Какво има след смъртта?

• 559 968
  • 11 927
  •   2
Отговори
# 11 700
  • Ямбол
Какви аргументи искаш?...
За това:
... Общата култура е друго нещо, на теб такава ти липсва, особено по теми, в които си много активна, .....

# 11 701
Цялата работа е много проста, главен дразнител е астрала поради факта, че малката групичка чете какво си пишем понякога, но не разбира за какво става дума. Искат да разберат, но не могат. И това предизвиква ужасен гняв, пише се нещо, което не ти е ясно. Остава възможността това нещо да бъде отречено с всички средства, вместо просто да го подминат. Не че сме писали кой знае какво, не. И преди сме говорили това, което наскоро си приказвахме и с  Mama_Nana малко по-назад и всеки може да го прочете. Нищо съществено, но е дразнител, защото се разбирахме помежду си за това, което обменяхме като информация, а в същото време тази информация оставаше неразбрана/което значи и скрита/, макар да е изложена за всеобщо четене в темата. Явно този факт е достатъчно вбесяващ и оттам непресекващото дърляне. Какъв е проблема да се подмине? Или целта е непременно да се изкопчи някакво признание, че немалка група хора обичат да фантазират по този начин?
Никакви обяснения, че ап не е кой знае какво, че може да бъде опасна, /Екси/, че не е нещо екстремно, което се случва само при силен стрес или в състояния близки до смъртта, няма да задоволи опонентите тук. Само признание, че такова нещо няма изобщо. В тази тема пишат няколко човека, които не крият, че знаят за какво става дума. Може би има и други, които обаче предпочитат да мълчат. И едните , и другите могат да се изкажат.....ако искат. Добре е да сложим някаква точка на тези безкрайни и безсмислени спорове, които омръзнаха ужасно. Дано... Praynig

# 11 702
  • Ямбол
Хайде, появи се гуруто, което разбира всичко, и ви обясни как мислят другите, затова подредете с в редичка, равни, ходом, марш след нея и само някой да е кривнал от строя или продумал нещо различно, пак ще трябва да ви вкарва в правия път.

# 11 703
Присъствието ти в тази тема се крепи само на постове като този. Пречиш на всички, които искат да четат друго и не спират да питат кога ще млъкнете. подминавате ги тихомълком и продължавате. Който иска, може да участва в разрешаването на този отвратителен спор, който вие поддържате с всякакви средства.

# 11 704
Хайде, появи се гуруто, което разбира всичко, и ви обясни как мислят другите, затова подредете с в редичка, равни, ходом, марш след нея и само някой да е кривнал от строя или продумал нещо различно, пак ще трябва да ви вкарва в правия път.
Спри да скапваш форума, просто си намери друго занимание!

# 11 705
непресекващото дърляне. Какъв е проблема да се подмине? Или целта е непременно да се изкопчи някакво признание, че немалка група хора обичат да фантазират по този начин?
Никакви обяснения, че ап не е кой знае какво, че може да бъде опасна, /Екси/, че не е нещо екстремно, което се случва само при силен стрес или в състояния близки до смъртта, няма да задоволи опонентите тук. Само признание, че такова нещо няма изобщо. В тази тема пишат няколко човека, които не крият, че знаят за какво става дума. Може би има и други, които обаче предпочитат да мълчат. И едните , и другите могат да се изкажат.....ако искат. Добре е да сложим някаква точка на тези безкрайни и безсмислени спорове, които омръзнаха ужасно. Дано... Praynig

Признавам,признавам,признавам! newsm18 newsm18 newsm18

Луда съм,шизофреничка,и фантазьорка и ненормална и квото кажат форумните психолози,тва съм!Моля,никой ама абсолютно никой да не ме взема на сериозно.

П.п.Сега вече,може ли да си пиша на воля,без тролея да препуска след постовете ми и да ми обяснява,колко съм луда?

# 11 706
Какви аргументи искаш?...
За това:
... Общата култура е друго нещо, на теб такава ти липсва, особено по теми, в които си много активна, .....

Ето ти доказателство за това.

От думите ти прозира злоба, подигравка, липса на елементарно възпитание, като и невидение за това, за което говори Ън. Такова поведение е присъщо на хора без всякаква култура на общуване, на водене на диалог, пък ако ще и да не са просто служители в БГ образованието, а и преподаватели в Харвард.

# 11 707
  • София
Хора, а не може ли просто да я подминавате? Писах, че няма спирачки, но видях, че вече сте реагирали.
Какво, ти също си права, тези, които и отговарят, включително и аз, също помагат, така че...
Писали сме заедно Grinning

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 16:34 от grach

# 11 708
Хора, а не може ли просто да я подминавате? Писах, че няма спирачки, но видях, че вече сте реагирали.
Какво, ти също си права, тези, които и отговарят, включително и аз, също помагат, така че...
Писали сме заедно Grinning
Ами и аз отправих призив,ама някой е замел поста ми..

Предлагам пълен игнор за Лиляна в темата.Не се връзвайте и не и отговаряйте на постовете.

# 11 709
  • Ямбол
...
Ето ти доказателство за това.

От думите ти прозира злоба, подигравка, липса на елементарно възпитание, като и невидение за това, за което говори Ън. Такова поведение е присъщо на хора без всякаква култура на общуване, на водене на диалог, пък ако ще и да не са просто служители в БГ образованието, а и преподаватели в Харвард.
Не те питах за култура на общуване, питах те за обща култура, тази, за която аз говорех в моя отговор, който цитира ти и каза, че ми липсвала.
Ясно тогава, значи и толкова разбираш на кое се казва обща култура.

# 11 710
  • Canada - Montreal
Точно така!Не можем да променим другите, но можем да променим начина, по който им реагираме .Очевидно друго решение, освен пълен игнор, не съществува!Не хранете троловете!

# 11 711
  • София
ми, да, не разбира(ме) за какво си пишете там! Пак ли стигнахме до това кой е просветлен, а другите невежи? И шизофреникът твърди, че не могат да го разберат какво говори, дори се сърди, ако към него се прояви недоверие. Вече съвсем започвам да гледам на любителите на АП, ВА и каквито там обеще абревиатури са измислени, като на пациенти. А с пациенти не се спори, а само им се кима любезно.

# 11 712
ми, да, не разбира(ме) за какво си пишете там! Пак ли стигнахме до това кой е просветлен, а другите невежи? И шизофреникът твърди, че не могат да го разберат какво говори, дори се сърди, ако към него се прояви недоверие. Вече съвсем започвам да гледам на любителите на АП, ВА и каквито там обеще абревиатури са измислени, като на пациенти. А с пациенти не се спори, а само им се кима любезно.
Ааааа,моля,моля!

Да си имаме уважението и да не пишем наизуст.

Луда съм,шизофреничка,и фантазьорка и ненормална и квото кажат форумните психолози,тва съм!Моля,никой ама абсолютно никой да не ме взема на сериозно.

# 11 713
  • София
няма да споря - с пациенти не се спори, затова кимам любезно -  Simple Smile

# 11 714
Е то оставаше и при този ми пост,да намериш за какво да спориш.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт