Какво има след смъртта?

• 562 495
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 510
Така ми казаха. Попадат в библиотека, виждат книги. Дава им се знак коя да вземат....
Предполагам, че може и нагласата на хората да е това, което им се появява.

Коментирате интересни неща. Няма да гледам и чета/статии/ нищо на този етап. Нещо изморих се от многото литература.  Simple Smile

Хубав ден на всички  Simple Smile

# 9 511
Стана ми любопитно и аз пуснах интервюто с Инелия. Скептично настроена съм към това, което тя разказва. Мисля, че ако човек притежава нещо, което го отличава от масата, той не тръби за това наляво-надясно. Особено ако става въпрос за нещо, заради което някой могат да сметнат че му хлопа дъската. И най-вече, не ми се струва вероятно да е "позволено" такава информация да се оповестява и то чрез средствата за масова информация.

В голямото интервю с Бил някой си в началото той я пита как е стигнала до него и тя обяснява, че й е казано от Източника да го намери - получила думите Бил и Авалон (проектът Авалон). Така че тръбенето е част от работата, която върши.

# 9 512
Не мога да се ориентирам в този вид на форума.
Тук няма да се жалвам, защото няма смисъл,
но ми е трудно въобще да проследя диалога.

Ей, тези хора чукнаха, пукнаха да си съсипят форума.

Исках само да кажа за това, че някои неща на Инелия са платени. Първото, което видях, беше някакви мантри за 3 долара. Но след това отдолу гледам - ако искате с гласа на Инелия - 3 долара, ако искате да ги запишите със собствения си глас - и хоп, отдолу е даден целият текст.
Ние сме свикнали да бъдем подозрителни към хората, които искат пари, но ако човекът се е отдал изцяло на дадена дейност и не получава от нея никакъв приход, как би могъл да я извършва. Примерно хостинг на сайта, звукооператори, които правят записите и прочее.
Не че я защитавам, де, но не ми се иска всичко да се опровергава и да нямаме вяра в нищо и никого.

# 9 513
Blanka, аз не съм скептична, напротив, просто това с парите ми идва малко комерсиално, но все пак наистина в такъв свят живеем, трябва от нещо да се преживява.

# 9 514
Ако една душа иска да промени нещо, ако то е в полза на израстването ще се промени. Но ако резултата няма да е добър, то ще бъде възпрепятствана да го стори. Изобщо имам пълната вяра, че всичко което ни се случва е добро за нас самите и дори и в момента да не виждаме ползата след време ще я разберем.
Аз това за промяната в плановете го казах по повод статията, пусната от ън за съществуващата в Индия книга, в която всичко за живота /поредицата животи/ на всеки човек /душа/ е описано, защото било предварително определено какво ще се случи.
Но според закона за свободната воля, дори нещо да ни навреди би трябвало да го получим, щом искаме. А и Инелия казва, че има същества, които съзнателно насаждат страх у хората, за да не им позволят да направят нещо, което иначе би трябвало да могат да сторят. И всъщност една от причините Имелия да е тук е за да попречи на тези същества /хора/ да се бъркат така в личния избор на хората. Така че не е много сигурно дали това, което се случва или не, е защото така е най-добре за нас или по нечия злонамерена чужда воля.

А относно истинността на дадено нещо - самата Инелия казва, че всеки от нас може да изгражда реалността си както намери за добре. Може би всички, които по някакъв начин имат достъп до свръхсъзнателна информация, виждат истината - но просто тя е различна за всеки човек. Защото ако всеки сам изгражда реалността, тази реалност за всеки ще е с различен облик, ще функционира по различен начин. Може накрая да се стига до едно и също - но пътищата дотам да са коренно различни за всеки. Примерно един човек си е начертал карта на всички събития, които ще му се случат до най-малките детайли и ги следва докрай. А пък друг си е заложил само начална и крайна точка и решава в движение какво ще прави. За едни пътят минава през опознаване само на физ. свят, за друг - през хиляди светове, във всеки от които материята е с различна плътност. Мисля, че и най-малката частица във Вселената съдържа всичката информация за цялата Вселена. Затова дали ще опознаеш само камъните на планетата Земя или ще изучиш поотделно милиони форми на живот във Вселената, ще стигнеш до едни и същи отговори. И само от камъните можеш да разбереш всичко за Вселената /Абсолюта/, но за разнообразие можеш да минеш през всички възможни други проявления.

