Какво има след смъртта?

• 560 918
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 7 950
Второто невидимо слънце е магнитен полюс.

Понеже името СлънцеЛуна ме заинтригува, гледам аз програмата на фестивал СлънцеЛуна
http://momera.blog.bg/izkustvo/2011/06/03/programa-na-festival-s … eluna-2011.758894

Май си падаш по паганизма?

С участие на  Йоги Вананда
Тракийски ритуал "Мълчана Вода"  - тайнство  
Мандала от семена и приготвяне на тракийска ритуална храна Танцов Огнен Ритуал за Пробуждане на Енергиите по музика на Николас Аруин
посрещане на Същинското Слънцестоене в Рила, на молитвения хълм, при изворчето на живота
Тракийски  ритуали: „Мълчана Вода“ и  „Летни Бабугери“ , фолклорна китка и хора
21ч – Sunmoon party:  „Оратница“&“Самодивите“, Dj Дхарба, огнени пърформанси със „Студентина“ и среднощни сказания за змейове и самодиви
Посрещане на Слънцето и ритуал „Еньова Буля“, самодивски танци  „Светилището“
10ч – Тракийски Ритуали: „Еньов Венец“,  „Наричания и гадания от Еньовата буля“ на „Мегданя“
АМУЛЕТИ-БИЛЕТИ  - Направете Дарение от 30лв и станете Дарител на Фестивала и притежател на уникален ръбноизработен медальон-амулет!

А какво ще кажеш за този източник:
http://www.christianforums.com/t7389926-2/
Lucid dreaming is very dangerous. I was obsessed with it for around 4 years until this year when I became saved. The very nature of it is sinful because you go into a world where you can be like God where you can manipulate the world around you and do whatever your heart desires. Genesis eve was tempted when satan said you can be like God if you eat from the tree knowing good and evil. It got to the point where I was becoming lucid every day.

Скрит текст:
At first it was amazing and the funnest thing ever. After awhile my perception of reality was changing. I noticed that my desires in real life was slowly changing to wanting to be all powerful and hating people... I started hearing voices and thought it wasn't anything serious then strange figures started appearing in my dreams and I could sense somehow that they didn't belong there. They scared me because I had no power over them in my dreams and they told me things but i could never remember what they said when i woke up.

One time a dream character told me they wanted to show me something and lead me into a barn where a hooded figure with a blank pure black face looked at me and all i could hear was screaming and feeling extreme fear and instantly woke up and almost as if i could sense a demonic presence in my room. These things slowly continued to get worse and i was getting sleep paralysis allot and i would be stuck in my bed and id see figures in my room staring at me and sometimes aproching me trying to scare me.

The sleep paralysis experiences were getting worse and I was losing control over my dreams and i was fearing sleep and was having problems getting allot of sleep.
When i was awake id hear my name being called and no one would be there and i had the sense that i was always being watched and followed everywhere i go.

I went on a out of town job with my boss who is Christian and is an elder in the church my family goes to and through talking allot i decided to become a Christian again but still had no clue that i had demons following me around. I thought i was crazy and lucid dreaming had nothing to do with it. Well it turned out the demons i've acquired from my lucid dreaming obession weren't happy I became Christian and what they did was the biggest wakeup call of my life.

I got home went into the basement where my room was and i lay down on my bed for litteraly 2 seconds and before i even close my eyes i feel something slam on me and i cant move and i hear screaming and laughing from every direction and everything felt like it was shaking i couldn't breath and i knew without a doubt that i was being attacked by something i couldn't see. I could feel the presents of something on me very powerful pushing me down. Then all i could think of was to call to Jesus and pray then a few seconds after it all stopped and was freaked out and talked to my pastor from the church and prayed and said i want nothing to do with these sins ever again and the voices and hallucinations went away and i felt like something inside of me was removed and a weight on my soul was removed.

They pretend to be friendly when they first come into your life but they wait for you to reach a low point and start to tell you to kill yourself or do terrible things when your weak. Whenever i would get drunk or do drugs the voices i would hear would get very loud and to the point where i came close to suicide while i was foolish and intoxicated and stopped caring about life.

I thank Jesus every day for getting my attention and saving me. Without the grace of God i was doomed for death and destruction and became freed from the enemys chains. They didn't just harrase me they controlled my desires leading me to do destructive things to myself and others.

Please stay away from lucid dreaming. Its dangerous and opens the door to the enemy. The bible says that we first commit sin in our hearts and lucid dreams opens the door to pretty much massing any sin and when we sin we give permission to allow the enemy in.

God bless you guys and please don't be deceived into demonic arts that can destroy and lead to death.
Reply With Quote

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 14:57 от Серафима

# 7 951
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=355147
Заради липсата на любов и фалшивия морал шестата раса стават демони, алармират посветени
Индигото атакува
Касапинът от Кърджали бил жертва на дисхармонията в обществото

Това е от вестник Стандарт
(С тази разлика, че не смятам, че са небесни месии)

# 7 952
Заради липсата на любов и фалшивия морал шестата раса стават демони, алармират посветени
Индигото атакува

Заинтригувах се  newsm09
Най-накрая са създали български филм, достоен да разбие господството на американците жанра  jedi af
Кога ще излезе по кината   smile3539

# 7 953
Индигото атакува

Заинтригувах се  newsm09
Най-накрая са създали български филм, достоен да разбие господството на американците жанра  jedi af
Кога ще излезе по кината   smile3539
Хм..."За това алармира рейки мастър Деян Колев, експерт по биоенергийните проблеми на подрастващите"
На тоя само като му чуя името и бегам с 200..
Преди години ме увещаваше,че съм индиго и да ида ми снима аурата на половин цена Joy Joy
Всъщност,то си му беше практика..За индиговци 50% намаление..
Ма ся гледам нещо са разтурили алъш-вериша..Не,че вярвам в индиго и кристали де.. Mr. Green

# 7 954

Май си падаш по паганизма?

Не позна.

А какво ще кажеш за този източник:
http://www.christianforums.com/t7389926-2/
Lucid dreaming is very dangerous. I was obsessed with it for around 4 years until this year when I became saved. The very nature of it is sinful because you go into a world where you can be like God where you can manipulate the world around you and do whatever your heart desires. Genesis eve was tempted when satan said you can be like God if you eat from the tree knowing good and evil. It got to the point where I was becoming lucid every day.

Скрит текст:
At first it was amazing and the funnest thing ever. After awhile my perception of reality was changing. I noticed that my desires in real life was slowly changing to wanting to be all powerful and hating people... I started hearing voices and thought it wasn't anything serious then strange figures started appearing in my dreams and I could sense somehow that they didn't belong there. They scared me because I had no power over them in my dreams and they told me things but i could never remember what they said when i woke up.

One time a dream character told me they wanted to show me something and lead me into a barn where a hooded figure with a blank pure black face looked at me and all i could hear was screaming and feeling extreme fear and instantly woke up and almost as if i could sense a demonic presence in my room. These things slowly continued to get worse and i was getting sleep paralysis allot and i would be stuck in my bed and id see figures in my room staring at me and sometimes aproching me trying to scare me.

The sleep paralysis experiences were getting worse and I was losing control over my dreams and i was fearing sleep and was having problems getting allot of sleep.
When i was awake id hear my name being called and no one would be there and i had the sense that i was always being watched and followed everywhere i go.

I went on a out of town job with my boss who is Christian and is an elder in the church my family goes to and through talking allot i decided to become a Christian again but still had no clue that i had demons following me around. I thought i was crazy and lucid dreaming had nothing to do with it. Well it turned out the demons i've acquired from my lucid dreaming obession weren't happy I became Christian and what they did was the biggest wakeup call of my life.

I got home went into the basement where my room was and i lay down on my bed for litteraly 2 seconds and before i even close my eyes i feel something slam on me and i cant move and i hear screaming and laughing from every direction and everything felt like it was shaking i couldn't breath and i knew without a doubt that i was being attacked by something i couldn't see. I could feel the presents of something on me very powerful pushing me down. Then all i could think of was to call to Jesus and pray then a few seconds after it all stopped and was freaked out and talked to my pastor from the church and prayed and said i want nothing to do with these sins ever again and the voices and hallucinations went away and i felt like something inside of me was removed and a weight on my soul was removed.

