Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря раници Gabol в София, освен в Orange?
Какви са опциите за персонализиране на униформата на детето?
Къде мога да намеря чанти на Gabol в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря раници Gabol в София, освен в Orange?
-
Какви са опциите за персонализиране на униформата на детето?
-
Къде мога да намеря чанти на Gabol в София?
-
Какви са опциите за закупуване на училищни пособия и раници в София?
-
Кои са ключовите фактори, които трябва да имате предвид при избора на ученическа раница?
тогава ще преценявам. Нямат униформи в първи и втори клас.
много е важно и кога са произведени. Аз купувам от книжарници, където имат оборот и не могат дълго да се задържат в магазина
мери и едни на Капчица, но го стягаха и не ги купих
много ми хареса
). Мисля с това да приключа по тоалета - ризи и панталони има. Остават ми едни гуменки, че пристигналите от поръчката са му големи и май съм готова и с физическото. Други дрехи специално няма да купувам...
Някой беше споменал, че се чуди за бюра и разпределения. В детската стая има долно легло, на Г-образно горно легло (което виси от тавана, като и двете са размер като за възрастен човек), 2 двукрилни гардероба, 2 високи шкафа, 1 нисък, 1 ракла, както и Г-образно бюро с чекмеджета, което сме правили преди години с баща им сами и е доста голямо (всяко рамо е широко по 70см и дълго по 150см) с въртящ стол на колелца. Всичко го побираме в стандартна панелна стая 4,20 на 3,60м. И си има предостатъчно място по средата свободно. Бюрото обаче никога не е ползвано за учене, а само за компютъра. За тази цел се използва кухненската маса.
.Няма такива цени никъде...Аз накупих дрехи на децата тази година от Италия сега от намаленията, всичко на цена от 2,5 EUR(тениски за излизане) -5.00(блузи с дълъг ръкав и къси панталони)-10.00(дънки и панталони, есенно яке за малкият) до 15.00 ЕUR най-скъпото нещо- зимно яке и яке за есента с две лица от OVS).Човек ако има възможност да се снадбява от чужбина е най-добре.Хубаво е , че вече има и такива сайтове и у нас, та можеш и он-лайн да пазаруваш хубави дрехи.Хората като правят намаления , правят истински намаления, така, че да могат всички да се облекат и обуят...
Подарък му е за Р.Д. Днес се чудех, как ще му бъде по удобно дали да купя по голям несесер с моливи и флумастри, или да ги взема по отделно.