Какво има след смъртта?

• 567 962
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 060
  • Русе

А защо не сте говорили за извънземните? Според вас не съществуват ли?   Thinking
  Говорили сме, как да не сме говорили. Доста даже.

# 9 061
Схванах горе-долу. Както си и мислех, с нищо неоправдан риск ooooh!
За срещи от друг вид сме говорили съвсем скоро, има привързани към тази тема при нас.

# 9 062
Ще трябва да прочета значи по-назад в темичката, която си е по същество безпрецедентно интересна  Flutter

# 9 063
Интересно е нали? Grinning Даже се оказахме на 2-ро място в годишните номинации за тема на годината, след 365 тайни от моя живот. Злободневните клюки са по-интересни от невидимите тайни все още, но е нормално. Mr. Green

# 9 064

А защо не сте говорили за извънземните? Според вас не съществуват ли?   Thinking
Май аз подхванах тази тема преди време, а ае я разви. Сякаш не е желана тема като цяло.  Rolling Eyes

# 9 065

А защо не сте говорили за извънземните? Според вас не съществуват ли?   Thinking
Май аз подхванах тази тема преди време, а ае я разви. Сякаш не е желана тема като цяло.  Rolling Eyes

В предните 15-ина страници не видях нищо за това, освен пътуванията до и около Марс... Сигурно е по-натам... Защо да е нежелана? Да не е свързано с някакъв страх от ТЯХ?  Thinking

Но пък имаше и хубави идеи за ТАРО и преражданията, мисля да взаимствам туй-онуй Wink

# 9 066
  • Русе
 Miami, тук се установиха доста различни течения. Има си хора, които прескачат из астралите, такива, които предполагат,че са имали контакти с извънземен разум, има скептици. Всичко има. За щастие успяваме да намерим някакво равновесие и да задържаме интереса въпреки различния мироглед и нагласа. Харесва ми как пишеш и с интерес ще следя постовете ти.   bouquet

# 9 067
Майка ми и баща ми на село редовно правят снимки на някакви необясними светлини. newsm78Ама то какво да им се коментира, като са необясними?Те смятат, че са "посещения".Но самото място е силно енергийно /Мадарските скали/ и може да са нещо съвсем различно.

# 9 068
Зачетох се в темата ви и ми стана интересно. За някои неща, които коментирате, съм чувала, за други не. Не разбирам от езотерични неща. Но не ги и отричам, съвсем не.
Та преди няколко страници се споменава за "хигиена на мислите"... да обръщаме внимание на всички мисли, които ни щукват от някъде и да следим техния източник.
 В тази връзка... не знам как точно да си формулирам въпроса, защото ми е трудно да питам за нещо, което изобщо не разбирам. Та на мен от дете ми се въртят най-различни мисли, например как ще се случи някоя голяма трагедия, и мозъкът ми разиграва сценарии какво ще се случи, аз какво ще направя, как ще върви животът след това и прочее. Говоря за истински сценарии, обикновено се отдавам на тези мисли, колкото и да са неприятни ситуациите в тях, и си развивам "филма" докрай. Как - примерно - днес ще забременея, а пък ще умре бащата на детето, аз какво ще чувствам, какво ще направя, къде ще живея, как ще родя, как ще му говоря за баща му един ден... Напоследък това са мисли свързани и с децата ми, естествено - това са мисли около мен и най-близките ми.
Като цяло това не ми носи негативни емоции, напротив. По-скоро е отпускащо да знам, че съм "разиграла" трагичния сценарий, и ако това се случи - знам как да постъпя, за да преодолея нещата.
Та това лошо ли е? Трябва ли да внимавам за нещо? От къде могат да идват подобни мисли?
Благодаря!

# 9 069
  • Русе
  Ванилия, а някой от тези черни сценарии реализирал ли се е някога. Според една моя теория, с изживяването на мислени верианти и ситуации, те не се изживяват повече. Нещо като премината вече възможност. Но това са си мои анализи от моя опит.

# 9 070
Не, нищо от това не е реализирано, напротив! Мога да се похваля с доста позитивен живот  Sunglasses
Но да, и на мен са ми минавали точно такива идеи - че някак си го преживявам, и просто го заобикалям. (А докато си преживявам сценариите съвсем истински си се чувствам, дори си поревавам понякога  Embarassed но не е "страх", че ще ми се разболеят децата, примерно, а просто някакво осъзнаване. Не отрицание, а справяне с това... не знам дали го обяснявам добре)

# 9 071
"Колебая се".
Защото вярвам в паранормалните явления като цяло, но в същото време ми е странно, че след смъртта си човек може да се превърне в някакъв дух или да се прероди в друго същество.

# 9 072
Маями и останалите, добре дошли! Simple Smile Тук сме по скоро банда, според мене, не тема, макар че сме отворена банда-който влезе и е добре дошъл. Peace
Колкото до тва дали е важно човек да си има среда от хора с неговите интереси, ами разбира се. Аз иначе мноу щях да се затормозя, ако требваше да си мълча. Дали човек възприема живота си сега като Единствения живот, който ще има некога, или не, тва мноу променя нещата...
Аз забелязвам, че хората около мене почнаха да се отнасят по различно към нещата, които говоря, да им обръщат внимание, стана им интересно, макар че когато мъжо споделил некои от теорите ми с авери, те почнали да му викат Нео. Laughing
После ще питам Миракъл нещо за акаша, записвам си го в тиквичката.

# 9 073
Пънки е изцяло положителен герой в темата Grinning От малкото хора е, който има напълно положително отношение към своя опит и не се страхува от това, което преживява, а му се радва. Естествено, си говори смело за него, без значение от събеседника. За разлика от мен да речем.... Confused Определено й е по-лесно, поне сега, в миналото не знам....ае също е наясно със себе си, но си е минал моментите на съмнение вече. Хепи вярва на личните си преживявания и не дава да я разколебават. И така нататък.....Имаме си поклонници и на чистата наука. Всичко има в тази тема и всякакви хора има. Точно това ми харесва, винаги има кой да те приземи яко, ако се отнесеш нанякъде, има и кой да ти даде малко кураж, когато осъзнаваш, че не всичко е само тук и сега.
Ванилия Мадагаскарска, добре се справяш! Отиграваш лошите сценарии във въображението, вместо да ги пробваш на живо. Хитро, сигурно имаш доста опит и си намерила подходящ начин да се измъкваш. Wink
П.П. Абе, Пънки, дай съвет как да избера колода Таро, бе! Пуууу, не мога да се оправя с този въпрос и тва е.... ooooh!

# 9 074
После ще питам Миракъл нещо за акаша, записвам си го в тиквичката.
Питай Simple Smile, ако искаш и въпрос задай, ако ти е интересно какви послания идват от там Wink.

Аз моето Таро го избрах в нета, като разгледах десетки варианти.Много си ми е красиво Heart Eyes, ето колодата-
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=17197

Общи условия

Активация на акаунт