They pretend to be friendly when they first come into your life but they wait for you to reach a low point and start to tell you to kill yourself or do terrible things when your weak. Whenever i would get drunk or do drugs the voices i would hear would get very loud and to the point where i came close to suicide while i was foolish and intoxicated and stopped caring about life.

I thank Jesus every day for getting my attention and saving me. Without the grace of God i was doomed for death and destruction and became freed from the enemys chains. They didn't just harrase me they controlled my desires leading me to do destructive things to myself and others.

Please stay away from lucid dreaming. Its dangerous and opens the door to the enemy. The bible says that we first commit sin in our hearts and lucid dreams opens the door to pretty much massing any sin and when we sin we give permission to allow the enemy in.

God bless you guys and please don't be deceived into demonic arts that can destroy and lead to death.
Reply With Quote

Първо, осъзнат сън, значи да контролираш това, което ти се случва в съня. Имала съм много осъзнати сънища - гласове никога не съм чувала.
По-надолу в поста, човекът пише, че е имал много сънни парализи и е виждал фигури в стаята си. Е, явно не е знаел, че каквото и да видиш по-време на сънна парализа, то не е истинско, това са халюцинации, които могат да се случат дори на напълно здрав човек. Очевидно обаче, този човек, написал поста, не е психически здрав:

Цитат

Това са симптоми на параноидна шизофрения.

Цитат
they wait for you to reach a low point and start to tell you to kill yourself

При шизофрения гласът, който е нищо повече от една илюзия, често приканва болният да сложи край на живота си. Това съм го виждала с очите си и то при шизофреник християнин.

# 7 955
Доколкото ми е известно, има шизофрении, които се лекуват с молитва. От съществено значение е какво е отключило болестта.
Статистиките сочат, че вярващите боледуват по-малко от психически болести. Причината е, че принадлежат на общност, имат контакти с голяма група хора със сходни възгледи.
След като децата разправят, че виждат аури, може да има индиго деца. В шеста раса определено не вярвам. А индиго децата са за кръщене и причастие, очевидно е, че при тях има нездраво влияние.

А секса и в астрала е капан, беж да ме нема съм аз...Сега, ако видя тунел със светлина в края, пак така-беж!
Логично е да има нещо такова със светлина накрая, защото астралът - поднебесното пространство е мястото на падналите ангели, поднебесните духове на злобата, зоната на здрача. Светлината е при Бога в рая.
А Абсолют има само един - Христос.

Попаднах на ново интервю с бивш екстрасенс и тя твърди, че е била обсебена и че с хората, които лекувала, после се случвали големи нещастия. Това си е класиката в жанра.
Скрит текст:

# 7 956
Значи за дежа вю/тъй ли се пише newsm78/ Grinning мисля, че е ''грешка'' в програмата. Вие не споделяте моите убеждения, че 75 до 100% е програма, вече направена между животите, и единственото, което зависи от нас е, как ще се случат те, а не дали. Има свободни хора, които избират съдбата си, но и те я избират преди да се родят. Тук сме в сценарий и  дежа вю са моменти, в които си спомняме програмата.
За черното слънце толкова знам, как стават нещата от гледна точка на физиката, представа немам.
Хайде и аз 1 лирическо отклонение. Simple Smile Напослдък тук се настани вярата/религията/, тъй че ще слушаме песен за религията. Party Споменват се и любимите на владеещата перфектен английски,живяла в англосаксонска държава православна съфорумка Sunglasses шизофреници. Winkhttps://www.youtube.com/watch?v=zOWx5G76pkU

# 7 957
Доколкото ми е известно, има шизофрении, които се лекуват с молитва. От съществено значение е какво е отключило болестта.
Статистиките сочат, че вярващите боледуват по-малко от психически болести. Причината е, че принадлежат на общност, имат контакти с голяма група хора със сходни възгледи.

