Какво има след смъртта?

• 560 144
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 180
О, да, и аз така мисля, че сме рушащи всичко , и себе си също бацили, не съм се изразила правилно...
Да си се прибираме в нашата тема, момичета Grinning, че спорът не е готино нещо и победата в спор е пирова...

# 9 181
  • Русе
  Мисля,че вредим само на себе си и от нас зависи да не го правим. Дали ще успеем. Дано!

# 9 182
Еми дано... Sad
Като в оня филм сме, Денят на независимостта, само че сме като извънземните-скакалци, които нападат планетата, докато изчерпят ресурсите и...

# 9 183
Мамам, аз мисля, че добре те разбирам, с теб май сме с най-близки светоусещяния...И аз имам чувство, че вселената ще изчезне, особено нощем като разхождаме кучетата, имам чувството, че гледам себе си некак отстрани, като на филм, хем участвам във всичко, хем не съвсем Rolling Eyes...И също лесно задълбавам в сатурнови дупки...Почвам със самообвинения и завършвам с идеята: Да освободим земята от хората! Sunglasses и веднъж завинаги да се свърши мъката на човешкия род. ooooh!
 Simple SmileЪн, аз вече сажелявам, че се обадих оттатъка...
Млъквам. baby_neutral

Не трябва да съжаляваш! Stop Право е, колкото и да е неприятно. И аз все се заричам да не пиша в подобни теми, но пък от друга страна....ако знаеш нещо защо поне да не споделиш? Само....алтруистите да не наскачаха веднага Tired

# 9 184
 Simple SmileЗа делфините знам, че са раса хуманоиди, завършили еволюцията си некъде на Сириус и дошли тук по собствено желание, не по карма, за да изследват тайните на океана. Когато морето го е изоставило,делфинът разбира, че 1 по висш и мъдър свят го е повикал при себе си.Те са духовно щастливи същества, без никакъв страх от смъртта./тези мисли не са мои/За тях е писано още в тайната книга на богомилите...ае обясняваше как те поддържали силовите линии на земята...
Човешки души се инкарнират в животинкси тела, но аз мисля, че тези, които са в делфини са най-малко. Вероятно посветени, атланти...
И китовете са специални създания.

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 22:11 от Пънки

# 9 185
Да, Маями, значи съм успяла да обясня. Оки. Останах малко сама и зех, че живнах, явно ми е потребно да оставам сама, все пак смятах да прекарам живота си в манастир. Simple Smile Тибетски. Без Брат Пит. Laughing Да, явно живнах. Grinning
 Hug Това беше отдавнашна моя мечта, от времето, в което бях чиста душа /манастира/.  Laughing После осъзнах, че не мога да живея така... Обаче напоследък все повече разбирам, че и сред хората не ми е мястото.  Laughing

Mamam-am, благодаря за линка. Ще го запаметя и него в дългата лента с отметки.  Laughing Ох, да ме взимат извънземните и да се приключва!  Laughing Животът сред хората ми омръзна.  Tired

Да се допълня, че докато ви чета пиша и после се сещам постепенно още неща...  Laughing
Гледам, че има доста хора (особено в тази тема), които искат да спасят планетата от хората. Ами защо тогава казват, че извънземните са лоши? Аз мисля, че извънземните в действителност биха спасили Земята от хората... Както и да е.  Laughing По-голяма напаст от човека не знам дали има. Господ голям грях си е сложил, че е създал такова същество...  Tired
 Да се измитам преди да са ме заклеймили!  Naughty   animal037

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 22:21 от ALIEN_CHILD

# 9 186
  • Русе
  Нямам нищо против извнземните, но защо ги товарите с непосилната задача да оправят нашите грешки и нашия живот. Това си е само по нашите сили.
  Защо търчите да се криете в манастири. Най-прекрасния храм е природата. След един хубав тур из високата планина или на на самотен плаж човек може да се почувства невероятно.

