Какво има след смъртта?

• 560 762
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 555
Ън а тази информация, която получаваш за причините по които сте заедно в този живот с близките ти, струва ли ти се достоверна от гледна точка на взаимоотношенията ви? Примерно нещо случило се в минал живот дава ли ти яснота върху случващото се сега? Защото ако е така, значи информацията ти е достоверна.
Ще ти дам пример за себе си и такава информация. Бях писала преди, че съм виждала на сън 3-ма души, които като че ли ми помагат или дават насоки в живота. Единия не можех да видя ясно как изглежда. Наскоро  обаче го видях ясно, а после случайно в нета попаднах на изображения на хора, облечени по подобен начин - членове на една организация от миналото, и разбрах какъв е бил този човек. Ако този човек съм аз в минал живот, това обяснява много  една страна от характера ми, която досега беше необяснима за мен. Изясняването, извеждането на повърхността на тази страна от мен ми помогна по-добре да управлявам живота си.

Игнорирането не е добро решение според мен - щом ти се дава информация, това не е безпричинно.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 11:42 от Ън

# 9 556
Ън понеже ще триеш, ще гледам да напиша мнението си така, че да не ти преповтарям поста. За сина ти - сигурна съм, че не постъпваш в 100% от случаите така, както той /а не ти/ има нужда. Дори и без да знаеш може да правиш или казваш понякога неща, които макар и правилни от твоя гледна точка, той да не е готов за тях или да иска да са по друг начин. Със всички хора е така - не сме идеални, не винаги действаме адекватно и никога не може да сме сигурни как се отразяват нашите думи и постъпки на другите. Вгледай се по-внимателно в отношенията ви и сигурно ще откриеш много неща, които не си забелязала досега.
И мисля, че взаимоотношенията между двама души винаги са двупосочни - и двамата трябва да научат нещо от тези взаимоотношения. Ако разбереш ти какво трябва да научиш, може би после ще разбереш и другия какво научава от теб.

# 9 557
 Ще опитам да наблюдавам и размишлявам, може пък това да ми даде някакъв отговор. Rolling Eyes

# 9 558
  • Обетованата земя
Попаднах на линк с предсказания на баба Ванга. Simple Smile Може да ви е интересно. http://www.silnabulgaria.com/%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B … %82%D0%B0-%D1%83/

# 9 559
Ванга ми е много светъл образ. Дори съм я сънувала. Каза ми нещо много важно за бъдещето. Ако се сбъдне, ще го споделя.

Повечето нейни "предсказания" обаче не са нейни думи, или са преиначени. Само тя си е знаела какво е искала да каже.

А за това винаги съм се чудила: „Ще дойдат времена, само момите ще раждат, жените — не.“ Кога една жена е мома - преди 21г.?

# 9 560
Аз го разбирам това по друг начин-хората ще живеят без брак и ще стане така, че бракове ще се сключват когато децата вече са отгледани. Това  отговаря на възраст, при която раждането вече е невъзможно. Вероятно ще се прави по съображения да се даде сигурност на всеки от родителите по отношение на общи имоти, както и получаване на наследствени пенсии, все неща, които започват да занимават човек на прага на третата възраст. Simple Smile
Съгласна съм, че повечето от нещата, които се приписват на Ванга, нямат нищо общо с нея.

# 9 561
Ън, сигурно си права - "мома за женене", има един израз, да. Мерси за разяснението  Hug

# 9 562

А за това винаги съм се чудила: „Ще дойдат времена, само момите ще раждат, жените — не.“ Кога една жена е мома - преди 21г.?
Хах, това е интересно. Аз мисля, че има общо с болестите, предавани по полов път. Мома се казва на жена, която не е правила секс - още е девствена. Така знам от баба ми, задоми ли се, има ли полов партньор, казва се жена вече. Сега има една много коварна болест, която няма никакви симптоми докато не стане късно. Казва се хламидия. Може да се открие само чрез кръвна проба, доколкото знам. Мъжете са предимно преносители, а на жените действа така, че може да доведе до безплодие. Много жени, които не могат да забременеят, всъщност имат хламидия и са я носели с години без да подозират. Обикновено се усеща, когато стане вече късно - получи се срастване на тръбите и постоянни болки в кръста... Затова сексът без презерватив е повече от опасен, дори когато симптоми за болест няма. Хламидията е наречена "тихата болест", при това е много коварна и води до безплодие. Някъде четох, че всяка 2 или 3-та жена я има без да знае и правейки секс без презерватив, предава на партньора, който ако прави секс с други жени, предава и на тях и така докато голяма част от жените започнат да не могат да забременеят....

