Отговори
# 285
Благодаря на всички за отговорите. Явно е въведено задължителното целодневно в нашето училище, защото моята приятелка беше съвсем сигурна. Малко ме притеснява този факт. Имам още две години да взема решението, може пък тогава да ми бъде по-удобно да остава в училище. Сега ги гледа баба ми, да ми е жива и здрава, но след две години...
Иначе на баткото давахме джобни тази година, беше втори клас. В първи клас не сме давали, тя и учителката помоли да не го правим. Телефон има, но не го носи в училище засега. И за това беше помолила учителката, но някои родители не се съобразиха. Peace

# 286
  • Чикаго / София
Мишел много се радвам да те видя! Hug Вярвам, че Еми ще се пребори. Тя е малък герой. Много да я нагушкаш и нацелуваш от нас! Hug Hug Hug

Джобни не давам защото няма къде да ги харчат, а и в училището си има правила да не се носят джобни пари от малките ученици.

Лъчезара миналата година след като се прибираше от Предучилищна, винаги си дремваше в нас към един час. И тогава и сега в 1 клас ще свършват в 3ч. следобед. Вечер си ляга в 21ч.

Ние вчера накупихме всичко необходимо за училище. Другата седмица ще отидем да се запознае с новата учителка и да занесем материалите в училище и от сряда започва учебната година при нас.

# 287
Момичта нали и тази учебна година започва от 15 септември?Питам защото една позната ми каза че тази година ще започне от 1 септември-така чула по телевизията   newsm78

# 288
  • София
Момичта нали и тази учебна година започва от 15 септември?Питам защото една позната ми каза че тази година ще започне от 1 септември-така чула по телевизията   newsm78

Обсъжда се, но още не е прието. Може би от следващата.

# 289
Спокойна,благодаря успокои ме   bouquet

# 290
Много ще ми хареса, ако започват от 1 септември, дано да го приемат.
Ние телефон подарихме сега за рождения ден през юли. Радва му се 1 седмица и го заряза, даже забравя да го зарежда. В училище ще го носи ако е позволено, с изключен звук, ако не дават не е голяма беда, училището е на съседната улица и го виждам от терасата. Джобни мисля също да не давам, защото той има склонност към сладкото и чипсове, ако има пари със сигурност за това ще ги харчи. Иначе имат стол и ще обядва там.

# 291
  • София
Аз още се чудя кога да купя телефонна карта. Иначе апарат имаме.
Занималнята не е задължителна.
Даже ми е чудно, кое е това училище, което може да осигури преподаватели за всички деца в занималнята. При нас понеже са много деца и паралелки, вероятно ще има деца, които да не ходят на занималня.

Да ви питам - А някакви изследвания или мед.бележки трябват ли при постъпване?

# 292

Пълен профилактичен преглед, както и нанесени всички направени имунизации, както и да са отбелязани ако има алергии и подобни.  Peace

# 293
  • София

Пълен профилактичен преглед, както и нанесени всички направени имунизации, както и да са отбелязани ако има алергии и подобни.  Peace

Това се пише в този мед. картон, който сме взели от градината, предполагам?

# 294
  • София-България, Израел - където си поискам

Пълен профилактичен преглед, както и нанесени всички направени имунизации, както и да са отбелязани ако има алергии и подобни.  Peace

Това се пише в този мед. картон, който сме взели от градината, предполагам?
в здравна карта, която купувам всяка година и личния лекар я попълва Peace и взимам бележка,че детето не е в контакт със заразно болни.

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 16:17 от jakinik

# 295
  • София
Освен картона от детската градина, от личната лекарка се взима здравно профилактична карта - преглед, тегло, ръст и т.н.

# 296
  • София
Тази бележка, че детето не е в контакт със заразно болни и за училище ли ще трябва??? Аз пък мислех, че са само за детската градина newsm78

# 297
Тази бележка, че детето не е в контакт със заразно болни и за училище ли ще трябва??? Аз пък мислех, че са само за детската градина newsm78

Не, не е необходима, поне в нашето училище. Общо взето джи пи-тата знаят за какви бележки става дума, тъй като ги издават всяка година на някое дете.

# 298
  • София
Здравейте!

И ние на 15.09 сме в първи клас. Разглеждах раниците  за цени и т.н. и се спрях на прилична раница на Габол.Синът ми иска раница с картинка  отпред - от филмчето "Бакоган -топче" . Въпроса ми е виждали ли сте такива, защото аз видях една на цена около 60-70лв. ,а не виждам смисъл да  ги давам тези пари. Мисля, че са достатъчно разходите за първи клас, а имам и десетокласник и при него разходи учебници и др. Не ми се обикаля напразно и ако някой е видял нещо подобно,може да го сподели.Ще чакам да се включите.

# 299
Здравейте!

И ние на 15.09 сме в първи клас. Разглеждах раниците  за цени и т.н. и се спрях на прилична раница на Габол.Синът ми иска раница с картинка  отпред - от филмчето "Бакоган -топче" . Въпроса ми е виждали ли сте такива, защото аз видях една на цена около 60-70лв. ,а не виждам смисъл да  ги давам тези пари. Мисля, че са достатъчно разходите за първи клас, а имам и десетокласник и при него разходи учебници и др. Не ми се обикаля напразно и ако някой е видял нещо подобно,може да го сподели.Ще чакам да се включите.

Раници с Бакуган не видях за по-малко от 66 лв. Аз се спрях на Габол. Добро съотношение цена-качество. Първо искам да видя, как сина ми ще си стопанисва нещата, а после ще реша, дали да се изхвърлям с покупка на раница за 90-120 лв. Ето го и нашият избор http://www.fistocommerce.com/child/product_info.php?products_id= … ee7a2dbc3d6041b34
GSM за първи клас няма да има.

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 21:03 от Tonita

Общи условия

Активация на акаунт