Отговори
# 210
  • Варна
За раниците - поправка: в Метро има herlitz с крачета, но 2-3 десена само. За обувки ми казаха, че ще зареждат последната седмица на август, така ще изчакам. А за униформите - при нас на първия учебен ден ще бъдат с униформи, макар някои родители да искаха да облекат децата в нещо по-индивидуално.

# 211
  • Варна
При нас униформите от 1 до 4 клас се изразява в блузка+жилетка. Госпожата ни каза, че в първия учебен ден всеки да се облече както и с каквото си иска.

# 212
Здравейте, момичета! Вече сме си вкъщи, за известно време. Чувствам се изморена, имам нужда от малка почивка, не знам дали, ще успеем да я организираме, но ще се постарая, да се топнем в моренцето за няколко дни.
 Купилите страхотни ранички на децата, ние още нищо. Харесах в Мюнхен раниците на Лего, много красиви и удобни според мен, нещо обаче не бах в настроение за покупка и не взех, а сега се чудя, дали не сгреших, а ма това е, и без това май, ще се връшаме на 1ви септември, така, че ако не взема от тук до тогава, в последния момент, ще взимам от там.  

# 213
  • София / Пловдив
Мишел, добре дошли  Hug
Когато си починеш, чакаме  да разказваш. И палцестискането продължава, нали знаеш!

За униформите - ми ще се правя на ударена за сега. Щом не са ни казали навреме, ще чакам родителската среща, пък на 15 септември не вярвам да ни върнат, като сме без униформа  Wink

# 214
  • Пловдив
Ние тази седмица взехме униформата за нашето училище, само тлябва да коригираме полата, че най-малкия размер й е широк на госпожицата. На първия учебен ден ги искат с пълната униформа.

# 215
  • София
Мишел, добре дошли и хубаво да си починеш   bouquet
Аз мисля утре да се разходя до Метро, да видя какво има....

# 216
Мишел, добре дошли и от мен! Ще купите раница, въобще не го мисли!
Ние на 1-вия учебен ден няма да сме с униформа, нищо не са ни казали. Униформите при нас ще ги поръчват след началото на учебната година - октомври вероятно.

# 217
  • Пловдив
Мишел, добре завърнала и от мен!
Раницата и ние не сме взели тъй, че не сте само вие без раница  Wink

# 218
  • София
Момичета, нямате изчитане!

Ние се завърнахме в София, но гласим не бюро и чанти, а боядисване. Почина си моята първокласничка, преди 10 дни искаше завинаги да остане на село, а вчера сутринта се молеше да се прибирала в София и се прибра. Чете по малко, но не гладко, когато си поиска. Смята по малко, когато аз си поискам. Сега ще я включваме в ремонта, виждам я, че има желание да помага. Като се сдобием с чанта, ще се похваля, засега нищо. Установих, че съм забравила да пиша, добре е човек да се откъсне за кратко от ежедневието си, но е добре и после да се върне.

Докато четох по диагонал предните страници, ми се мярна нещо за избора на среда за децата ни. Няма такива неща според мен. Аз бях от ентусиастите, дето избираха училище, деца, учители, база почти две години. И установих, че навсякъде си има трески за дялане, не може всички деца в класа, а още по-малко всички родители да ми допаднат и да имат моя начин на мислене. Дано имаме късмет с учителка и със съученици! Това скоро ще се разбере.

Хубав ден!

# 219
  • София
Здравейте Simple Smile и ние сега ще сме първи клас! Моля ви, ако някой знае откъде мога да купя съвсем обикновена бяла тениска /за физическото ни искат задължително бяла/ и мушама за рисуване, да сподели.
Иначе вече и ние се сдобихме с раница, както и по=голямата част от тетрадки, моливи и т.н.
В уилището, в което е записана малката имат униформи, но само във вторник казаха, че са задължителни, така че ще се купуват дрехи, пък и анцузи за ФВ...  ooooh!

# 220
  • Пловдив
http://news.plovdiv24.bg/278973.html
нещо интересно.
CvetaP, купувала съм от магазин, в който продават бельо.
Мишел, много ми е драго, че сте тук.  bouquet

# 221
CvetaP, да не сте в 51-во? Защото ние сме там и на нас ни казаха, че само във вторник ще носят униформи.

# 222
  • Страната на чудесата
Мишел, добре сте си дошли Hug
Никакви дрехи не съм купувала аз за първокласничката, все още е по планини и села.Ще и напазарувам седмицата преди 15-ти. Чакам да мине и родителската среща в началото на Септември и ще мислим какво ще и трябва.
Споделям, че колкото повече напредва времето, толкова по-евтини канцеларии намирам.

# 223
  • Sofia
ЦветаП, за мушама защо не вземеш 1/2 метър от тези, които са на руло? В разни домашни потреби ги продават. Или пък да разпарчетосаш една завеса за баня. Simple Smile

Моят мъж донесе в събота и сукмана от униформата. Като го погледнах, направо щях да се гръмна, фалшивите джобчета са зашити накриво.  ooooh!

Аз харесах разни обувки, гуменки и ризки за училище от Ларедут, само се чудя дали ще дойдат навреме за 15.09. Колкото повече мисля, толкова повече време минава и шансът намалява.  Crazy

# 224
  • София
CvetaP, да не сте в 51-во? Защото ние сме там и на нас ни казаха, че само във вторник ще носят униформи.

Да, точно там Laughing 1Г клас, а вие???

Общи условия

Активация на акаунт