Какво има след смъртта?

• 560 005
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 11 685
  • София
ми, точно, аз това за вярата го пиша още от първия си пост сигурно по темата, обаче, не, не било така, не било вяра, имало доказателства! Не ми пречи вярата, а своеобразният кръстоносен поход на вярващите да налагат вярата и да я правят наукоподобна. А това за астралните пътувания, висшите не знам какво беше, дето е толкова любимо на Ън и групичката, вече е извън всякакви норми на разума, дори на вярата.

# 11 686
  • Ямбол
...ако някой се кланя на Великденския Заек,то това си е негово изконно право?...

Ако ще и на Снежанка и седемте джуджета да се кланя, само да не пуска твърдения, че науката го е накарала да вярва, щото някакъв бил от Харвард.

# 11 687
ми, точно, аз това за вярата го пиша още от първия си пост сигурно по темата, обаче, не, не било така, не било вяра, имало доказателства! Не ми пречи вярата, а своеобразният кръстоносен поход на вярващите да налагат вярата и да я правят наукоподобна. А това за астралните пътувания, висшите не знам какво беше, дето е толкова любимо на Ън и групичката, вече е извън всякакви норми на разума, дори на вярата.

Ама ти осъзнаваш ли,че темата е какво е"Какво има след смъртта",а не "какво няма"..

А понеже естеството след смъртта е недоказуемо по дефолт,то при всички положения ще иде реч за вярвания.Никой нищо не ти налага..Всеки си пише според личната вяра и убеждения,но ти си тази която влиза в темата за да бъде опозиция,което е тъпо,при положение,че сама казваш.."Всичко е вяра"

Как става тъй,че ти влизаш в няква тема,а после твърдиш,че ти налагали?Е,тва не го разбирам,честно..Още повече пък из форумите..Е,може ли някой на някой да наложи нещо?!? newsm78

# 11 688
  • София
Както виждаш, заглавието на темата е "какво има..", а отговорите включват и възможността "няма нищо". Не пише "има живот след смъртта, моля, в тази тема да пишат само тези, които споделят това твърдение!"

# 11 689
...ако някой се кланя на Великденския Заек,то това си е негово изконно право?...

Ако ще и на Снежанка и седемте джуджета да се кланя, само да не пуска твърдения, че науката го е накарала да вярва, щото някакъв бил от Харвард.
Госпожо трол,ако някой си е получил инспирация на духа,посредством науката,и изведнъж е решил,че Снежанка е неговата истина,то коя сте вие,че да му забранявате да си го признае?

Какво лошо има това да някой да твърди,че четейки Айнщайн,изведнъж е прозрял смисъла на живота си и го е открил в един парцал например?И как може да знаеш,дали това е истина за дадения човек или не?
Та това е неговото индивидуално изживяване.

Изобщо..Тролллл..Тролллл..Тролллей!

# 11 690
Както виждаш, заглавието на темата е "какво има..", а отговорите включват и възможността "няма нищо". Не пише "има живот след смъртта, моля, в тази тема да пишат само тези, които споделят това твърдение!"
Да бе ясно..
Ама ти отдавна си си написала мнението.

Защо ти е нужно да оборваш и доказваш чуждото е тва не вдявам,при положение,че си наясно,че опира до субективна вяра?!?

# 11 691
  • София
нека си чете Айнщайн и да стига до прозрения, но да не приписва на Айнщайн своите прозрения. Нито да превръща своите индивидуални преживявания във факти. Единственият факт може да бъде, че човек твърди, че е преживял нещо.

А защо да не го правя? Ти разрешения ли раздаваш, регулировчик ли си, модератор ли си, що си? От висотата на какви правомощия ще питаш защо?

# 11 692
нека си чете Айнщайн и да стига до прозрения, но да не приписва на Айнщайн своите прозрения. Нито да превръща своите индивидуални преживявания във факти[/i]. Единственият факт може да бъде, че човек твърди, че е преживял нещо.

А защо да не го правя? Ти разрешения ли раздаваш, регулировчик ли си, модератор ли си, що си? От висотата на какви правомощия ще питаш защо?
Joy Joy Joy

Е тва ако можеш да обясниш как става,най-накрая ще има нещо полезно за темата.Как  викаш превръщат във факти собствените си преживявания?Самият механизъм,много ми е любопитно..Например,едно твое преживяване,как по-точно можеш да го превърнеш във факт за мен?!?

А за другото..Прави го бе..Щом те влече..
Коя съм аз,че да ти казвам кво да правиш?Просто не разбирам логиката,ама разбирам енергийното зареждане де..Хапвай спокойно,то и без туй толкоз енергийни хамбургери има тук,че просто си плачат"Ела Вълчо,изяж ме"..
Ама дори при енергийното хранене си има хранителен етикет който отличава гурме порцията,от просташкия хамбургер бъкан с всякакви боклуци.

