Отговори
# 240
Много благодаря! Сигурна съм, че ще се справим. Еми е геройче и се надявам скоро всичко да исттане зад гърба и.

Ауууу, Yana_a_n, много е хубава раничката. Колко парички е? Само раничката или с аксесоари?

връщам се да допиша, че все се сещам, като затворя форума Simple Smile Какво направихте с шишетата с филтри? Поръчвахте ли?

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 23:19 от МИШЕЛ

# 241
  • София
МИШЕЛ, комплект от 4 части е, както се вижда на линка. Общо 118 лв. излезе. Вчера пристигна камиона с новото им зареждане и, както ми каза момичето "Никого не сме върнали". Аз съм доволна: стабилен ортопедичен гръб, меки презрамки, изцяло пластмасово дъно, твърда, събира А4, светоотразители. Успех и целувки за Еми!

# 242
Yana_a_n, много благодаря за отговора. Раничката е чудесна и вече, и Еми е влюбена в нея, тя се влюбва във всички раници, които вижда тези дни Simple Smile Много радост и отлични оценки да събира!  Аз снощи (по нощите) организирах едно моренце, така че раницата се "отлага"  Laughing Днес, ако ми остане време, ще взема Еми и ще отидем до Гара Искър, и ако си избере нещо, ще го вземем, но ако не успея, ще остане наистина всичко за септември. Между другото си харесах една раница на Лего от новата колекция супер олекотена 690гр, ортопедична, твърда и тя може да се комплектова с разни аксесоари, но после, ще го мисля. Вие ме заразихте с тези покупки, иначеаз все си казвам, че има мнооого време Simple Smile. Еми няма да е с училищна униформа на 15ти. Искат ги пъстри, кой както иска. После обаче имат задължителни блузки, ежедневно. Обикновено по спомени, незнайно защо за 15ти септември винаги времето е ужасно, ако не дъждовно то поне студено. Така, че мисля по-скоро за обличането и го мисля по-скоро, защото искам да взема съвсем дейно участие в него.

# 243
  • София / Пловдив
Взех си вече раницата и се отчитам:

http://www.herlitz.de/en/products/school/school-bags/midi-plus.html

Днес пристигна камиона от Германия, а ние почти бяхме обсадили офиса. ......

Даааа, получихме тази сутрин и ние така желания комплект - този с розовата пеперуда, по - долу в линка.
Хората от Херлитц изпълниха поръчката изключително коректно, с доставката до нас излезе 125лв.

Днес сме последен ден на градина, сутринта даже каза, че щяла да поплаче, защото й било мъчно и не искала да ходи на училище  Mr. Green

# 244
  • София
Мишел и ние с Дара стискаме палци всичко при Еми да свърши благополуно ида не и се налага вече да търпи престои в болницата! Пожелаваме ви цялото здраве на света!
Ние бяхме само за 10 дни и знам колко кошмарно беше!

Аз също още не съм купувала. Мъжът ми отказа категорично всичко да се случва днес малко, утре още малко. Иска всичко на куп.

# 245
  • София
Да, в раничка на Лего и на мен ми останаха очите, ама аз съм консерва и още не съм поръчвала от чужди сайтове. Всеки ще намери каквото му харесва, те децата дано имат късмет с учителките.

bim_bam, честито, с лекота да им върви на първолаците!

# 246
И ние ще сме ученици. Опитвам се сутрин да закусва ,но нещо опитите ми са почти безуспешни!
Как мислите, като тръгнат на училище къде ще закусват?Аз си мисля , че е най-добре в къщи.Това , което се предлага в училище знам, че моето дете няма да яде   естествено , ако му дам пари ще си купи някакви " боклуци"/ нещо , което  знам ,че няма да мога да контролирам . Виждам сутрин по пътя деца , които отиват на училище и "закусват" с кола и шоколади...../
Та сега правя опити да го накарам сутрин след като стане да закуси и след това ходим в един детски център а аз съм на работа. Сутрин не му се става. Не му се и яде. Какво да правя?
Вие какво мислите за сутрешното ядене преди училище или няма такова нещо?

