална грешка?
Просто опит.
От твоя субективизъм-грешно
От субективизма на сатаниста-правилно.
Индивидуалност
Няма"добро"и"лошо".
Всичко Е.

Няма грешен отговор.
Май е важното човек да е в мир със себе си, за да бъде щастлив.
Съгласен.

# 5 494
А каква е целта на трупането на опит, ако е само трупане на опит?
Уроците обикновено имат определена посока и когато ги усвоиш, завършваш.

# 5 495
  • Русе
А каква е целта на трупането на опит, ако е само трупане на опит?
Уроците обикновено имат определена посока и когато ги усвоиш, завършваш.

Предполагам баланс в енергията.

# 5 496
Наблюдавам как всички около мен, които бяха несправедливи или се опитваха да вредят, в няколко години им се случиха напълно реципрочни неща. Някаква бърза карма предполагам.
В този смисъл ако всичко е трупане на опит и няма лошо да си лош, добре, но лошото после някак ти се връща, а може би и доброто. И тогава - не причинявай на другите това, което не искаш да ти се случва на теб. Урок, правилно, грешно?

# 5 497
  • Русе
  Когато вършиш нещо,което е в разрез с общите интереси, освен ако не си луд маниак,който се зарежда от омразата и болката, в такъв случай губиш доста подкрепа и източници на енергия.

# 5 498
  Когато вършиш нещо,което е в разрез с общите интереси, освен ако не си луд маниак,който се зарежда от омразата и болката, в такъв случай губиш доста подкрепа и източници на енергия.
Да, така е. Но ако си в група с общи интереси, които са във вреда на обществото като цяло? Получаваш достатъчно енергия от групата.

# 5 499
  • Русе
  Те затова се създават групите и сектите с маниакални идеи. Peace

# 5 500
А-хам, обаче това чисто и просто трупане на опит ли е или вреда в духовното развитие?

# 5 501
  • Варна
А-хам, обаче това чисто и просто трупане на опит ли е или вреда в духовното развитие?

Дефинирай "духовно развитие"? Thinking

# 5 502
Раждане, прераждане, издигане на по-високо ниво...мисля.

# 5 503
  • Варна
Раждане, прераждане, издигане на по-високо ниво...мисля.

Какво е по-високо ниво? Друга планета?

# 5 504
Според това, което съм чела - друга планета, ниво учител, същество от светлина...форма на по-високо развитие.

Общи условия

Активация на акаунт