# 9 563
И аз това за раждащите моми го разбирам като ALIEN - че няма да се забременява по полов път, а чрез инвитро или друга подобна технология.
Мен друго ми направи впечатление - смъртта като усмихната руса жена. Нали преди време стана дума, че сме сънували много от нас руси жени или си представяме като руса жена някоя от съфорумките /за Пънки ставаше дума основно/ - а може тези сънища, представи да са свързани не с реален човек, а със смъртта, която ни понаобикаля. А тази т. нар. Смърт, всъщност може да е и ангел-пазител, който идва по време на смъртта, но и не само тогава, а и по друго време.  newsm78

# 9 564
Alien, интересно обяснение и също напълно възможно. Колко много възможности от едно случайно подхвърлено изречение Laughing
Смъртта като руса жена-приемам по-скоро като ангела-хранител, който идва заедно със смъртта. А как изглежда визуално смъртта, аз знам това, което научих не знам по какъв начин, докато бях болна. Та, визуално смъртта няма да я видим по един и същи начин, тя не изглежда еднакво за всички хора. Някои ще я видят като онази с косата, други като красавица. За някои изобщо няма да има лице, а ще е само чувство. За мен ще бъде чувство на екстаз при освобождаването от тялото, за някои пък ще е само упойващ дъх на парфюм. Simple Smile Та всеки ще види или усети различни неща, когато ТЯ дойде за него. Не знам дали е вярно, не мога да си спомня някой нещо да ми е казвал. Просто една сутрин го знаех, но може да е измамно и да няма нищо общо с истината. Само го споделям.

# 9 565
Леле, Ън, това не е истина!
Като тийнейджър точно това си представях - как смъртта е различна за всеки - с различен образ и различно поведение. Даже ми идваха идеи визуални, за филм.  Laughing По едно време мислех да ги напиша като книга.  Laughing Та за пръв път виждам/чувам за собствените си идеи от друг човек.  bowuu

# 9 566
Пънки, искам да ти кажа, че страшно много познаваш на Таро. Имам предвид това, което ми каза за работата на сина ми. Точно така излизат нещата, за съжаление. Респект newsm20

# 9 567
Пънки, искам да ти кажа, че страшно много познаваш на Таро. Имам предвид това, което ми каза за работата на сина ми. Точно така излизат нещата, за съжаление. Респект newsm20

Мен много ми се иска някой да ми гледа на Таро Embarassed ако така мога да се изразя Simple Smile
Интересна ми е тази тематика с Тарото, макар почти нищо да не знам по въпроса всъщност.

# 9 568
Попаднах на линк с предсказания на баба Ванга. Simple Smile Може да ви е интересно. http://www.silnabulgaria.com/%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B … %82%D0%B0-%D1%83/

didi24 - Изключително мъдра жена! Винаги съм се отнасял с благоговение към думите й по всякакъв повод!  Peace

AQUА - Мога да пробвам.... Мога да разкажа какво отношение са дали ТАРО-картите по твоя проблем/въпрос (не е нужно да го зная, дори напротив - нужно е да не го зная!), а оттам нататък си ти - да пречупиш подсказките през твоята си призма и контекста на въпроса.... Wink

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 22:04 от Miami_beach

# 9 569
И тук ще помоля за помощ, който може да помогне с Таро. Въпросът: ще остане ли синът ми на работата, която започна преди 10 дни? Луднах вече Tired

Общи условия

Активация на акаунт