Какво има след смъртта?

• 576 587
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 5 550

Паралелните животи би трябвало да са напълно независими, иначе няма смисъл от тях. Мисля, че личностите, които са част от паралелен живот са абсолютно различни и независими и в живота, който всяка живее, не си приличат по нищо. После се сливат като есенция от всеки от тези животи.  

Ън,става въпрос за паралелното съществуване на една и съща инкарнация.Не различни,а една и съща.Паралелен живот на Ън.Не на нейна друга инкарнация,в която есенцията е същата,но личността е Иван(примерно казано).
За тва казвам,че е турлю-гювеч...Ама то си е..

В тази връзка,филмите"Де жа вю","Първичен код" и "Генезис" са много добри"попадения".

# 5 551

Паралелните животи би трябвало да са напълно независими, иначе няма смисъл от тях. Мисля, че личностите, които са част от паралелен живот са абсолютно различни и независими и в живота, който всяка живее, не си приличат по нищо. После се сливат като есенция от всеки от тези животи.  

Ън,става въпрос за паралелното съществуване на една и съща инкарнация.Не различни,а една и съща.Паралелен живот на Ън.Не на нейна друга инкарнация,в която есенцията е същата,но личността е Иван(примерно казано).
За тва казвам,че е турлю-гювеч...Ама то си е..

В тази връзка,филмите"Де жа вю","Първичен код" и "Генезис" са много добри"попадения".

Аз с моите мисли, реакции, с моя живот и нещата, които ми се случват, но в друга реалност? Какъв е смисълът от този турлю-гювеч, както правилно го определяш?

# 5 552
Опитът,преживяваш всички възможни варианти на избор,които имаш.(само предполагам)

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 19:04 от avenap

# 5 553
Па я добре, че съм си простъ, че да съм си щастлива! Grinning Макар че и на мен ми паднаха нещо вибрациите...

# 5 554
Аз с моите мисли, реакции, с моя живот и нещата, които ми се случват, но в друга реалност? Какъв е смисълът от този турлю-гювеч, както правилно го определяш?

Не зная.Отдавна се отказах да търся смисъл в дадености.Всяка причина,има и следствие .. 

# 5 555
Т.е. инкарнациите е едно, а паралелните реалности друго? Малко се обърках. Това не са ли две теории на едно и също нещо?
Според теорията на холограмната вселена, съществуваме в различни паралелни светове едновременно (тъй като нали времето не тече). Но на нас ни се трува, че са едно след други, защото така или иначе, когато сме в едината вселена, няма как да знаем за другата (би загубило смисъла си цялото това нещо). Съответно първоначално зададените условия са еднакви във всички светове, но навсякъде правим различен избор, съответно последствията са други. Целта е да се създадат всички възможни варианти. Т.е. ако нещо не ти се случва в тази реалност, ти се случва в друга. И все пак, когато всичкото това свърши, кво правим?

# 5 556
Аз точно тук се губя - момента, в който във всяка реалност се прави различен избор. Защото нали всеки различен избор води до различно следствие, а то - до друго и така се поема в коренно различна посока. Тоест има само един общ момент с безброй разширения. Или всяко от тези разширения на свой ред получава още безброй разширения при следващото различно решение... Вижда ми се крайно нелогично, за да е така.

# 5 557
Ми според мен затова има повратни точки, т.н. съдба. Но това са си мои разсъждение, с нищо преживяно не мога да си го докажа, че е така.

# 5 558
Все едно да минеш по всички разклонения на лабиринта и да знаеш какво е чувството от болката и триумфа .Със сигурност ще знам ,когато стигна до  края. Wink

# 5 559
Все едно да минеш по всички разклонения на лабиринта и да знаеш какво е чувството от болката и триумфа .Със сигурност ще знам ,когато стигна до  края. Wink

Да точно така, и това е от точка до точка. Целта е да се извлече максималното от ситуациите, които предварително си програмирал да ти се случат (т.е. те са точките на лабиринта и се намират по цялото протежение на живота).

# 5 560
Изгубих се още в разбирането за различните инкарнации на един Аз в един и същи времеви отрязък и едновременното съществуване в различни реалности. Оказа се, че едното се отнася за различни инкарнации, а другото за една. Не разбирам разликата между това съзнанието да се разделя между две инкарнации и да съществува паралелно от гледна точка на опита. не знам и защо във всяка реалност трябва да се прави различен избор. Мисля, че аз бих правила един и същи във всяка или поне в повечето случаи, иначе не съм аз. Mr. Green

# 5 561
Напротив,имала съм ситуации,в които вариантите не са били между добро и зло или правилно или неправилно.Просто две вероятности ,резултатът от които ще ясен в далечно бъдеще.

# 5 562
Времето е предимно сферично,не линейно както сме свикнали да го възприемаме.И то съществува навсякъде.Няма пространство без време.
Мисля,че бъркате плътности с паралели.

Не разбирам разликата между това съзнанието да се разделя между две инкарнации и да съществува паралелно от гледна точка на опита.

Всичко Е съзнание."Дели" се подобно на клетъчното делене.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 21:57 от eksipnos

# 5 563
Може би трябва да уточня не смятам че знам нещо,имам някакви представи,но дали са верни....Много малко съм чела и то безразборно.Не биваше да се изкушавам да пиша.

# 5 564
  • Русе
    Предполагам,че в някакъв хипотетичен калкулатор се изчислява баланса на всяка възможна ситуация и по скоро отношението ни към нея и се реализира на ефективната. Критерий е усещането ни за хармония в момента.

Общи условия

Активация на акаунт