# 9 515
Така ми казаха. Попадат в библиотека, виждат книги. Дава им се знак коя да вземат....
Предполагам, че може и нагласата на хората да е това, което им се появява.

Интересно...Поради съвпадението в обяснението предположих, че човекът е завършил същия курс, защото ни го обясниха така, но образно казано.А оттам нататък какво представлява четенето?

# 9 516
Малко се отклонявам от темата, но намерих случайно в интернет Таро на Търсещия, за което ви разказвах, че си го взех, защото ми допадна най-много , най-близко го почувствах  Blush

http://picasaweb.google.com/bogusbogart/TheQuestTarot

# 9 517
  • Мадрид / София
Интересно...Поради съвпадението в обяснението предположих, че човекът е завършил същия курс, защото ни го обясниха така, но образно казано.А оттам нататък какво представлява четенето?
[/quote] Четенето не е както ние четем. Начина е като 3D изживяваш го заставайки на съответната енергийна линия. Някой по-горе добре го беше казал. Изживяваш и усещаш едновременно.

Ако една душа иска да промени нещо, ако то е в полза на израстването ще се промени. Но ако резултата няма да е добър, то ще бъде възпрепятствана да го стори. Изобщо имам пълната вяра, че всичко което ни се случва е добро за нас самите и дори и в момента да не виждаме ползата след време ще я разберем.
Аз това за промяната в плановете го казах по повод статията, пусната от ън за съществуващата в Индия книга, в която всичко за живота /поредицата животи/ на всеки човек /душа/ е описано, защото било предварително определено какво ще се случи.
Но според закона за свободната воля, дори нещо да ни навреди би трябвало да го получим, щом искаме. А и Инелия казва, че има същества, които съзнателно насаждат страх у хората, за да не им позволят да направят нещо, което иначе би трябвало да могат да сторят. И всъщност една от причините Имелия да е тук е за да попречи на тези същества /хора/ да се бъркат така в личния избор на хората. Така че не е много сигурно дали това, което се случва или не, е защото така е най-добре за нас или по нечия злонамерена чужда воля.

А относно истинността на дадено нещо - самата Инелия казва, че всеки от нас може да изгражда реалността си както намери за добре. Може би всички, които по някакъв начин имат достъп до свръхсъзнателна информация, виждат истината - но просто тя е различна за всеки човек. Защото ако всеки сам изгражда реалността, тази реалност за всеки ще е с различен облик, ще функционира по различен начин. Може накрая да се стига до едно и също - но пътищата дотам да са коренно различни за всеки. Примерно един човек си е начертал карта на всички събития, които ще му се случат до най-малките детайли и ги следва докрай. А пък друг си е заложил само начална и крайна точка и решава в движение какво ще прави. За едни пътят минава през опознаване само на физ. свят, за друг - през хиляди светове, във всеки от които материята е с различна плътност. Мисля, че и най-малката частица във Вселената съдържа всичката информация за цялата Вселена. Затова дали ще опознаеш само камъните на планетата Земя или ще изучиш поотделно милиони форми на живот във Вселената, ще стигнеш до едни и същи отговори. И само от камъните можеш да разбереш всичко за Вселената /Абсолюта/, но за разнообразие можеш да минеш през всички възможни други проявления.
Реалността е различна за всеки индивид. Разликата идва от това, че всеки индивид променя своето енергийно-пространствено обкръжение чрез мислите и желанията си. Квантовата физика обяснява как може да стане това. Затова и всичко е относително. Действително и в най-малката частица се съдържа инфорамция за цялото. няма голям смисъл да се задълбаваме в подробности, тъй като не ни е дадено да знаем всичко и да се доберем до цялата информация. Човешкият мозък   не е устроен за такава дейност.

# 9 518
Действително и в най-малката частица се съдържа инфорамция за цялото. няма голям смисъл да се задълбаваме в подробности, тъй като не ни е дадено да знаем всичко и да се доберем до цялата информация. Човешкият мозък   не е устроен за такава дейност.
Тъпо....  Tired

# 9 519
  • Мадрид / София
Действително и в най-малката частица се съдържа инфорамция за цялото. няма голям смисъл да се задълбаваме в подробности, тъй като не ни е дадено да знаем всичко и да се доберем до цялата информация. Човешкият мозък   не е устроен за такава дейност.
Тъпо....  Tired
Не се отчайвай, просто се наслаждавай на това, което вече знаеш и продължавай да търсиш и научаваш.

# 9 520
Тъпо....  Tired
От живота си съм разбрала, че няма по-безсмислена дума от "не може". Няма нещо, което да не може да стане. Може да не знаеш как и просто трябва да откриеш начина.  Naughty

# 9 521
Реалността е различна за всеки индивид. Разликата идва от това, че всеки индивид променя своето енергийно-пространствено обкръжение чрез мислите и желанията си. Квантовата физика обяснява как може да стане това. Затова и всичко е относително. Действително и в най-малката частица се съдържа инфорамция за цялото. няма голям смисъл да се задълбаваме в подробности, тъй като не ни е дадено да знаем всичко и да се доберем до цялата информация. Човешкият мозък   не е устроен за такава дейност.

Да си повторя въпроса от одеве - КАК квантовата физика обяснява ТОВА?  newsm78 Ако друго "не ни е съдено" да знаем, то нека се задълбочим в това което знаем?!  Thinking

Тъпо....  Tired
От живота си съм разбрала, че няма по-безсмислена дума от "не може". Няма нещо, което да не може да стане. Може да не знаеш как и просто трябва да откриеш начина.  Naughty

Правилно!  Peace

# 9 522
Да, аз написах това за изживяването и усещането.Но понеже не виждам въпросната библиотека, попитах Еластина какво се случва по-нататък при нейния познат.
Ти имаш ли опит в това отношение, защото при мен не е като на 3D?Затова ми е интересно при други хора какви са преживяванията.

# 9 523
За четенето в Акаша си спомних книгата на М.Нютън "Пътят на душите", там се обясняваше, че всички души ходят в тази библиотека. Там книгите са като 3D изображение, виждаш всичко като действие, филм. Дори можеш да влезеш вътре в изображението. Става въпрос за душата, естествено. А може да ти се покажат и други възможности пак по същия начин, ако би избрал да постъпиш по друг начин в съответната ситуация. Та, за душите го разбирам, но за ограничения в тяло човек просто не схващам как става.... Rolling Eyes Той няма да вижда, ще съпреживява, като чувство ще е, но как точно? Тук искам да споделя нещо, но трябва да набера кураж, защото се отнася за най-близките хора от семейството ми. ooooh! Ще попитам заобиколно - възможно ли е ВА да чете от  записите и да ми изпраща информация под формата на мисли и възприятия, за които със сигурност мога да кажа, че не са мои?  Crazy miracle_today има някакъв опит с четенето в Акаша и въпросът ми е към нея. Не става въпрос за определено събитие-защо се е случило, а за факт-защо някой е близо до мен сега, в смисъл защо ми е някакъв в този живот? И с кого какво ме свързва от предишен? Чувствам се зле от тези мисли и ако има вероятност да са някакви натрапчиви мисли на мозъка и съзнанието веднага да взема мерки да ги премахна.
Тази книга от Индия ми е много странна и на мен. Авторът я нарича натална карта. Нещо като хороскоп ще е май, но за всички хора на Земята Crazy

# 9 524
miracle_today има някакъв опит с четенето в Акаша и въпросът ми е към нея. Не става въпрос за определено събитие-защо се е случило, а за факт-защо някой е близо до мен сега, в смисъл защо ми е някакъв в този живот? И с кого какво ме свързва от предишен? Чувствам се зле от тези мисли и ако има вероятност да са някакви натрапчиви мисли на мозъка и съзнанието веднага да взема мерки да ги премахна.
Ами аз пък нямам опит в осъзната комуникация с ВА.Но защо не?Нали точно ВА ще ни насочи когато имаме нужда да вземем решение или когато търсим за себе си някакъв отговор.И да, понякога се получава информация за друг човек, явно през неговите акаши, когато е свързан по някакъв начин с конкретния въпрос на питащия.И съответно може и да не разберем това инфо кого от двамата касае.

Общи условия

Активация на акаунт