# 247
  • София
Милка, дъщеря ми беше предучилищна в същото училище, в което сега ще е първолаче. Сутрин закусваше вкъщи задължително. Тя по принцип си е доста ящно дете, та ние имахме друг проблем- по едно време беше започнала да яде и от тамошните безплатни закуски, и у дома. А те представляваха поредица от филия с халва, филия с течен шоколад, филия с лютеница....Доста си говорихме с нея , докато накрая и просветна, че две закуски за една сутрин и идват в повечко и е по-добре да си яде у дома. Следяхме менюто и закусваше в училище само когато имат така любимата и филия с шоколад Crazy Вкъщи задължително мляко си пие на закуска- било кисело, било прясно. Въобще тези безплатни закуски по мое мнение са си отвратителна работа. Поне в нашето училище. Но масово родителите се радват, че децата им имат осигурена храна сутрин. Всеки си знае!
  Честито на напазарувалите ранички, ние продължаваме да си спим с нашата. Laughing
 Мишел, поздрави за борбената ти госпожица!  Hug

# 248
  • София
В нашето училище задължително ще имат закуска след първия или втория час, така че може би наистина няма да е зле вкъщи да се закуси нещо леко с чаша мляко... newsm78

# 249
  • София
CvetaP, а тази закуска от училището ли ще е или родителите я приготвят?
 При нас в предучилищната учителката беше помолилада им слагаме по някакъв плод , защото към 10 часа в междучасието са гладни, да си хапнат нещо леко. Аз смятам и сега да процедирам така- закуска вкъщи, за голямото междучасия някакъв плод.

# 250
И в нашето училище има безплатна закуска. Два пъти съм била миналата година по време на междучасието и двата пъти им даваха филия с пастет и филия със салам.
Моята също е много ящна, не че й личи. Става и реве, че е гладна. Яде по 5-6 пъти на ден, като поне 2 пъти яде плод. Аз смятам да й слагам плод в училище, защото знам, че ще огладнява. Тя шоколади, вафли и подобни глупости отказва да яде, или опитва в много редки случаи, ако някое дете яде покрай нея. За това нямам притеснения.
Да ви питам - вашите пият ли газирано? Аз не съм й давала до момента, нито кола, нито нещо друго. Пие натурални сокове, чай, вода, мляко и айран. Един път поиска да опита кола, изпи една глътка и не пожела повече, защото й било гадно. И в тази връзка се чудя, дали в лафките продават газирано?

# 251
  • Magrathea
SZA, вчера си взех маратонките пума, поръчани от немския javari. Дата за доставка бяха написали 17.08, а бяха миналия вторник в пощата. Да отбележа само, че дори и да пристигат по пощата, от немския сайт може да се проследяват. Хубави са, леки и удобни според Нели. Взела съм номер 1 (33), отвън подметката е 23 см, вътре доколкото мога да измеря е за около 21 см краче (на Нели е 20 см, но мисля че така й са добре, има малко резерва, но по-малкият номер може и да и абсолютно точен)
http://www.javari.de/dp/B0047GMTY8
Получих и kickers 1, но определено са по-големи от пумите и ще са занапролет или за следващата година. Довечера ще ги измеря и тях, че днес куриерът като мина не бях в къщи, а в една приятелка на Нели в квартала и ми ги донесе там. Но нямаше как да замъкна кашона наобратно, че имах много неща от Гив Crazy

# 252
  • София
Валенцето, от училището ще бъде. Но доколкото знам всички училища трябва да имат безплатна закуска за 1ви клас. При нас хубавото е, че ще се приготвя в самото училище. За плод и аз си мислех да й слагам в кутия, за всеки случай ако огладнее.
Ние в дестката имахме безплатен плод сутрин по програма "училищен плод" или нещо от сорта....

# 253
  • София
Алекс, продават всякакви безалкохолни и боклуци от сорта на чипсове и т.н., но щом детенце не пие газирано, едва ли ще си купува. На нас ни обясниха на родителската среща, че нямало как да не се продават такива неща, тъй като те били "най-търсените и купувани", особено от по-големите...

# 254
  • София
То и при нас закуската се приготвя в училището. Но беше ужасна. Според мен де, както писах много родители я харесваха.
Алекс, същата работа сме и ние- яде, да и е здраве. Много говорим и четем за здравословното хранене. Моята госпожица обаче има афинитет към сладкишите....като майка си. Blush Определено я ограничавам. И самата тя си знае, че трябва да яде мъничко сладко. Основната закуска , сложена в чантите на съучениците и в предучилищната беше вафла или чипс. Говоря, обяснявам, чета ...и се надявам все нещо да и влиза в главата. Като иска сладко съм и казвала, че аз ще и купя след училище. Пари определено не смятам да и давам. И за телефон все още се чудя дали има нужда...Но това ще го решаваме в крачка както се казва.
Газирано не пие, не и харесва, предлагала съм и да пробва. Не знам в лавката дали продават, нали уж бяха забранили. оф, и това с тези лафки ми е на мисъл, но времето ще покаже доколко съм успяла да я убедя в полезността на храните и съответно във вредата им.

Общи условия

Активация на акаунт