Какво има след смъртта?

• 560 095
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 11 130
Благодаря Лиляна!
Сега разбрах.

# 11 131
Другият форум е сигурно само за подбрани езотерици.  Rolling Eyes newsm78 Или просто ги е страх от местните тролове.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 11 132
Ами, същите глупости като в нашата тема, ама се държат възпитано ......

# 11 133
# 11 134
  • Ямбол
Защото има цензура, а тук има свобода на словото и мнението.

# 11 135
Ако искаш да прочетеш нещо просто и разбираемо в сходна посока - Джиду Кришнамурти, теософите са го подготвяли за учител, но не се получило.

Не мога да назова причините, но онзи форум ми е някак чужд, нищо, че разпознах доста хора. Дали повече свобода тук, не мога да преценя, но на мен  ми е достатъчна. Grinning

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 20:49 от Mama_Nana

# 11 136
Виц на годината Joy Joy Joy

# 11 137
  • София
що, бе, аз онази тема я чета понякога! Много ме кефи! Направо се чувствам отвратително нормална.  Joy

# 11 138
Ако искаш да прочетеш нещо просто и разбираемо в сходна посока - Джиду Кришнамурти, теософите са го подготвяли за учител, но не се получило.

Да, за Кришнамурти се знае. Теософите доста пишат на тази тема, но въпросът е откъде идва това знание, на което се явяват проводници - Ани Безант и Блаватска по-специално.  Rolling Eyes

# 11 139
  • Ямбол
що, бе, аз онази тема я чета понякога! Много ме кефи! Направо се чувствам отвратително нормална.  Joy
Само можеш да четеш обаче, ако решиш да дадеш мнение, знаем какво се случва... Ти поне имаш по-богат опит.

# 11 140
Ми,че то си е гадно да си"нормален"..Норми,рамки,стандарти..Скучна работа..Масовка

# 11 141
  • Ямбол
Така де, не е ли свободно да си пуснеш фантазията, че и да си я споделиш с други като теб, които бъркат съня с действителността, други пък са доказани патологични лъжци, изобщо един нормален няма и става весело. А тук, все се намира някой, който да стои на земята и да задава логични въпроси.

# 11 142
Така де, не е ли свободно да си пуснеш фантазията, че и да си я споделиш с други като теб, които бъркат съня с действителността, други пък са доказани патологични лъжци, изобщо един нормален няма и става весело. А тук, все се намира някой, който да стои на земята и да задава логични въпроси.
А стой си на Земята,то не пречи..
Ама не се бутай бе жена.Има място за всички..И за лудите и за нормалните..
Но,някак през два поста да търчи,някоя лелка за да размахва пръст..ъъ,пардон.Чрез логичен въпрос,за пореден път да натрие носовете  на ненормалните..Скучно..Че и досадно..

# 11 143
  • София
що, бе, аз онази тема я чета понякога! Много ме кефи! Направо се чувствам отвратително нормална.  Joy
Само можеш да четеш обаче, ако решиш да дадеш мнение, знаем какво се случва... Ти поне имаш по-богат опит.

Сакън, дори не си го помислям! И то не защото ще ме баннат, а защото предпочитам да съм ужасно нормална.

Какво?, лудниците и затворите са пълни с такива, дето се мислят за много извън нормите и масовката!

# 11 144
Знам

"Полет над кукувиче гнездо"..

Макмърфи..Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт