Какво има след смъртта?

• 559 534
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 8 190
Стига си спамила, бе,  оууууу! Знаеш ли през къде ми е кой веган какво препоръчва, иди в готварския или в здравния да ги пишеш тия. Ние си говорехме точно по темата, преди да почнеш да спамиш тука. Повдига ми се от тия глупости Sick Sick Ай сиктир #Cussing out
Много любезно изказване. Когато няма аргументи, какво друго остава? Веганството се основава на теорията за прераждането. Моето изказване е по темата, за разлика от твоето.

Според мен това си е по темата за смъртта, защото става дума за това колко основателни са хранителните режими препоръчвани от религиите, които проповядват прераждането.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 23:49 от ника33

# 8 191
Веганството се основава на теорията за прераждането.

Некъв евентуален източник на таз"мъдрост"?
Ън,аре да купонясваме newsm44 newsm44

# 8 192
Не знаех, че прераждането е доказано неоспоримо. Лошо. Не ми се иска да има нещо след смъртта.

# 8 193
Ти защо реши, че е доказано.

Отговор на въпроса на ае. Този въпрос може да го зададе само човек, който нищо не разбира от източни религии.
http://www.youngindianvegetarians.co.uk/writings/veganism_and_hinduism.htm

# 8 194

Отговор на въпроса на ае. Този въпрос може да го зададе само човек, който нищо не разбира от източни религии.
http://www.youngindianvegetarians.co.uk/writings/veganism_and_hinduism.htm
О,аз не разбирам от никакви религии.Не ми и трябва. Peace

# 8 195
  Simple Smile
Събрали се неколко кроманьонеца езичници, направили си пещерата уютничка, палнали си огън, нарисували по стените бизони и саблезъби, сложили си трапеза и седнали да си говорят за живота, вселената и всичко останало след него...
В 1 злокобна нощ в пещерата влетели прилепи-вампири, наричали ги ятото на Покръстените Wink, които живеели в съседната гора. Изгасили огъня, нарисували върху бизоните черни кръстове...
Пещерните хора били невъоръжени, пък и си падали малко нещо пацифисти, макар да не били измислили още тази дума. Все пак на входа на пещерата имало пазач...
В задачата се пита:
Пазачът заспал на поста си ли е, или е член на ятото на Покръстените? newsm78

Разказът ме разплака, Ън, тенкс   bouquet, верно, че е таман за натюрела ми. Simple Smile

# 8 196
Серафима, хайде ако обичаш да не намесваш източните религии, окей ?

Чудиш се как да оплюеш неща, които не разбираш. Не е задължително да си веган за да си индуист или будист, даже не е задължително да си вегетарианец. А ВМ-НВХ е режим на който, аз лично, никога не бих минала, та няма нужда да ни подхвърляш линкове. Тук всеки си има глава на раменете.

# 8 197
Защото ако не е, няма никакъв смисъл, освен печеленето на пачки по дефолт, в разработването и проповядването на различни хранителни режими и всичко останало.

# 8 198
Защото ако не е, няма никакъв смисъл, освен печеленето на пачки по дефолт, в разработването и проповядването на различни хранителни режими и всичко останало.

Аниш,тая твойта логика не е много богоугодна,ми се чини Joy Joy Joy Joy

# 8 199
 Simple Smile
Събрали се неколко кроманьонеца езичници, направили си пещерата уютничка, палнали си огън, нарисували по стените бизони и саблезъби, сложили си трапеза и седнали да си говорят за живота, вселената и всичко останало след него...
В 1 злокобна нощ в пещерата влетели прилепи-вампири, наричали ги ятото на Покръстените Wink, които живеели в съседната гора. Изгасили огъня, нарисували върху бизоните черни кръстове...
Пещерните хора били невъоръжени, пък и си падали малко нещо пацифисти, макар да не били измислили още тази дума. Все пак на входа на пещерата имало пазач...
В задачата се пита:

Разказът ме разплака, Ън, тенкс   bouquet, верно, че е таман за натюрела ми. Simple Smile

Я каква хубава задачка! Crazy А сега де....Имам три предположения:
1. Бил е по-лежерен тип и безгрижно е захъркал. Ще ми се най-вече да е това. Laughing
2. Прилепите са му изпили кръвта поради числено превъзходство  и са си отворили път към пещерата.
3. Бил е внедрен предварително. Кроманьонците са изчезнали, а най-честата причина е точно тази, да ти забият нож в гърба отблизо. Когато най-малко очакваш. Изобщо покръстените така си действат, примъкват се, приспят ти бдителността и накрая гасят огъня с крака, мажат и цапат наоколо, докато заличат всички следи от огъня, обитателите на пещерата и най-вече от разговорите им за живота, вселената и всичко, което говори за някакво очовечаване. Close

# 8 200
Съвсем не по темата, но ще споделя с вас....Една отдавна подарена ми икона ми стана супер несимпатична, защото ми напомня на подписа на Серафима.И я прибрах, за да не я гледам.Явно майка Серафима не става за проводник на вярата, щом вместо да привлича, отблъсква...

# 8 201
 Simple Smile
В задачата се пита:

Я каква хубава задачка! Crazy А сега де....Имам три предположения:
1. Бил е по-лежерен тип и безгрижно е захъркал. Ще ми се най-вече да е това. Laughing
2. Прилепите са му изпили кръвта поради числено превъзходство  и са си отворили път към пещерата.
3. Бил е внедрен предварително. Кроманьонците са изчезнали, а най-честата причина е точно тази, да ти забият нож в гърба отблизо. Когато най-малко очакваш. Изобщо покръстените така си действат, примъкват се, приспят ти бдителността и накрая гасят огъня с крака, мажат и цапат наоколо, докато заличат всички следи от огъня, обитателите на пещерата и най-вече от разговорите им за живота, вселената и всичко, което говори за някакво очовечаване. Close
Ммм...Бе що ли ми се привижда на гърба на пазача,не кръст,ами финкийски знак? Shocked

# 8 202
Има и друг вариант. Не да се преродиш, а да има вечен живот след смъртта, без прераждане. И с възкресение.

# 8 203
Има и друг вариант. Не да се преродиш, а да има вечен живот след смъртта, без прераждане. И с възкресение.
Като гледам и това не е потвърдено безусловно. Още повече, че съдържа проблемната думичка "вечност".  Wink

# 8 204
Като гледам и това не е потвърдено безусловно. Още повече, че съдържа проблемната думичка "вечност".  Wink
Това вече е въпрос на виждане и на вяра. Като вярата се подкрепя от множество знаци и свидетелства.

Общи условия

Активация на акаунт