Шизофрения се лекува с хапчета.
А като говориш за статистики е по-добре да пускаш линк, но не от чудеса точка нет Joy .
Атеистите също имат много контакти с хора със сходни възгледи. Каква изненада, нали ?

# 7 958
Напослдък тук се настани вярата/религията/, тъй че ще слушаме песен за религията. Party Споменват се и любимите на владеещата перфектен английски,живяла в англосаксонска държава православна съфорумка Sunglasses шизофреници. Winkhttps://www.youtube.com/watch?v=zOWx5G76pkU
Пънки ще ме умориш от смях..Joy Joy Joy Joy

п.п.Пънко,верно,че напоследък тук се настани неква религия..Но пък може оптимистично да се гледа на нещата..Така излиза на яве истинското лице  на въпросната секта,което е много образователно по отношение на мозъчната промивка и майнд контрола.Забавлявай се  и трупай опит.Mr. Green

# 7 959

Съжалявам, но самата ти оборваш това твърдение.

# 7 960

tooth tooth tooth rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 7 961
Не знам, на мен въобще не ми е смешно, напротив! #Cussing out Пак си спомних защо не обичам религията, църквата и всичко около тях. Искам като вляза, да чета наред, а не да пресявам и да търся кое става за четене. Освен това тия безплодни спорове ми идват в повече.
Аз споделям, че по-голямата част от живота ни е програма. И тази програма може да бъде разчетена от някои хора, но са твърде малко. Лъжците са мнозинство и дискредитират идеята. Като тия, дето дискредитират вярата, която сама по себе си е нещо добро.
Не ми се чете за шизофренията, има здравен подфорум, там е мястото. Не ми се четат и попски проповеди, за демони и паднали ангели, в оная тема за християнството, където и да е тя, там е мястото.
Да върнем темата към същността й и да не обръщаме внимание на отнесени постове, те ще изчезнат сами с времето. Не хранете троловете, моля!, както се казва на форумски език

# 7 962
А като говориш за статистики е по-добре да пускаш линк, но не от чудеса точка нет Joy .
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/462748.stm
Faith 'good for mental health'
Religious and spiritual belief can play a significant role in protecting people from mental health problems, according to the body responsible for health promotion in the UK.

http://well.blogs.nytimes.com/2013/07/10/how-faith-can-affect-therapy/?_r=0
Over all, those who rated their spiritual belief as most important to them appeared to be less depressed after treatment than those with little or no belief. They also appeared less likely to engage in self-harming behaviors.
“Patients who had higher levels of belief in God demonstrated more effects of treatment,” said the study’s lead author, David H. Rosmarin, a psychologist at McLean Hospital and director of the Center for Anxiety in New York. “They seemed to get more bang for their buck, so to speak.”
И т.н.

Хайде и аз да ви дам малко музика:
http://www.youtube.com/watch?v=vg6Lx9U6SdM

# 7 963
Аз практикувам лечение с Рейки и още не съм видяла грам демонче пъъъъъък
РЕЙКИ:
ОКУЛТНИЯТ КАПАН ЗА БОЛНИ ХОРА

СТУДЕНТ ОТ ТАГАНРОГ ПОЛУДЯВА СЛЕД РЕЙКИ-СЕМИНАР
Втората информация: "След като завършил обучителен Рейки-семинар за придобиване на второ ниво, студент от град Таганрог полудял. За това свидетелстват неговите съквартиранти от студентското общежитие. Въпреки студа на улицата, той започнал да се разсъблича гол; след това направил опит за самоубийство, хвърляйки се под минаващ трамвай. Студентът е въдворен за лечение в психиатрична клиника."

САМОУБИЙСТВО НА РОК-МУЗИКАНТ
Третата информация, която затъмнява безоблачния небосклон, огрян от Рейки-рекламите, е за самоубийство. Този път - реално. Член на нашумялата в Русия рок-група "Иванушка Интернешънъл" започва да се занимава с Рейки. Наскоро след това той слага сам край на живота си. В медийното пространство неговите близки открито обвиняват за смъртта му въздействието на Рейки-обществото.

КЪДЕ Е ИСТИНАТА, ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ПРИ ФЕНОМЕНА «РЕЙКИ"?
Скрит текст:
Ето какво пише в своята книга "Изцеления истински и лъжливи - окултизмът в медицината" свещеник А. Шабанов: "РЕЙКИ е японска дума. Първият йероглиф РЕЙ означава "тайнствена сила" или "Трансцендентален Дух". За християнското съзнание всичко става съвършено ясно - ако не става дума за Божия Дух, тогава можем да говорим само за "поднебесните духове на злобата", т.е. демоните. Йероглифът "КИ" означава "Жизнена сила, Светлина или Енергия на биоплазмата". Като съберем заедно тези два йероглифа, ще получим типичния за възродения съвременен окултизъм хибрид от мистика и спекулативна наука." Всеки човек може да приеме енергията Рейки; единственото условие е да си платиш. Първата степен струва няколкостотин евро, втората - над 1000, а майсторската степен, която дава право да посвещаваш други хора - около 10 000 долара. Платилият за първата степен посещава четиридневен семинар, по време на който получава "посвещение", диплом, литература. След "инициацията" някои изпадат в истеричен смях, или напротив - в абсолютна меланхолия. Всеки от посветените рейкисти преди всичко трябва да вярва в "Канала", от който идва енергията, в "Силата". На думи рейкистите са толерантни към всички религии. Но на практика не одобряват посещението на църква. В крайна сметка, А. Шабанов прави извода, че практикуването на РЕЙКИ не е безопасно: По свидетелствата на няколко човека, инициирани и практикували РЕЙКИ, и след това завърнали се в Православната църква, РЕЙКИ действа разрушително на психиката на човека.
Ето какво разказва Светлана К., практикувала три години: "При нас имаше странни случаи, някои от тях просто ужасни. Например, представете си, на една жена след ултразвуково изследване, и казват че е бременна. Тя отива при Майстора РЕЙКИ, той и провежда 10-минутен сеанс, след което медицинската апаратура показва, че плодът е изчезнал. Не знам защо, но у всички в групата ни имаше големи семейни проблеми, особено ако единият член на семейството е получил инициация, а другият - не. Мнозина направо се разведоха. Опитвахме се да си помагаме един на друг, но всички постоянно практикуващи бяха с много разбита нервна система..."

ИЗКУСНИТЕ НАШИ ИЗКУСИТЕЛИ

Наскоро в редакцията на Църковен вестник дойде млада жена, която сподели, че след като преминала през първо ниво на посвещение в “Рейки”, с нея за­почнали да се случват странни неща: издавала нечо­вешки звуци, правела неконтролируеми ужасяващи я движения и гримаси, ръката й пишела автоматично с чужд почерк послания, едно от които с подпис “Са­таната”… Започнала да мисли, че полудява. Поради неудобство, срам и страх напуснала работата си и ограничила до крайност личните си връзки. Тогава прочела статия за обсебването и разпознала симпто­мите в себе си. Насочила се към Църквата: изповя­дала се, причастила се, оттогава води активен цър­ковен живот и демонските нападения намалели. Чув­ства се защитена и спокойна под покрова на Божия­та благодат. Притеснението й идва само от многоб­ройните материали и предавания по медиите, възхваляващи контактьорство­то и различни духовни практики, основаващи се на контакти с духове, които ще увлекат в непознатите и така опасни дебри на окултизма и други хора, както навремето са увлекли нея.
Днес все повече и повече хора с готовност се впускат да усвояват всевъз­можни “духовни практики”, като умишлено се стремят към промяна на съзна­нието си, участват в спиритически сеанси, при които се призовават духове­те на починали, използват упойващи вещества…

Скрит текст:
Всички тези средства са познати на шамани, жреци, магьосници от най-дъл­бока древност… Но ако навремето демоните са ръководели съдбините на хо­рата чрез неколцина “просветени”, то в наше време окултните практики ста­ват все по-популярни, хората масово се впускат в практикуването им, без да си дават сметка с какви духове се забъркват и до какво може да ги дове­де това заиграване с демоничните сили. Налице е и тенденцията чрез филми, популярни предавания и публикации контантьорството да се представя като позитивно и полезно за хората занимание, както и да се представят научни обяснения на паранормални явления, да се рекламират от медиите и да им се придава научност.

Парапсихологията (научното изучаване на окултното) прави противоестестве­ното, гнусното и изключително опасно общуване с демоните да изглежда ка­то естествена добра и полезна способност за човека, която той притежава в потенция и която е длъжен да развие. Тя подпомага хората в усилието им да скрият истината и от самите себе си, защото макар мнозина да се ужасяват при мисълта, че са обсебени от личностно зло същество, то очевидно нямат нищо против да са ръководени от „личен духовен водач”, да използват въз­можностите на “висшето си аз”, “божествения ум”, “общото несъзнателно”, “свръхдушата”, “всемирния ум”, “колективното несъзнавано”, “творческото несъзнавано” или “прадушата”… - терминология, която окултизмът находчиво лансира.

Днес дори психологията, усетила нагласата на обществото, използва своя ав­торитет за да рекламира окултизма. Почти всяка проява на окултните сили намира своето “научно обяснение” и психологическа обосновка. Появяват се психотерапии, изградени на базата на спиритизма или граничещи с него. Пси­хологията смело преименува демонизма в “новите сили на ума”, „скрит потен­циал на човешкия ум”, „недоразвити сили на човешкия дух” и т. н. и поставя за цел на терапията успешното овладяване и използване на тези сили.

Самите духове водачи заявяват най-добри намерения да подпомогнат хората да открият и развият този свой „скрит потенциал” и в бъдеще в един нов свят всички да станат носители на тези свръхестествени сили и проводници на “божественото”. Самите духове се представят за души на починали, които сега живеят в други измерения. Те претендират, че могат да ни дадат ценни напътствия, защото са преживели по няколко живота и са натрупали ценен духовен опит и познания, които искат да предадат на хората. Представят се за жители на древни цивилизации, души от други светове, които могат да ни помогнат да се справим с болестите, глада, войните, да ускорят развитието ни, да избавят земята от предстояща гибел… Те търсят достъп до много хо­ра, за да предизвикат „духовно” пробуждане. Водени от такива „духовни во­дачи„, „ръководители„, „учители„ и т. н., контактьорите пишат послания, кни­ги, разпространяват нови учения, религии, школи, практики, търсят изяви по медиите… Чувстват се длъжни да направят всичко, което им е по силите, всичко, което духовете поискат от тях, за да изградят един „нов свят на хар­мония и красота”, или просто да спасят човечеството от сигурна гибел.

Как демоните ще се представят, зависи от това, какво би предизвикало инте­реса и би спечелило доверието на контактьора. “Врагът предоставя ту свобо­да, ту скърби: той изпитва към какво е склонен човек и натам го тлас­ка” (св. Йоан Златоуст). На едни демоните ще се представят като извънзем­ни същества, на друг - като скъп починал близък, на други - като света Бого­родица, ангели, светци и дори като Иисус Христос. За тях не е проблем да проповядват и християнството с някои “дребни” отклонения, които те предс­тавят като изправяне на преиначеното Христово учение… Толкова големи от­клонения, колкото позволява богословската подготовка и бдителността на вярващия.

За демоните не е никакъв проблем да приемат всякакъв образ, както и да по­учават, използвайки специфична терминология: научна, тази на научната фантастика, на древни езически религии или терминологията характерна за християнството.

“Самомнението на демоните достига до там, че те започват да се явяват в об­раз на ангели на Светлината… мъченици… в образа на Божията Майка и на Самия Христос… Обещават небесни венци и така довеждат човек до високо самомнение и гордост” (св. Игнатий Брянчанинов).

Това се опитвах да обясня на един вярващ, както сам се определи, мъж, кой­то от години получаваше „видения и послания от Бога” и искаше да ги споде­ли с целия свят.

- О, аз знам за демоните и какво целят те! – успокои ме той. Беше уверен, че разговаря с Бога и Божията Майка, а не с лукавите демони, защото всич­ко във виденията му било красиво, обляно в светлина и защото го учели и подтиквали към добри неща.

В редакцията на „Църковен вестник” често пристигат писма с всевъзможни послания към човечеството, написани грижливо от вярващи мъже и жени под диктовката на тайнствени гласове и същества, които нашите „проводници на информация” наивно приемат за Божии пратеници, игнорирайки всички пре­дупреждения от светите божии угодници да бъдем бдителни и да избягваме подобни явления.

Всъщност е доста наивно да смятаме, че демоните се появяват непременно в отблъскващ противен вид и внушават да вършим лоши неща. Те са добри пси­холози и знаят към кого как да се приближат и какво да му предложат. На склонните към властолюбие ще предложат власт, на склонните към славолю­бие ще предложат слава, на алчния – богатство… боязливия ще стреснат и доведат до отчаяние, а на добрия човек ще предложат да върши велики доб­ри дела, да помага на хората и да спаси човечеството от погибел…

“Нашият враг е изключително изкусен – предупреждава и св. Ефрем Сирин, – той не ни свързва с вериги, които не ни допадат, а напротив, поставя ни та­кива окови и мрежи, които ще приемем с най-голямо удоволствие, защото знае, че нашите желания са по-силни от нас.” Св. Ефрем казва още: “Нечис­тият дух е изменчив и многообразен… Мъдрия улавя чрез мъдрост, силния – чрез силата, богатия – чрез богатството, благообразния – чрез красотата му, красноречивия – с красноречието му.” Демоните ще показват и говорят оно­ва, което контактьорът би искал да чуе и види. Ще му дадат способности, каквито иска да има. Поне в началото. Докато спечелят доверието му, дока­то станат желани гости в сънищата му, в дома му, докато станат желани съ­ветници в работата му, в ума му… докато го обсебят. Тогава ще започнат да идват и без покана, и без да ги желае, да се разполагат с тялото му както си щат. Тогава ще му покажат истинския си образ и ще му кажат, че му е спукана работата, понеже Бог никак недолюбва такива като него, дето си об­щуват с демоните. Ще го доведат до отчаяние, до лудост, до самоубийство.

Демоните са изключително вариативни. Те от хилядолетия се упражняват и усъвършенстват в изкушаването на човеците и сред трофеите им има всякак­ви: вярващи и невярващи, простовати и учени. И каквито и намерения да за­явяват, тяхната единствена цел е нашата погибел, а мотивация – богоборст­вото.

# 7 964
Разбира се, само пътешествията в астрала са нормални....

Сега за Сънната парализа:
http://forum.framar.bg/topic-t1891.html
 Чух звуци в стаята, сякаш имаше нещо около мен и над мен. Виждах нещо като мараня в тъмнината, сърцето ми започна да бие по странен начин, като трептене, което премина през цялото ми тяло, усетих вълна от вибрации и тези същества бяха там, усещах присъствие, определено не съм луда, но в стаята ми имаше нещо. Тези демони както ги наричат започнаха да се опитват да преминат през мен, през тялото ми, точно както ги обясняват по-нагоре, като сексуално съвкупление, след това получих някакво илюзорно преживяване, което знаех, че не е истинско, всичко останало беше истинско и в будно състояние. Накрая ми седнаха на гърдите и врата, главата, имах чувството, че се задушавам и не мога да дишам, уплаших се, че ще умра. Започнах да се боря с това нещо над мен... и то си отиде, светнах лампата и не можех да се свестя няколко минути, опитвах се да разсъждавам какво беше това и защо ми се случва, никога преди не съм го преживявала, но сега вярвам на всички хора, които имат подобно преживяване като мен. Много страшно и неприятно беше, надявам се да не го преживея отново. След като се свестих в главата ми започнаха да се изливат благодарности към бог, към това, че съм жива и здрава, към семейството ми, към това че мога да се движа и не съм затворник в собственото си тяло. Няма да забравя какво ми се случи, но и няма да мога да разбера напълно това явление...

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 10:35 от Серафима

Общи условия

Активация на акаунт