Какво има след смъртта?

• 560 870
  • 11 927
  •   2
Отговори
# 9 570
Ън, хвърлих 3 карти. Искам само да уточня, че съм съвсем, съвсем начинаеща. Това което ми излиза е, че се е разочаровал от нещо, което до момента е било скрито за него. Изборът е в негови ръце. Съжалявам, че нищо конкретно не мога да кажа, но така ми "говорят" картите. Той сам може и е в състояние да вземе решение. Явно не е нещо предопределено. 

П.С. Все пак повече клоня към "Да".

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 16:20 от Lightworker

# 9 571
Ън, мноу искам да съм полезна и точно тогава е възможно да сгреша в тълкуването на картите. Намесва се тва, което в тибетския будизъм наричат СЕМ-обикновеният ум, просто ума ми вади от картите най-благоприятното тълкуване. Казвам го да се знае.
Ще може да остане, но най-вероятно ще напусне.''Разделяне на пътищата'' и Отчелникът.
Тази жена сега излезе като Кралица на чашите, но в обърнато положение. явно е мноу вредна. Тя собственичка ли е на фирмата или просто шефче?
Ако остане скоро ще намери привидни приятели там. Да се пази от тях! Нека ги използва за работата си, но да не им се доверява!Ще се разочарова и от тях.И първият път ми излизаше ''удар върху репутацията'', и сега пак.
Ако остане нема да са по мед и масло нещата, може би ще реши да напусне след неколко месеца...
Все пак картите сякаш съветват да остане. Ще бъде добре за него, за характера му, ще спечели пари и след неколко месеца ще излезе/може би/ от тази работа като Магьосникът-човек, който владее нещата, на който нещата му се получават.
И първият път и сега има по 1 мноу лоша карта, тъй че да се пази, дори и физически да се пази! Naughty
Ще го копна и оттатъка за всеки случай.
Аква, ще ти гледам, когато искаш,задавай  въпроси...
Първите карти, които ти изтеглих са доста странии, въпроса, който зададох е за общ, даже не е въпрос. просто за душата ти.
Не знам знаете ли, но Таро може да се обръщат, тогава дават различно значение. Аз лично почти никога не ги обръщам, щото значението им е достатъчно богато и така. Този път нещо ми подсказа да ги обърна.От 3 обърнати карти от 78, 2 се паднах обърнати. Значението им тълкувам като ''искейп''. Нещо ''духовен емигрант''. Не е критика, познато ми е като състояние, мисля.
Докато теглех карти пък 1 от колодата падна. Те също имат значение, картите, които падат при гледане. Беше Глупакът.Любима моя карта. За мен Глупакът е Висшия Аз, но тва си е напълно мое тълкуване/ може би щуротия/ Излиза при хора, които живеят повече за висшето си добро, не за егото. Повтарям,че тва си съвсем моя измислица. :poches:
Би могло да показва и известно безрасъдство. Глупакът е човек, застанал безметежно в края на пропаст, кучето му го дърпа за крака да го спре, но той не обръща внимание.''Падам, падам в материалния свят.'' Може би е картата на инкарниращия се Аз, не знам. Отплеснах се. Confused

# 9 572
Давате еднакви прогнози и двете. Този път ще го накарам да прочете преди да вземе решение. Но пак ще е негово лично. Благодаря много, наистина много!  bouquet Grinning

# 9 573
  • Обетованата земя
Малко смешен въпрос, като почина баба ми преди няколко години, една вечер бях сама, и цяла нощ мебелите пукаха, имах усещането че е тя, едва изкарах от страх до сутринта. Дали може да е имало нещо такова или съм си внушавала? И до ден днешен като пукне вечер нещо в стаята и това си мисля...

# 9 574
  • Мадрид / София
Малко смешен въпрос, като почина баба ми преди няколко години, една вечер бях сама, и цяла нощ мебелите пукаха, имах усещането че е тя, едва изкарах от страх до сутринта. Дали може да е имало нещо такова или съм си внушавала? И до ден днешен като пукне вечер нещо в стаята и това си мисля...
Понякога самите мебели пукат, а не защото има нещо или някого. 

# 9 575
Не ги разбирам много нещата с духовете, но логично погледнато мебелите ще пукат ако нещо тежко /с тегло/ стъпи върху тях. Душата и да има тегло, то трябва да е доста по-малко от това на твърдите тела, т.е дори и да се разхожда по мебелите не би трябвало да предизвиква пукот.
Мебелите си пукат, но ние обикновено не обръщаме внимание - или е шумно или заспиваме  Grinning
Което не означава, че душите на починалите не могат да ни навестяват.

# 9 576
  • Обетованата земя
Знам, че си пукат по принцип, но онази вечер беше необичайно много. Най-вероятно всичко е било само в моята глава... Crazy

# 9 577
Баба ми ми е разправяла случки с вампири и хора, които се превръщали в животни и какво правели и по какво се познавали... Сега си мисля, че са били най-обикновени рептили, но почти всички фантасмагории от фолклора имат някакъв реален образ, макар и по-различен от този, който им се присъжда... (Просто се присетих от тази случка с пукането.  Laughing)

# 9 578
С тоя вид на форума съвсем ще ме откажат  Sick
Ама нали сме си компания тук  Hug, ето ви нещо за размисъл:
 "Да обичаш – това е процес на любовта, при който развиваш силата си. Да те обичат – това е процес на мъдростта, при който развиваш знанието си. Петър Дънов "

# 9 579
Развалиха ни удоволствието от писането с тая измислица. Повече пишем оттатък. Ела! 55

# 9 580
Къде това оттатък?

# 9 581
.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 13:02 от Ън

# 9 582
  • Обетованата земя
Можете да си върнете стария вид на форума с бутонче горе вдясно.  Peace

# 9 583
Ън, пиши ми на лични къде е това оттатък, плийз  Sunglasses

# 9 584
Можете да си върнете стария вид на форума с бутонче горе вдясно.  Peace