Какво има след смъртта?

• 560 821
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 525
Ами....аз не съм задавала въпрос на ВА. Всъщност никога не съм задавала въпрос, ориентиран към висшата ми същност, все още трудно свиквам с мисълта за съществуването й. Не съм се и сетила да питам за най-близките ми хора, те са тук, просто са факт и го приемам съвсем естествено. Не ми е ясно защо трябва да ми се праща подобна информация. Rolling Eyes Въобще не разбирам защо изобщо научавам разни неща, за какво са ми? doh Чудя се за всяко нещо, което научавам, дали не е някакъв бъг на мозъка ми, сигурна съм само за тези неща, които са получили потвърждение.
П.П. Ооо, върнали са стария вид на форума! Какво облекчение.... Grinning

# 9 526
Не знам, Ън, защо ти се дава тази информация.Но съм сигурна, че има някаква причина.

# 9 527
Мисля, че ВА би дал на всеки инфо, но не всеки го улавя. Wink

# 9 528
  • Мадрид / София
Реалността е различна за всеки индивид. Разликата идва от това, че всеки индивид променя своето енергийно-пространствено обкръжение чрез мислите и желанията си. Квантовата физика обяснява как може да стане това. Затова и всичко е относително. Действително и в най-малката частица се съдържа инфорамция за цялото. няма голям смисъл да се задълбаваме в подробности, тъй като не ни е дадено да знаем всичко и да се доберем до цялата информация. Човешкият мозък   не е устроен за такава дейност.

Да си повторя въпроса от одеве - КАК квантовата физика обяснява ТОВА?  newsm78 Ако друго "не ни е съдено" да знаем, то нека се задълбочим в това което знаем?!  Thinking

Действително и в най-малката частица се съдържа инфорамция за цялото. няма голям смисъл да се задълбаваме в подробности, тъй като не ни е дадено да знаем всичко и да се доберем до цялата информация. Човешкият мозък   не е устроен за такава дейност.
Тъпо....  Tired
От живота си съм разбрала, че няма по-безсмислена дума от "не може". Няма нещо, което да не може да стане. Може да не знаеш как и просто трябва да откриеш начина.  Naughty

Правилно!  Peace

Мислите и желанията са силни енергийни източници (не само те между другото). Енергията е под формата на частици много по-малки от атома. В зависимост от това дали тези частици са наблюдавани или не, реагират по два съвсем различни начина. Тоест наблюдателя въздейства на наблюдаваното. Квантовите физици са направили опити и този е резултата.
"Не мога" не съм го казала. Начин се намира, но дори и така можеш да получиш само част от информацията. Никога цялата информация. Първо защото е безкрайна и второ нивото на познания, а и физическият капацитет на мозъка, не позволява да се знае всичко.
"Не ни е съдено" според мен в случая не е правилен израз, тъй като човек може, а и го прави през целият си живот, да учи и научава все повече и повече в дана насока. Само че, пак казвам, все ще е ограничено. Колкото повече се научава, толкова повече нова информация излиза и повече въпроси възникват. Не случайно философа е казал "Знам, че нищо не знам."Ако не се лъжа го е казал Сократ (не съм много сигурна).
Затова ви казах, задълбочавайки се откривате все повече детайли и така до безкрай.

# 9 529
Бях се засилила да гледам тази Инелия. Но като се стигна до комерсиалната част, загубих интерес. Доколкото разбрах от това, което сте писали, не била от земята, а дошла специално да ни спасява....срещу заплащане?? Някакъв междупланетарен бизнес? Толкова ли не можеше да работи нещо като всеки земен и да ни спасява чистосърдечно...
Като че ли идеята за всичко, което бистрим тук, се взе наготово от източните вярвания и сега се доразвива и украсява от всякакви самозванци.А когато нещо толкова се преекспонира, започвам да се съмнявам дали не е поредната измама.

# 9 530
  • Русе
  Страхът и любовта като две посоки, определящи избора и живота не е нито нова идея, и много хора стигат сами до нея. Не виждам тикакъв смисъл да дойде някой от нейде си и да прави такива "открития"

# 9 531
Не точно страхът и любовта като посоки имах предвид. Знам ли... не мога на повярвам на нищо, казано от човек на 100%, мога само да взема едно-друго за моя си пъзел и пак понякога се чудя дали съм на прав път с пъзела.

# 9 532
Като че ли идеята за всичко, което бистрим тук, се взе наготово от източните вярвания и сега се доразвива и украсява от всякакви самозванци.А когато нещо толкова се преекспонира, започвам да се съмнявам дали не е поредната измама.