Скрит текст:
  Все се каня да питам. Не следя много новинарски емисии, но по някаква емисия спменаваха за кандидат някой си митрополит Серафим. Защо си мисля,че тук пишеше точно мъж и то доста ангажиран с институцията.  newsm78

# 9 187
Самите хора, човеци, не са нито вируси, нито бацили, нито са опасни по своята същност. Напротив - градивни и артистични са! Simple Smile Никой човек не се е родил опасен и покварен... Нима има такова дете? Някъде? - Няма! Wink Това се "учи" впоследствие... или се "набива" в главите!  Rolling Eyes Опасни са страстите човешки....  Crazy Които лесно се разпалват, в последно време - и от медиите... Вярвам ясно е защо - на единици е нужна управляемо множество, тъпла. Дали да сме от тази тълпа зависи от всеки индидидуално за него/нея си. По силите на Един е да направи нещо хубаво, съизмеримо с това хубаво и красиво, което прави природата. Или поне да Я копира! Дори на огромно множество злонамерени и увредени човеци не е посилите на разрушат толкова много, с каквото темпо може да разрушава Природата! Слаби са!  Flutter Вярвайте в Доброто - това е една безкрайно перспективна линия на поведение!  Twisted Evil

A m b e r
- писали сме едновременно! Какво приятно съвпадение!  Grinning

# 9 188
О, аз мисля като теб, Алиен! Вътре в себе си мисля като теб. Искам не астероид  да цапне земята, а умна бомба човекоубийца. Аз мноу добре си се чувствам в моя малък свят, в къщи, но на земята не ми е уютно, на земята , където продължават инквизициите над животни. Twisted Evil За доброто на хората. Sick Може затва да се самоубиват делфините. Те са същества на лечението и веселието, може да искат да се махнат. Аз не съм съгласна да се махна, искам да се махнат хората и аз с тях.
Заляха ме сега емоции, щото си търсих нов аватар -терорист от анимал либерейшън фронт с ножица за метал в ръка и попаднах на ужасяващи снимки...Нема да си ходя от земята, тук ще се прераждам, докато не престане тва!
Оня специален човек, за който съм ви казвала казва, че когато станеш посветен, получаваш истинско разбиране за нещата и бунта изчезвал и разбираш величието на Бог...
Като се разхождаме нощем, имам чувството, че ако престана да наричам пътя-път, звездите-звезди, ако забравя как са ме научили да ги виждам и наричам, ще видя истинския свят...Не знам... Tired
Срещам толкова готини хора и все пак са малко...

# 9 189
Доводите и мненията в онази тема за съдбата много ме размислиха.
Сетих се за онова филмче на студио Атакин, в което между другите неща се разказва как векове наред систематично се пречи на духовно най-извисените сред хората да прекъснат изцяло връзката си с телата и следователно - да се преродят отново. По този начин най-зрелите души излизали от кръговрата на инкарнациите и на тяхно място идвали нискоразвити. Постепенно душите на нисше ниво на развитие (материално ориентирани, със силна връзка с реалността) взели превес.

# 9 190
Miami_beach не съм много съгласна за децата - повечето имат склонност да бият, скубят, хапят, манипулират, лъжат, поставят собствените си нужди над тези на останалите, убиват буболечки и дори животни, чупят... и много други все в този дух на разрушение и егоизъм. Вярно че не го правят с лоша умисъл, а от любопитство и стремеж към опознаване и себеопознаване, но го правят и то без да виждат такъв модел на поведение около себе си.
А хората са градивни, но много разрушения правят уж заради добрите си намерения. И не вредим само на себе си - всичко в природата страда, когато бъде наранено. Не сне само ние със способност да усещаме болка. Но причината може би е, че още сме незрели и че развитието ни се забавя от това, че сме допуснали водещи в нашия свят да са хора, които съзнателно пречат на напредъка като насочват вниманието към погрешни представи.

Като се разхождаме нощем, имам чувството, че ако престана да наричам пътя-път, звездите-звезди, ако забравя как са ме научили да ги виждам и наричам, ще видя истинския свят...Не знам... Tired
И аз съм го чувствала. Но много е трудна тази работа - да се преодолеят с векове натрупвани виждания.
Дох Хуан на Кастанеда казва същото - човек се ражда с необременени представи за света, децата виждат истинската му същност. Но после възрастните започват да ги учат как е правилно да се вижда и възприятието им се вкостенява.
Може би трябва да възприемем нов метод на отглеждане на децата, така че да не ги обременяваме с нашите представи, а като поотраснат и започнат да говорят те ще могат да ни опишат света какъвто е в действителност и да ни научат да го виждаме такъв.

# 9 191
Mamam-am - Друго имах в предвид за децата - че те са невинни, необременени и чисти отначало, тъй като съзнанието (разума, почиващ на логиката) им не е развито и те действат преди всичко на основа на подсъзнанието (Душата) си, което с основание се счита за частица от Природата, от това което може да се нарече Бог или Висш Абсолют или Вселенски разум или (може би) етер. (за последното изследванията ми продължават Simple Smile) Затова детето действа непреднамерено, не лъже и прочие. Но пък си права, че детето понеже се учи главно чрез копиране - то бързо научава куп лоши неща и постъпки.... След началния период, когато детето почва да разбира туй-онуй то почва и да послъгва (хващано винаги ор възрастните!) и да хитрее сред връстниците си на база това, което то вече е научило.  Rolling Eyes Ако "номера" минава и ако няма превъзпитателни мерки - тази тенденция се задълбочава и т.н. - става (да речем) изпечен мошеник. Не е важно...  Flutter Важно е, че човек е устроен на пластове във психологически план - Съзнанието, което решава кое да се направи в даден момент на база логиката - доминира над подсъзнанието, което като част от Вселенския разум "знае всичко" именно поради пряката си връзка с Източника. Затова, когато някой иска да добие знание по някакъв въпрос, чийто отговор не му е известен, той подтиска Съзнанието, освобождавайки подсъзнанието и давайки му възможност да "вземе" и "донесе" отговора. Така работи и интуицията - когато Съзнанието "изпусне" за части от секундата контрола.... Нали всеки някога е бил осеняван от "внезапна мисъл"-отговор на някакъв въпрос, който в последствие се оказва верният отговор, но - примерно - Съзнанието го е отхвърлило като НЕвъзможен, НЕвероятен, малко вероятен и т.н. и вие сте постъпили (казали) по друг начин. На този принцип са и т.нар. дежавю-тата.... Доколкото всеки е имал и такива някога Wink Проблемът е, че поради това психологическо устройство на човек, а и поради факта, че човек се учи и трупа опит в Съзнанието си (а не другаде!) - как би могло да се възпита дете по нов начин?  newsm78 Ще е трудно хем да се възпита (да се научи на знаиния и умения), хем да остане извън кръга на страстите човешки, финансово-паричните отношения и т.н.  Stop Може би като изчезнат парите - тогава!  Peace

Ооох... исках да ви напиша нещо и за Дон Хуан, и за принципа на магията (поне според някои автори).... ама - по-натам  Hug

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 16:12 от Miami_beach

# 9 192

Ооох... исках да ви наpиша нещо и за Дон Хуан, и за принципа на магията (поне според някои автори).... ама - по-натам  Hug

Хайде кажи, плийз, на мен един астролог ми беше казвал, че съм била "магьосница", но не в буквалния смисъл на думата  Rolling Eyes Обяснението му беше, че подсъзнателно карам близките ми хора да мислят като мен и да правят каквото искам несъзнателно и за двете страни. В някои английски хороскопи съм си го намирала като "animalistic magnetism", не знам дали е същото.

И да питам за картите Таро. В кои книжарлници има най-голям избор? Влезнах в 2-3, но имат само по един вид.  Crossing Arms

# 9 193
Аз съм решила най-напред да видя в Хеликон в Пловдив. Ама кога ли ще стане, с тия болести и епидемии сега, пфуууу.....

# 9 194
Daisy Rose - Това твойто май е някакъв вид магнетизъм, дали е този вид - не знам....  newsm78

Daisy Rose - Моите ТАРО ги взех от 1 от книжарниците в МОЛ-Сердика. Тогава имаше поне 20 вида карти ТАРО - по-обикновени, по-"сложни", по-необикновени (ангелски и прочие). Моите са с т.нар. общо предназначение и си харесах и рисунките по тях  Heart Eyes

Daisy Rose - Ще пиша по другите теми/въпроси като имам и това време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт