Какво има след смъртта?

• 563 317
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 10 920
В момента по БНТ един симпатичен господин говори за прераждания и регресии.

Laughing Екзю Пери ?ох не мога ...

# 10 921
Откога Малкият принц е на Луис Карол?  newsm78
Това Какво? ли го беше изцепил?
Прави си изводи и за останалите му знания.

doh

Моля,да не ми набутвате думи в ..ъъмм..клавиатурата!

Никога никъде не съм казвала,че авторът на "Малкия Принц" е Луис Карол.Ще ти се да бях,ма тц.. Laughing

doh
..а това..отивам да се самономинирам в темата за правописа,щото вярно цепи мрака..може и да отвея да "Ханко Брат му" Crazy Crazy Crazy

# 10 922
  • Русе
  Пак напълнихме няколко страници с глупости.

То и по времето на Серафима(hjkl) не беше толкова оспамено.

# 10 923
  • София
 Да поясня, Луис Карол е автор на "Алиса в страната на чудесата".  

Е Анди, аз коментирах ли познанията ти по геомтерия.

Виж хубаво какво си написала за настолната си книга на Луис Карол, и какво точно ти отговаря Какво?

Това е моето мнение и лично мене Какво? не ме обърква с това, което казва, така че, Анди, не поставяй всички под общ знаменател.

+1. Стигнала съм до подобни изводи, като тези на Какво, без да ми се припокриват напълно представите с неговите и най-вече по емпиричен път от мои наблюдения и опитност. Отдавна не чета нищо различно от  Тери Пратчет и Джордж Мартин или пък настолната ми книга на Луис Карол.

пък настолната ми книга

Малкият Принц :love:[/color]

Кристално ясно написано.

Какво за познанията ми по геометрия?

# 10 924
  • София
Да, Екзю Пери, Рамбо Силек...  Joy

# 10 925
  • Русе
  Оффф. А може да иска да каже, а моята любима книга е "Малкият принц". Добавяне в списъка на любими книги на съфорумци.  Еx Андариел, Андариел  ooooh!

# 10 926
  • София
Не знам какво е искал/а каже, но е достатъчно ясно написано. Няма нужда да се опитваш да замазваш гафа на другарчето.

# 10 927
  Пак напълнихме няколко страници с глупости.
Че на тях това им е целта, нормално. Жалко за темата, хора които имат какво да кажат и го казват, биват провокирани да напуснат или да влизат в безсмислени полемики, а както казах това им е храната на тях. И понеже тук липсва всякакъв модераторки контрол, затова казах че единствения изход остава игнора.

# 10 928
  • София - Рим и обратно
Добре де, не схващате ли от цитата, че настолната книга на Какво е Малкият принц?! А, мислете малко, де. Пообърка малко името на автора, това е.

# 10 929
  • София
Добре де, информирай модератор! Това е твое право! Лично аз съм напълно по темата.

# 10 930
  • Русе
   Андариел, явно за теб е много важно да си права, извор, учител, коректор, критик..... Защо точно влезе в темата. Защото имаш интереси към нея, защото имаш въпроси по нея или за да кажеш на пишещите, че не мислят, не са прави, не разбират, имат халюцинации. Ако приемем, че имаш интерес, по никакъв начин не даваш възможност да се дискутира нещо. Ако приемем, че си отричащ изцяло темата критик, защо трябва да приемем, че си единствения посветен, след като самата ти отричаш такава фигура.

# 10 931
Добре де, информирай модератор! Това е твое право! Лично аз съм напълно по темата.

Не думай, направо сцепваш от полезност по темата. Като знам обективността на модераторите по форумите, нямам особени надежди за положителни промени.

# 10 932
  • София
Няма как да отречеш написаното от мен, защото това са описани неща в медицината. Дотук не прочетох някой от останалите участници, особено привържениците на разните астрали, прераждания, торсионни полета и пр., да посмеят да се доближат до медицината и в частност науките за мозъка. Много внимателно се избягват тези полета, макар медицината и невронауките да представят съвсем материални и обосновани обяснения. Не е редно да заблуждавате непредубедения читател на темата, като  дали неволно, дали умишлено отрязвате цяла сериозна област от човешкото знание, което на всичко отгоре е основано на сериозни проучвания и доказателства.

# 10 933
То не е и редно умишлено да се заяждаш по тема, от която нямаш никакъв интерес, но вие го правите. Пак да попитам, ако нямате интерес от коли, влизате ли в автомобилен форум да кажете на всички там, че колите са много скучни и да им се присмивате на интереса?

# 10 934
  • Ямбол
То не е и редно умишлено да се заяждаш по тема, от която нямаш никакъв интерес, но вие го правите. Пак да попитам, ако нямате интерес от коли, влизате ли в автомобилен форум да кажете на всички там, че колите са много скучни и да им се присмивате на интереса?
Ако има въпрос скучни ли са колите, защо да не вляза да отговоря. А ако някой е писал защо не са скучни, мога да го попитам защо мисли така. Това разбираш ли го или да ти го обясня пак?

Общи условия

Активация на акаунт