# 11 693
  • Ямбол
нека си чете Айнщайн и да стига до прозрения, но да не приписва на Айнщайн своите прозрения. Нито да превръща своите индивидуални преживявания във факти. Единственият факт може да бъде, че човек твърди, че е преживял нещо.
...
Това е и моят отговор. Като човек, който се занимава с образование, ми е твърде обидно някой да твърди, че науката му била казала глупостите, които ги пляска в темата.
Други въпроси има ли безполовото същество?

# 11 694
  • София
Е, сега, как стана! малко ли линкове изсипаха тук за разни "доказателства"? Имена се спрягаха, неврохирурзи, Харвард...

Ми, верно са енергийни хамбургери, като им е толкова акълът!  Joy Монро и разните такива гурута откога се хранят с умовете и парите им!

# 11 695
...
Това е и моят отговор. Като човек, който се занимава с образование, ми е твърде обидно някой да твърди, че науката му била казала глупостите, които ги пляска в темата.
Други въпроси има ли безполовото същество?
Двуполово съм

Да се обиждаш от човешкото невежество,значи,че самата ти,не си много по-напред в интелектуалното си развитие от тях самите.

# 11 696
Е, сега, как стана! малко ли линкове изсипаха тук за разни "доказателства"? Имена се спрягаха, неврохирурзи, Харвард...

Ми, верно са енергийни хамбургери, като им е толкова акълът!  Joy Монро и разните такива гурута откога се хранят с умовете и парите им!
Тъжното,е,че Монро е прав за много неща и тва,че тука им точат кинтите на тъпаците е най-малкия проблем..

Обучаването в практики като АП,(говоря специално за проекта"Монро")е такъв к*р-капан,че направо нямам думи..

Я се замисли,само за миг,че тва е вярно,че имаш астрално тяло,и че е възможно да излезеш от физ.тяло...
Така..И къде отиваш?

Е тва е гадното..Все едно да си научиш 5 годишното дете да плува после да го хвърлиш в средата на Атлантическия Океан!
Тва е проектът"Монро",ама онова което се спестява на участниците,е истината относно естеството на "океана/астрала"..Никой не те предупреждава,че има течения,че водата е много студена,че преди това е пуснал акули..
такива ми ти работи,ама млъквам Mr. Green

п.п.Е как некви си линкове,могат да бъдат факт отразяващ твое индивидуално преживяване?
Как?Няма логика,освен ако ти не избереш да ги отразиш по този начин.

# 11 697
Като човек, който се занимава с образование, ми е твърде обидно някой да твърди, че науката му била казала глупостите, които ги пляска в темата.
Това пък е най смешния аргумент, който би могъл да се посочи. Самият министър, на същото това образование, при това, завършил висше образование по социология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Доктор по политология (1991 г.) и доктор на политологическите науки (2002 г.). Професор по политически науки и администрация и управление от 2003 г.
Специализирал е дългосрочно  в Харвард при проф. Сидни Верба,  в Университета на Ню-Йорк (Рокфелеров институт по публична политика) и Университета на Мичиган (Институт за социални изследвания), в Амстердамския университет (Институт за политически науки), в Университета на Питсбърг (Център за руски и източноевропейски изследвания), в Университета на Абърдийн, в Университета на Болоня, в университета в Умео (Швеция), в Саарския университет (ФР Германия).
Основател и ръководител на катедра “Публична администрация” в СУ (1997 г.), ръководител на катедра „Политология”, заместник-декан  на Философския факултет (1993-2000 г.), директор на Центъра за еврейски изследвания на Философския факултет (от 1997 г.). Ръководител на катедра “Теория на политиката” в СУ и неин съосновател (1985-1986 г.). От 2004 г. е преподавател във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий” ,  в American University in Bulgaria (AUBG), както и в Нов български университет. Основател на съвместния българо-американски Център за публични политики – Public Policy Center, директор на Общоуниверситетския Център за публични политики.
си позволи да направи, меко казано, скандални изказвания публично, пред ученици и не разбрах от гилдията да сте възмутени, че от изказвания на далеч по скромни личности, във форум, който дори не се занимава с наука, ще се обиждате.  ooooh!
В стремежа си да унижите другите /защото подигравките, прикрити с вид ирония са точно това/  показвате собственото си падение.

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 15:26 от Mama_Nana

# 11 698
  • Ямбол
Добре бе, разбрах, че нямам обща култура, че съм пропаднала, че министърът ми не става и още сто неща като мнение за мен. Никъде не видях аргументи в полза на мненията, но както и да е. Това обаче не прави моите твърдения неверни. И нито веднъж не на писах Мама_Нана е такава и такава, няма и да го направя.

# 11 699
Какви аргументи искаш? Върни се, прочети подигравките, обидите и глупости, които си писала и не само в тази тема. Ако аз съм единствения човек, който е забелязал това, може да се приеме за грешка от моя страна, но не съм.
Ти нямаш твърдения, а заяждане и когато от теб се поиска отговор мълчиш като ... , но държиш другите да са аргументирани с доказателства. Разбирам професионалната ти деформация, но това не е мой проблем.

Общи условия

Активация на акаунт