Какво има след смъртта?

• 562 569
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 7 920
 Simple SmileО, и аз съм благодарна на ''отец'' Александррр, ъф коурс! Hug
Серафима, ангелите също живеят в астрала, не знам дали Александр го е споменал. Виждала ли си ангелски град? Там, в астрала са и са мноу красиви, но са обляни с ама мноууу силна светлина, на некои хора не им понася там, но не щото са наказани. Самите ангели са ярка светлина със златни лъчи, аз така ги виждам. И могат да ти покажат всичко от света като на филм. Има и мноу хора в техните градове, такива, дето излизат от телата си. Че този Александр бил ли е в астрала, че така добре го познава? newsm78 Тва ми е въпроса.
Имам предположение за замръзнали труп. Може човекът, който го е намерил, да е същият човек, който е замръзнал некога в снега, и просто да го тегли натам. И аз съм умирала така, замръзвала съм в снега.

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 23:29 от Пънки

# 7 921

А номерата на пръстите, отговарят ли на номерата на чакрите,т .е палецът свързва ли се с втората чакра, показалецът с петата и т.н ?

# 7 922
Благодарна съм на Отец Александр Мень и на Серафима за предупрежденията какво ни чака ако практикуваме пътуване и секс в астрала!
Серафима, може ли да ми обясниш по какви причини християнството отрича лечението с духовна енергия, примерно с Рейки?Грешно е да се помага, или е грешно да желаеш да се излекуваш?
Грешно е въобще да се ползва рейки.
Миличка, сега не мога да го намеря, но миналата година попаднах на американски сайт с много коментари. Хората масово се оплакваха, че в тях се вселява нещо след рейки и започват различни гласове да им говорят в главата. И нямало начин да се отърват.
Има и такива, които твърдят че няма нищо такова, но може да не са навлезли достатъчно.

Също бях чела в православен сайт, че като дават символите за рейки, по някакъв начин се вкарват в духовното ти тяло и после е трудно да се отключат и махнат.

Стой надалеч от тези неща.

Ето първото което ми попадна в търсачката
The reiki demons   influence and connect themselves with humans, through reiki-rituals, reiki treatments and up to demonic possession.
 The people who are practicing reiki, are in general not aware that they are calling upon reiki-spirits when sending reiki or initiating others.
http://settingcaptivesfree.me/2012/06/14/occult-healing-and-reiki/

Превод:
"Рейки-демоните влияят на хората и се свързват в тях чрез рейки ритуали, рейки 'лечения' до демонично обсебване.
Хората, практикуващи рейки, като цяло не са наясно че викат рейки-духове, когато изпращат рейки или въвеждат други в практиката."

# 7 923
Имам предположение за замръзнали труп. Може човекът, който го е намерил, да е същият човек, който е замръзнал некога в снега, и просто да го тегли натам. И аз съм умирала така, замръзвала съм в снега.

Пънки, ти виждала ли си предишните си животи и ако да, как Simple Smile ? Всеки ли може ги види ?

# 7 924
А номерата на пръстите, отговарят ли на номерата на чакрите,т .е палецът свързва ли се с втората чакра, показалецът с петата и т.н ?

Да разбира се.

# 7 925
Виждала ли си ангелски град?
Пънки, не се знае какво си видяла. Има много измами в духовния свят, това знам. На теб известно ли ти е, че падналите ангели могат да приемат вид на светли ангели?
Пънки, ти виждала ли си предишните си животи и ако да, как Simple Smile ? Всеки ли може ги види ?
Не е ясно предишни животи ли са това или внушения като при ченълинг, например.

# 7 926

Да разбира се.
Във филма Аз бях екстрасенс, една жена, която общувала с демон, който я направил екстрасенс и ѝ разправял, че е от шестата раса, казва, че се маркират точки, за да горим като факли. Подозирам и че това ровене в чакри и точки е свързано с това.

# 7 927
Виждала ли си ангелски град?
Пънки, не се знае какво си видяла. Има много измами в духовния свят, това знам. На теб известно ли ти е, че падналите ангели могат да приемат вид на светли ангели?
Не е ясно предишни животи ли са това или внушения като при ченълинг, например.

Хайде да спреш да се опитваш да убедиш другите, че всичко, което виждат и вярват е лъжа и внушение от демони, дяволи и не знам си какво си ? В крайна сметка не си на нейно място или на мястото на другите за да знаеш какво точно виждат, нали ? Всички разбрахме мнението ти, сега престани.

А в чакрите си съм се ровила достатъчно и признаци на шизофрения още нямам, тези, които имат да си пият хапчетата.

# 7 928
Всеки може да ги види, мисля. Аз ги виждам по различен начин, понякога гледам отстрани, като на филм, опитвала съм се да се намесвам, просто от емоции, да променя нещата. Тук имам мноу субективни усещания, не знам доколко са верни. Усещала съм например, че предишното ми аз ме видя, видя сегашното ми аз, както си говореше с някого, погледна към мен, изгледа ме с любопитство, аз се стреснах и се върнах в тялото си. А може и да преживееш минал момент, сякаш сега ти се случва, просто знаеш, че не е сега.
Серафима Hug, как хубаво обясни за демоните на рейки! Heart Eyes Давай, давай още инфо, прави по 5 поста на страница! Аз не ги чета, ама пиши, излей си го. Simple Smile

# 7 929
http://leavethechurch.me/2011/11/03/how-the-sinners-prayer-opens … o-the-demon-isha/
Chakras are actually doorways for Hindu gods who themselves are really principalities and powers*.  Each of these entities stand guard over each of the 7 portals:
principalities and powers - това на български са водачи на ангели, те са в строга йерархия, има я и при светлите ангели
Over the crown is Shiva;
the third eye is Hakini,
the throat is Savashiva,
the navel is Bahni,
the sexual organs are Vishnu and Rakeeni,
the anus is Brahma and
the heart is Isha.

Според доста хора като гледам, чакрите отговарят на нива в 'духовния' свят, които съответстват всяко едно от тях на определен демон. Те са врата за всеки един от тях
http://pilgrim777.wordpress.com/table-of-contents/13-the-dark-vo … 0of%C2%A0chakras/
Satan’s deception is that through each successive chakra the occult initiate actually does perceive a shift in consciousness, which to him it seems, is a progressive shift. The spiritual seeker now feels his clairvoyance and psychic telepathy with the demonic Hierarchy getting stronger. As he continues, the initiate invariably reaches a point of no return. In the final stage once the dissolution of the ego has been reached, there is no turning back and the lost of the ability to discriminate good from evil is permanent. This is called the Luciferic Initiation.

Просто става дума за напредване в демоничната йерархия.
Това са неща, които ние не трябва да ги знаем. В наш интерес е.

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1968697/pg6
Christians who Opened Chakras and Third Eye

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 00:10 от Серафима

# 7 930
http://leavethechurch.me/2011/11/03/how-the-sinners-prayer-opens … kra-to-the-demon-

Просто става дума за напредване в демоничната йерархия.
Това са неща, които ние не трябва да ги знаем. В наш интерес е.

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1968697/pg6
Christians who Opened Chakras and Third Eye

Това е само според християните, които оплюват всички останали религии. Не сте фактор Peace . А и добре, че последният форум не ми отваря, та да не чета свободните съчинения на псевдо-проповедници  Laughing .

Пънки, мерси за отговора Simple Smile .

# 7 931
Хайде сега докажи, че тя няма шизофрения. Или ти. 

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 02:11 от Серафима

# 7 932
Хайде сега докажи, че тя няма шизофрения. Или ти. Ако не си кръстена нищо и не можеш да разбереш.

Излизане от тялото няма нищо общо с чуването на гласове, които те карат да правиш нещо си. И това, че разпитвам за преживяванията на Пънки, не значи, че аз чувам и виждам "демони" Laughing нито, че вярвам на всичко, което се пише в темата. Кръстена съм, но и да не бях, едва ли щях да чувам гласове. Ти щото си мислиш, че всички хора изповядващи други религии нищо не разбират. Смях Joy Joy Joy !!!

# 7 933
Аз лично никога не съм чувала гласове в живота си. Не знам какво искаш да ми кажеш, но явно не следиш темата. Никой не ме е карал да правя нещо си. За себе си нищо не съм казала, използвам множеството информация, която излиза в търсачките.

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 02:12 от Серафима

# 7 934
 SunglassesСерафима, тенкс за готината картинка с дяволчетата, за споменаването на дяволи и демони във всеки пост. Ето ти 1 картинка и от мен, тва е трол пънкар.

Лека нощ сега, писна ми от теб! Simple Smile Hug

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 00:36 от Пънки

Общи условия

Активация на акаунт