Какво има след смъртта?

• 560 837
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 540
  • Мадрид / София
Мисля, че ВА би дал на всеки инфо, но не всеки го улавя. Wink
И не всеки знае, че може да го получи  Peace

Ооо, забравяте най-важното- да му повярва! Защото аз продължавам да се съмнявам, въпреки всичко . Confused Може би защото не ми харесва, това, което научавам, шокира ме буквално и все се питам дали не е бъг на мозъка, изкривяване на съзнанието или каквото и да е, но на ниво ум и съзнание, а това вече значи недостоверно. Сигурно ми се иска да е така и се мъча да се убедя сама, че е така. Не мислите ли, че мнозинството от хората постъпват точно като мен - ако научат нещо, което не им харесва си казват: глупости, мисля само кофти работи, защото съм изнервен, потиснат или негативен по начало. Ако пък научат нещо хубаво си казват: ми добре, стига да е истина, ама не ми се вярва....Така се пропуска информация. Трябва да те тресне много яко, да ти се яви ВА в образ с цяло снаряжение, да ти предсказва бъдещето, та и най-големия скептик да си, да се убедиш, че не е фантазия някаква....Колко хора имат този шанс?
Не е нужно някой да ти предсказва. Отговорите ги има в нас самите. Само трябва да зададем въпроса и да слушаме вътрешният ни глас. Не е сложно.

# 9 541
Като че ли не обяснявам правилно....пак ще опитам. Всички тези неща на теория ги знам и съм съгласна, че е така. Обаче на практика...не мога да приема всяко внушение веднага, да го призная за истина. Имам нужда от доказателства. От сериозни доказателства, които някак да мога да проверя. ВА да ми каже или предскаже нещо, което подлежи на проверка, да видя, че в реалността наистина това се случва, става факт и да се убедя тогава вече, че е истина. Каквато и да е тя, вече съм готова да я приема. Нямате ли нужда от такива доказателства, проверка на истинността на нещата? Всичко ли приемате на сляпа вяра, само с обяснението, че това е собственият вътрешен глас, значи той не лъже? Нямате ли съмнение, че може да идва от съзнанието, мозъка или друго сетиво, което няма знанието за нещата, а не от висшата същност? Аз не мога така.....не се доверявам толкова лесно. Confused Embarassed
По тази причина не ходя на гледачки, екстрасенси, контактьори и каквито други се сетиш. Не ги обвинявам в измама, просто не мога да проверя думите им. Дори на собствените си възприятия на вярвам. Само на тези от тях, които са се случили.
Но сега получавам информация, която няма начин да бъде проверена и не знам как да постъпя. Tired

# 9 542
Разбира се, и аз в началото имах съмнения.Но вече толкова пъти получих потвърждения, че ако изобщо се прокрадне това чувство, бързо се изпарява.Но това е по отношение на други хора.Много по-лесно е за други, особено когато нямам никаква информация и няма как ума или емоциите да се намесят.По въпроси, които касаят самата мен предпочитам освен аз, и друг човек да хвърли един поглед в записите ми.

# 9 543
Аз да кажа за една развръзка. Помните ли като ви разказвах за един нов колега, че го сънувах с турски имена и после се оказа, че приятелката му е туркиня. Днес си беше изпратила автобиографията и й се обадих за интервю. Почти съм убедена, че ще започне работа при нас. Иначе за какво го сънувах. И въпреки всичко е странно, но времето ще покаже Wink

# 9 544
  • Мадрид / София
Като че ли не обяснявам правилно....пак ще опитам. Всички тези неща на теория ги знам и съм съгласна, че е така. Обаче на практика...не мога да приема всяко внушение веднага, да го призная за истина. Имам нужда от доказателства. От сериозни доказателства, които някак да мога да проверя. ВА да ми каже или предскаже нещо, което подлежи на проверка, да видя, че в реалността наистина това се случва, става факт и да се убедя тогава вече, че е истина. Каквато и да е тя, вече съм готова да я приема. Нямате ли нужда от такива доказателства, проверка на истинността на нещата? Всичко ли приемате на сляпа вяра, само с обяснението, че това е собственият вътрешен глас, значи той не лъже? Нямате ли съмнение, че може да идва от съзнанието, мозъка или друго сетиво, което няма знанието за нещата, а не от висшата същност? Аз не мога така.....не се доверявам толкова лесно. Confused Embarassed
По тази причина не ходя на гледачки, екстрасенси, контактьори и каквито други се сетиш. Не ги обвинявам в измама, просто не мога да проверя думите им. Дори на собствените си възприятия на вярвам. Само на тези от тях, които са се случили.
Но сега получавам информация, която няма начин да бъде проверена и не знам как да постъпя. Tired
Когато е истинска информация можеш да я разпознаеш по особено настоятелния й характер. Усеща са по различен начин. Открий за себе си кой е верният глас.

# 9 545
Ън за да получиш потвърждение може първо да поискаш да разбереш нещо по-елементарно, с ежедневието свързано примерно. Поискай помощ за ситуации, чието разрешение или развитие се простира в по-кратки времеви граници - до няколко дни примерно. Но и наблюдавай как се развиват нещата - понякога не можем да забележим помощта, която ни се дава или да разчетем информацията. Едно събитие може да е на пръв поглед незначително и нямащо връзка с нас, но при по-внимателно вглеждане и съпоставяне с цялостната картина на живота ни към този момент да се окаже, че е много важно и ни дава търсените отговори.

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 09:32 от Flores*

# 9 546
Добре де, аз малко досадно пак да попитам - как става това допитване до Акашовите записи. Ето, аз искам да питам едно нещо, как да го направя? Техника?

Ох, много никове се смениха, взех да се бъркам.  Embarassed

# 9 547
Всъщност... какви въпроси имате към акашовите записи? Така или иначе ще стане каквото има да става... А май идеята е човек да действа според вътрешното си усещане, ако сгреши, ще се върне да повтори, ако не - второ ниво. Едва ли някой може да го хване за ръка, да го преведе и да се прескочи даден урок.

# 9 548
Въпроси, отговорите на които биха ми помогнали да осъзная малко по-рано някои причини или да си спестя ненужни грешки в лутане.Отговор получаваме само и единствено, ако е за наше добро.Тоест, ако трябва да си минем през грешката, няма да бъдем насочени как да я избегнем.

# 9 549
Лутането е неизбежна част от търсенето, няма как. А през грешките си всеки трябва да мине, важното е да ги разбере.

# 9 550
Всъщност... какви въпроси имате към акашовите записи? Така или иначе ще стане каквото има да става... А май идеята е човек да действа според вътрешното си усещане, ако сгреши, ще се върне да повтори, ако не - второ ниво. Едва ли някой може да го хване за ръка, да го преведе и да се прескочи даден урок.
На същото мнение съм - кой каквото ще да ти казва, ако не си готов да направиш нещо или искаш да направиш нещо, въпреки указанията, пак ще си караш по своему.
И с това за грешките, през които трябва да минем съм съгласна по принцип. Но напоследък съм в някакъв бунтарски период май, защото си мисля, че щях да съм по-добре, ако не бях минала през някои неща  Rolling Eyes

П.П Аз съм Mamam-am - смених си името, което се вижда от потребителите, но не мога да си сменя изобщо името на профила. Т.е сега си имам 2 ника - един, с който влизам във форума и друг, който излиза при публикуване на мнение. Мога ли да си сменя ника на профила и ако мога - как?  Embarassed
Мола, помогнете, че иначе трябва да питам ВА, който ще вземе съвсем да се отчае от мен  Mr. Green

# 9 551
Така. Благодаря за предложенията най-напред. Сега как стоят нещата. Аз не се опитвам да чета в Акашовите записи, защото не знам как да го направя. Не се опитвам дори да се свържа с ВА, макар да не съм вече пълен лаик там, но все ми се струва, че нямам чак толкова важен въпрос в момента. Обаче....пак без да съм питала никого за нищо, изведнъж получавам информация под формата на натрапчиви мисли за това кой от моите близки каква роля има в живота ми, защо съм сега тук с него в тази роля. Не ми беше хрумвало никога да питам точно тези неща, но непрекъснато говорим и обсъждаме всякакви въпроси тук и затова имам съмнения дали тази информация не идва като бъг на мозъка, нещо на съзнателно ниво, а не от свръх съзнанието, защото това(да е нещо от сетивата) я прави недостоверна. Нямам инструментариума, възможностите да проверя такъв род информация колко е вярна и откъде идва. Отделно стои въпросът, че никак не ми се нрави това, което научавам. Ще се опитам да я игнорирам, защото така постъпвам с всичко, което не подлежи на проверка. Остава ми надеждата, че няма да пропусна да направя нещо важно, но когато не знам как да постъпя, просто нищо не правя. Confused
Flores- mamam-am, и аз си смених ника. Ако искам да вляза във форума ползвам стария си ник и парола, за да се логна, но когато пиша ми излизат с новия мненията. Аз не се логвам всеки път, тъй като влизам всекидневно не виждам причина да излизам непрекъснато от регистрацията си. Нямам проблеми. За ВА не се кахъри, той отдавна ти е свикнал Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 10:43 от Ън

# 9 552
Лутането е неизбежна част от търсенето, няма как. А през грешките си всеки трябва да мине, важното е да ги разбере.
Предполагам, че духовните ни водачи затова са такива-за да ни напътстват.В ежедневието понякога не успяваме да ги чуем, както и ума и егото ни пречат.Аз не мисля, че абсолютно всяка тъпотия която творим е необходима за нашето развитие.Всеки решава сам за себе си дали да търси отговори и помощ за осъзнаване на някои неща, или да чака момента да ги осъзнае сам.Нищо не ни се дава ако не сме готови да го разберем в момента, така че аз поне не виждам причина да спра да питам Hug

# 9 553
Може би това е част от избора....дали да продължаваш да питаш или да игнорираш това ,което не можеш да провериш. Различни нагласи... Thinking

# 9 554
Ън а тази информация, която получаваш за причините по които сте заедно в този живот с близките ти, струва ли ти се достоверна от гледна точка на взаимоотношенията ви? Примерно нещо случило се в минал живот дава ли ти яснота върху случващото се сега? Защото ако е така, значи информацията ти е достоверна.
Ще ти дам пример за себе си и такава информация. Бях писала преди, че съм виждала на сън 3-ма души, които като че ли ми помагат или дават насоки в живота. Единия не можех да видя ясно как изглежда. Наскоро  обаче го видях ясно, а после случайно в нета попаднах на изображения на хора, облечени по подобен начин - членове на една организация от миналото, и разбрах какъв е бил този човек. Ако този човек съм аз в минал живот, това обяснява много  една страна от характера ми, която досега беше необяснима за мен. Изясняването, извеждането на повърхността на тази страна от мен ми помогна по-добре да управлявам живота си.

Игнорирането не е добро решение според мен - щом ти се дава информация, това не е безпричинно.

Общи условия

Активация на акаунт