И с право... според мен  Peace

А Любовта и Страхът се очертават като два полюса и две основни движещи сили на ВСИЧКО в този свят в доста писания... Склонен съм да считам, че това действително е така! Wink Че всичко (всяко наше състояние) е микс на доза Любов и Невинност с доза Страх.... И нищо друго не съществува, само думи (понятия,вибрации) означаващи междинните състояния... В зависимост от съотношението - се получават всички (междинни) състояния на Душата и чувствата ни, като "идеални" сто-процентови състояния реално няма  Twisted Evil

# 9 533
Толкова ли не можеше да работи нещо като всеки земен и да ни спасява чистосърдечно...

Ами ако наистина помага на хората, и ако има много нуждаещи се, тя реално не би могла да работи нещо земно, и да намира достатъчно време за работа с пациенти.Отдавайки се само на тази си дейност, е обяснимо защо се налага и да се плаща.

# 9 534
Толкова ли не можеше да работи нещо като всеки земен и да ни спасява чистосърдечно...

Ами ако наистина помага на хората, и ако има много нуждаещи се, тя реално не би могла да работи нещо земно, и да намира достатъчно време за работа с пациенти.Отдавайки се само на тази си дейност, е обяснимо защо се налага и да се плаща.
... точно както и цял пре-дълъг списък с разни сектанти...

# 9 535
И не всеки знае, че може да го получи  Peace

Аз обикновено съм свикнала сама да се справям и не обичам да търся помощ от другите хора и вселената като цяло. Но сега като обявих лична война на страховете си, те взеха че отвърнаха на предизвикателството като се струпаха всичките наведнъж - т.е събраха се по едно и също време ситуации, в които трябва да се справям със всичките си страхове /основните от тях/. Та прецених, че сама няма да мога да се справя и поисках помощ. И я получих!  Grinning
Трябва да искаме, за да ни се даде - хората отдавна са го казали.

За заплащането - не е задължително да е обвързано със шарлатанство. Жената може да помага на хора и без заплащане. А цените да са за тези, които биха могли да си го позволят или пък не са чак толкова нуждаещи се. Но и на мен ми изглежда все по-съмнителна работата, колкото повече се замислям. Ето нещо,  което ми се струва странно - Инелия казва, че можеш да отидеш в друга времева линия, да се срещнеш с друго свое аз, което се е развило по начин, който и ти искаш и като почерпиш информация от него да направиш и животът си тук като този, който ти е харесал в другата времева линия. Но тогава тази времева линия и другата /от която черпиш информация/ ще станат еднакви. А за какво му е на ВА /или на Абсолюта, или на нас самите - зависи от гледната точка/ да води два напълно еднакви живота - няма смисъл от това.

# 9 536
  • Русе
можеш да отидеш в друга времева линия, да се срещнеш с друго свое аз, което се е развило по начин, който и ти искаш и като почерпиш информация от него да направиш и животът си тук като този, който ти е харесал в другата времева линия.
  И аз бях стигнала до подобен извод преди време. Няма причина информацията да тече само в едната посока. Както имаме информация от миналото, так би следвало да имаме сигнали и от бъдещето. В такъв случай на някакво ниво съзнанието може да направи избор. Но остава въпросът кой е направил другите избори. newsm78

# 9 537

Жената може да помага на хора и без заплащане. А цените да са за тези, които биха могли да си го позволят или пък не са чак толкова нуждаещи се.

Ами нали точно това прави! Има цена за който желае да получи оригинален файл с нейния глас, а за който не иска да плаща - веднага е даден текстът, да си го запише със собствен глас.

Впрочем това за страха го казах заради хубавата техника за отработване на чувството на страх, който препоръчва Инелия. Това всеки може да си го прави, не е нужно нищо, техниката е описана, тя е като вид медитация. Препоръчва се отработване на старите страхове плюс реакция при поява на чувството за страх. Ако това се прави, човек става независим, самият себе си.

# 9 538
И не всеки знае, че може да го получи  Peace

Ооо, забравяте най-важното- да му повярва! Защото аз продължавам да се съмнявам, въпреки всичко . Confused Може би защото не ми харесва, това, което научавам, шокира ме буквално и все се питам дали не е бъг на мозъка, изкривяване на съзнанието или каквото и да е, но на ниво ум и съзнание, а това вече значи недостоверно. Сигурно ми се иска да е така и се мъча да се убедя сама, че е така. Не мислите ли, че мнозинството от хората постъпват точно като мен - ако научат нещо, което не им харесва си казват: глупости, мисля само кофти работи, защото съм изнервен, потиснат или негативен по начало. Ако пък научат нещо хубаво си казват: ми добре, стига да е истина, ама не ми се вярва....Така се пропуска информация. Трябва да те тресне много яко, да ти се яви ВА в образ с цяло снаряжение, да ти предсказва бъдещето, та и най-големия скептик да си, да се убедиш, че не е фантазия някаква....Колко хора имат този шанс?

# 9 539
Бях се засилила да гледам тази Инелия. Но като се стигна до комерсиалната част, загубих интерес. Доколкото разбрах от това, което сте писали, не била от земята, а дошла специално да ни спасява....срещу заплащане?? Някакъв междупланетарен бизнес? Толкова ли не можеше да работи нещо като всеки земен и да ни спасява чистосърдечно...
newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт