Какво има след смъртта?

• 562 589
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 585
Къде е това оттатък?И на мен не ми харесва новата  визия на сайта.

# 9 586
И аз се чудя, защо не пишете вече Sad

# 9 587
И аз се чудя, защо не пишете вече Sad

Пишем, но повече там. Тук е неудобно, прилича на вестникарска колонка.

# 9 588
Става въпрос за друг сайт (алтернатива на този). Разбрах, че модераторите дори трият написания адрес в лични съобщения. Може и този пост да изтрият.

# 9 589
Баба ми ми е разправяла случки с вампири и хора, които се превръщали в животни и какво правели и по какво се познавали... Сега си мисля, че са били най-обикновени рептили, но почти всички фантасмагории от фолклора имат някакъв реален образ, макар и по-различен от този, който им се присъжда... (Просто се присетих от тази случка с пукането.  Laughing)
Рептили?Ако не е нахално да ми обясниш-що е то рептили?

# 9 590
Ванга ми е много светъл образ. Дори съм я сънувала. Каза ми нещо много важно за бъдещето. Ако се сбъдне, ще го споделя.

Повечето нейни "предсказания" обаче не са нейни думи, или са преиначени. Само тя си е знаела какво е искала да каже.

А за това винаги съм се чудила: „Ще дойдат времена, само момите ще раждат, жените — не.“ Кога една жена е мома - преди 21г.?
Когато е девствена,това иска да каже.

# 9 591
Спокойно,не се паникьосвайте,умира САМО ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО,само то,има милиони доказателства че душата продължава да съществува след смъртта на тялото,преражда се,обитава и други нива...Както се казва-Това което виждаш е само половината от това което съществува.Грам не ме е страх от физическата смърт,страх ме е само да не премина неподготвена,не ми пука кой се смее и кой си мисли тая е куку,човек трябва да се подготви така както се подготвяме за раждането,поисках от близък човек знак от "там" ,като почине да ми даде знак ако има нещо друго-получих го вечерта след погребението на тялото.Повече не ми е нужно.Знам че душата преминава.И не съм единствена,има хора които се разбират от рано,който умре първи да даде знак ако душата остава.Знам само че не бива да я задържаш тук,и че повечето хора след прераждане нямат спомен от предишните животи.Повечето,но не и всички.Спомените са в подсъзнанието,то е база данни дето се вика,но не е добре да се ровиш там,объркването което ще последва не е малко.Та така,страхът е само шубе Simple Smile

# 9 592
Какво имаш предвид под:

... страх ме е само да не премина неподготвена.

# 9 593
Баба ми ми е разправяла случки с вампири и хора, които се превръщали в животни и какво правели и по какво се познавали... Сега си мисля, че са били най-обикновени рептили, но почти всички фантасмагории от фолклора имат някакъв реален образ, макар и по-различен от този, който им се присъжда... (Просто се присетих от тази случка с пукането.  Laughing)
Рептили?Ако не е нахално да ми обясниш-що е то рептили?

http://whisperssecrets.blogspot.com/2013/07/reptili.html

А какъв знак ти даде починалия близък, че ми стана интересно?
 На мен ми беше казано в сън, че сега е мой ред да умра (от нашето семейство). Не знам дали така ще стане, но е възможно. По принцип нямам против.  Laughing Макар да би ме ощастливило да видя другите мъртви преди мен, но... както и да е.  Laughing Може би няма да ми бъде дадена тази радост, пък може и да е за добро.. Не знам да има друг човек, който толкова да мрази рода си (като мен)....

# 9 594
Божичко, Ейлиън, недей така! Нямаш против да умираш....ти са на около 30 мисля...я, виж, аз как съм се вкопчила в живота, макар че съм на 50. Едно е да нямаш страх, друго да нямаш против. Страхът вече го надмогнах, но имам много против... Twisted Evil
И аз искам да разбера какъв беше знакът и откъде идва сигурността, че е знак, а не случайност?
Бланка, тя иска да се подготви за преминаването отвъд, но ми е странно в какво се състои подготовката, какво включва? Rolling Eyes

# 9 595
Преживяването е много лично и не искам да разказвам надълго и широко,само ще кажа,че ми даде знак чрез средството за което бяхме се уговорили,нищо общо няма със случайност внушение и т.н.Винаги знам 100% какво виждам или чувам,в случая виждам.Неподготвен за смъртта.....Едно от най-важните неща е да си отидеш спокоен и без омраза,трябва да бъдеш в мир със себе си,да си простил на всички всичко както и те на теб,в противен случай този "товар" може да те задържи тук повече отколкото трябва което е пагубно.Процеса не може да се обясни с две изречения,но общо взето тези които умират неочаквано се натъкват на следното:все едно се събуждаш от сън,чуваш и виждаш всички,но те тебе не и ти не знаеш защо,когато все пак се усетиш идва друг проблем-не знаеш как да се махнеш и къде да отидеш,защото си уплашен и сам,усещаш около теб друго присъствие,но пък не ги виждаш,разбирате ли-настава объркване.Дни след смъртта все още имаш силни чувства,поради някаква причина може да поискаш да останеш което ще бъде огромна грешка-мястото ти вече не е на Земята и трябва да преминеш,а това можеш да направиш само ако си спокоен,няма да знаеш как да го направиш,но ще го усетиш,състоянието е близко като при медитация,когато си в пълна хармония.Но някои души отказват да преминат,поради страх,любов омраза желание за отмъщение, и т.н,тези чувства са като батерия,те те захранват с енергия,която ти позволява да се задържиш тук,но ще бъдеш сам.А сам човек...и ако има силни чувства,особено отрицателни се превръща в зъл дух,призрак привидение или както щете го наречете.Измъчва и себе си и околните.За да преминеш,не трябва да имаш и сянка на съмнение,никакъв страх,всички грехове трябва да бъдат признати изповядани изстрадани и..простени.Мой приятел е имал спонтанно излизане от тялото докато е боледувал,и потвърди че когато се видял отгоре нито го е било страх нито нищо,напротив,не е имал желание да се върне ,но му дожаляло за майка му която плачела до тялото му и останал.Дълго стана,но някой път ще седна и ще опиша от А до Я какво и как става,засега толкова.А къде отива душата ли,в друго измерение  където се събира с всички близки починали,ние измерваме всичко с познатото ни време,и затова ни е трудно да си го представим или разберем,но там, пък и на други места то няма значение,разбира се човек не може да разсъждава в такива мащаби с ограниченията на тялото.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 13:35 от oponent

# 9 596
  • Мадрид / София
По принцип съм съгласна с теб, но защо един дух, който остане да се мотае на Земята непременно да е зъл. Не може ли просто да е такъв, който все още няма мерак да си тръгне без да е злонамерен? И още нещо, защо ако си спомним предишни животи да настане объркване? Не съм се объркала ни най-малко, само ми се изясниха някои моменти от сегашният ми живот и това ме успокои.

# 9 597
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
А,къде ли отиде моето малко момиченце ,което ме напусна преди 20 дни?
Душата и била някъде там.....
Да но не при мен....и това боли,боли,страшно боли...
Сега започнах да чета книги,за духовният живот.....но всичко е толкова объркано,странно!!!
И все пак моето слънчице го няма....

# 9 598
Данина, моите съболезнования.  Hug
При така прясна рана каквото и да се каже, ще звучи кухо.
 Hug

# 9 599
По принцип съм съгласна с теб, но защо един дух, който остане да се мотае на Земята непременно да е зъл. Не може ли просто да е такъв, който все още няма мерак да си тръгне без да е злонамерен?

Според някои теории, душата, освободена от тяло, отива на ниво, което е в съзвучие с нейните вибрации. Колкото по-светла е душата (високи вибрации), толкова по-нагоре се издига и колкото по-ниска е вибрацията (негативни, материални, нисши страсти и чувства), толкова по-близо до земята остава. По тази логика - да, тук остават души, които ги задържа ниската им вибрация. Затова oponent се страхува, че ще умре неподготвен или неподготвена. Също така остават души, които не са прекъснали физическата си връзка с тялото - тоест в него все още има живи клетки. (това е мой миш-маш от различни източници)

Преди малко колегите си говориха за предимствата на бързата смърт. По горната логика това е възможно най-лошото, което може да се случи на някой.

Общи условия

Активация на акаунт