Какво има след смъртта?

• 560 743
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 7 785
  • sofia
" Всичко на този свят правим, с цел да се разсеем от мисълта за смъртта."
Чудя се, на кой философ беше тази мисъл.

# 7 786
Серафима какви обиди на верска основа  ooooh! Постоянно говориш за бесовщини, наричаш хората обсебени от демони, луди, глупави... Ще ти припомня някои основни неща от твоята християнска религия:
СМИРЕНИЕ; ЛЮБОВ; СЪПРИЧАСТНОСТ и също:
"Който е безгрешен, пръв да хвърли камъка!"; "Не съдете, за да не бъдете съдени!" /цитирам по памет/
И едно уточнение - аз не съм атеистка,  даже бих се определила като християнка /щото Христос е нещо различно от християнска религия/

И аз, и аз  Mr. Green А то какво друго трябва да се види?  newsm78

П.С. Ааааа, делфиниииии  Whistling
Какви делфини  newsm78 Мозъкът ми е недоспал, но не се предава   Mr. Green

Статията от eks за сънищата е много изчерпателна. Мисля, че е време за много от нас да се съсредоточим повече към практиката, вместо към теорията  Laughing

Кришка излиза, че смъртта не е това, което изглежда. Какво има да се разсейваме, по-добре да се съсредоточим върху нея, за да разберем живота  Naughty

# 7 787
Къде? Приемете че на този свят има християни и че те също ще си казват мнението.

За мен статията на екс е замъгляваща съзнанието езотерика. Подигравките и злобните подмятания на астрални пътешественици, езотерици и сие, вече не ми действат.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 11:20 от Серафима

# 7 788
А кой определя кои са тези, които от дясна или url=  http://www.youtube.com/watch?v=zzz0YVEgT5U от лява страна на Бог[/url ще седнат?
Направих си труда да намеря текста на песента:

o, Serpent and Lion!
I invoke Thee!
Скрит текст:
inside the shrine called life
by the seven wonders
by myriad mortals
that gone
and are to come
outside!
outside desert ov restriction
in act ov rebellion
on the sea ov motion
stability ov matter
by serenity, strength and beauty
by the mighty chant ov every breath

in serpentine dance ov blood cells
in simplicity ov spells
divine names, meta-games
I greet Thy presence

oh Snake! Thou art God!
coiled underneath my throne
with Thee I reunite
with blood we make this covenant
myself I redefine
look in and above:
there is more than the flesh
look careful and Thou may see
the unextinguished flame
the nectar ov Thy rage
I taste from the cup ov fornication
and woman by my side
and scarlet is her skin
she's eager to rise
and so eager to please

another day
another eternity gone
and on the stairway to salvation
I walk alone among the falling stars
looking for company
where art Thou?
oh, lacerate ones!

bass lead: Orion
lead: Nergal
lead: Seth

arise! my sweetest friend
or be forever fallen
we have finally arrived
from prison ov this life
to Kali's womb
down to the earth
as angels ov almighty god-
Chaos!
'tis our last fall
to touch our mother whore
the harlot ov the saints
that spits on the rotten cross
incinerate the icon
the symbol ov all loss
to stand straight
at the left hand ov god

Samael! be Thou my ally!
join me among the bright hosts
wondering neither way ov light
nor darkness
ov which seed
sprouts dispassionately
in the summer ov my life

Чиста проба сатанизъм. Значи тук пишат окултисти, езотерици, сатанисти и атеисти. Вярвам, че има и някоя заблудена душа. Обаче има и друга гледна точка.

# 7 789
# 7 790
Чиста проба сатанизъм. Значи тук пишат окултисти, езотерици, сатанисти и атеисти. Вярвам, че има и някоя заблудена душа. Обаче има и друга гледна точка.
Laughing
Имам някои неща, които бих могла да кажа относно християнството и антихриста, но няма, че ще бъде изтълкувано като обида на верска основа и ще вкарам в размисъл модераторите, докато се опитват да разберат дали наистина е така  Mr. Green

# 7 791
# 7 792
  • София
Серафима, мисля, че прекрачваш границата на добрия тон. Не вярвам някой тук да има нещо против да споделяш възгледите си, но да проповядваш с този назидателен тон -  Naughty Всичките ти постове са изпълнени с цитати от различни източници, но никъде не усетих личното ти виждане за живота и смъртта (било то пречупено през призмата на православната вяра). Моля те искрено да престанеш да се държиш така грубо и наставнически и да не квалифицираш хората
Цитат
Чиста проба сатанизъм. Значи тук пишат окултисти, езотерици, сатанисти и атеисти. Вярвам, че има и някоя заблудена душа. Обаче има и друга гледна точка
, защото това е обидно.
И още нещо - това
Цитат
Но и в новата ще се чуе и християнската гледна точка. Откъде накъде ще се пише свободно за всякакви бесовщини и няма да може да се пише за това, което обяснява 2000 г. християнски опит?
като заплаха ли трябва да се възприема?

Редактирам се, защото имам молба и към eksipnos ако е възможно да прекрати спора със Серафима, защото очевадно няма да се разберете, което от своя страна кара постовете ви да стават все по-агресивни и неприятни за четене и най-вече, за да се върне темата в руслото и.

Предварително благодаря и на двамата.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 11:45 от Niandre

# 7 793
Че къде е назиданието щом са само цитати? Нещо май си противоречиш?
Затова пък мога да се върна назад и да извадя огромно количество директни нападки и пренебрежителен език и обиди към мен и християнството.
Слагам цитати, за да ги чете който иска и да не наставлявам. В замяна на това получавам изключително грубо и арогантно отношение, като някои от нещата бяха изтрити.

Така както вие си казвате мнението за християнството, така аз си казвам мнението за езотериката и астралните пътешествия.

# 7 794
Снощи аз сигнализирах на модератор и оттук нататък ще го правя винаги при обида на верска основа.

Ъ, преди да уведомиш модератор сети ли се, че ме определи като нахална, арогантна и нагла, написа ми, че е "пълно безумие човек да изчете индийските текстове, преди да е изчел християнските.", въпреки, че аз нито веднъж не обидих християнската вяра, нито хората изповядващи християнството ?! Единствено констатирах, че се пишат неверни неща (наричайки ги дивотии) по отношение на източните религии.
А ти наричаш бесовщина всичко РАЗЛИЧНО от християнството и накрая обвиняваш другите в обида на верска основа  Shocked ?!

Кой друг потребител в тази тема ходи след постовете на другите, непрекъснато цитирайки ги и убеждавайки ги как неговата вяра е най-истинна ?

Нека модераторът да има това предвид  ooooh!!!!

# 7 795
За обидите най-вече имам предвис екс.
Ти ако искаш си пиши за нещата в които вярваш, но не очаквай да се съглася с теб.
Това, че съм казала, че нещо е пагубно за човешката душа означава, че атакувам него, а не човешката душа, за когото и да става дума.
Извинявам се, но ако намирате за нормален тонът на екс явно нямате никаква представа за това как трябва да се държим в обществото.
Ниандре, текстът на песента е открито сатанински, дори адресът на сайта на ексипност съдържа думата езотерика. Да посоча нещата с истинските им имена не е обида. Заблудените души - имам предвид онези, които не разбират, че става дума за сатанизъм и езотерика.
Пънки, която писа по-назад че вярващите са 'смотаняци' пък, практикува астрални пътешествия, които са окултна практика напълно отречена от християнството и това го казвам без да сипя хули и обиди.
СлънцеЛуна, да не се върна към постовете ти и това което писахме на лични. Мога да извадя достатъчно обидни за мен цитати. Със сигурност обаче, не са били груби и невъзпитани. По-скоро пренебрежителни към вярата ми. 

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 11:51 от Серафима

# 7 796
  • София
Извинявам се, но ако намирате за нормален тонът на екс явно нямате никаква представа за това как трябва да се държим в обществото.

Лично аз като усетя, че някъде не съм разбрана/приета добре се отдръпвам. Това намирам за нормално поведение в обществото. Peace

# 7 797
Тук не става за обществото, а за духовния свят. Ще се отдръпна ако темата се изчисти изцяло от проповядване на:
сатанизъм
окултизъм
езотерика
хиндуизъм
будизъм
атеизъм

Това обаче няма да се случи.

# 7 798
  • Linz
А католицизъм може ли?

# 7 799
Да ви кажа тогаз  кво мисля и аз Wink, хора и хорки. Simple Smile Духовете на фанатизма са мноу силни и обсебващи, говорейки с човек, свързан с такъв дух, ние всъщност общуваме  не с човека. Най-разумното отношение ми се вижда чувството за хумор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт