Отговори
# 435
Здравейте,
аз да се похваля купихме всичко от списъка - 90 лв. в крайна сметка излезе всичко, говоря за пособията, като преди това купихме раница и моливник. Остават ни спортния екип, но той по принцип е лесна работа.
Момичета я кажете, вие ще обличате ли /говоря за хартия, не найлонови облекла/ тетрадките. Аз купих една мека хартия амбалажна се води и картон, който мисля да използвам за учебниците и помагалата, но много ми е твърд, пък хартията много мека и изобщо угодия нямам. Взех и етикети, защото ги пише в списъка, пък да видим госпожата какво ще каже.
Аз съм на РС на 02.09, а днес по-късно ще водя малката в училището, че голям мерак. Милата си мислеше, че ще запознае с госпожата си, но аз й казах, че още не се знае коя й е госпожата и другата седмица ще разберем.
Относно искането, никога не ми е искала, винаги е питала дали имам парички, ходи и пита продавачките дали е скъпо това, което си е харесала и тогава казва какво е то. Ако не се съглася да й го взема в никакъв случай не се разсърдва и казва, че ще попита Дядо Коледа дали ще й го донесе или пък за рождения й ден, ако не е минал. Но иначе за лакомства категорично не иска.

Освен прозрачни подвързии няма да подвързвам с нищо друго.На тези тежки раници само подвързочна хартия липсва.

# 436
Аз също не мисля да подвързвам. Тетрадките ги избрахме цветни, с картинки. Тя си ги хареса, няма да ги "обезцветявам" с подвързии. Само прозрачни ще сложа.
Навремето си спомням какви гадни ни бяха тетрадките - бяло-сиви и безлични. Просто нямаше други. Затова сега много се радвам на шаренките и красиви неща за деца.

# 437
  • София
Ние днес направихме добър пазар в книжната борса Искър на гара Искър, много съм доволна. Не знам поотделно кое колко струва ,но ето какво купихме:
-несесер Кохинор , троен, празен
-4 блока формат А4
-5 тетрадки тесни и широки и 5 тетрадки квадратчета
-моливи Ф. Кастел 12 цвята
-бои Ф. Кастел 12цвята с четка
-комплект от 12броя моливи за писане Кохинор
-гланцово блокче
-лепило
Сметката ни беше 24лв, много съм доволна.
 отделно купих подвързии за тетрадки безцветни, много хубави изглеждат, но не им зная цената. Подвързиите за учебници и за учебни тетрадки, регулиращи се, са 80 ст и 70ст съответно. И това ми се струва добра цена. С една дума- доволна съм.
И купихме най-накрая рокля за първия ден, официална, но не вечерна Laughing, тъмна, с едни цветчета и гоолям колан. Както се изрази Мими- точно като за принцеси. Laughing

# 438
  • София
Хайде снимка, де. Ние сега да си я представяме ли само.

И аз снощи попривърших списъка. Не намерих само пастели, гланцово блокчче и етикети. Взех прозрачни подвързии, но не съм се отказала от хартията, ако някой има попадение в тази насока, моля да се похвали.

# 439
  • София
 Laughing Ами не знам как да я покажа тук само тая снимка, честно казано.
Аз етикети реших да не купувам, тетрадките са шаренки и на самите тях си има етикети, прозрачни са подвързиите и май няма да слагам допълнително. А пастели...ще трябват ли въобще?
Яна, на тази борса имаше всякакви видове хартия, цветове всевъзможни.

# 440
  • Sofia
За подвързването - имам едно подлепващо, прозрачно фолио. Останало ми е завещано още от библиотеката в която работех преди. Страхотно прилепва и няма нужда от допълнителни подвързии.

# 441
  • София
Вале, усещам, че искаш да ме накараш да се занеса още веднъж на другия край на София, ама няма. Ще търся наоколо. Снимка може да надзърна във FB.

# 442
Момичета, някой ще сподели ли къде се намират шорти за физическо? За момчета питам Simple Smile, но предполагам няма значение...

# 443
Момичета, някой ще сподели ли къде се намират шорти за физическо? За момчета питам Simple Smile, но предполагам няма значение...
Имаме три чифта от трико и с тях ще си караме.Според мен къси панталонки от трико си е ОК. Peace

# 444
  • Чикаго / София
Благодаря момичета още веднъж.

Снимките които се виждаха са от класната стая на Лъчезара от миналата година когато беше Предучилищна. От новата стая нямам все още снимки, но ще я наснимам някой ден и ще ви ги покажа стаите и на двете. Наистина са много цветни и приятни стаи. Цялата база на училището е страхотна.

И ние не сме правили ремонт в стаята на децата, само леко разместване заради бюрата които купихме.

# 445
  • Пловдив
Интересуваме, какво е съдържанието на тройния несесер на MILAN.

# 446
Irka- в много пъстра и развиваща въображението обстановка ще учите Simple Smile
Сега гледах филм са американски първокласници, госпожата чете, децата на пода
и навсякъде шаренийки
Аз да ви се оплача.Моето първолаче е "финно" и дребно като мен Laughing
и днес не можах да открия нищо , което да ми хареса за първи учебен ден
Което ни хареса, не ни ставаше ooooh!
От роклята съм на път да се откажа.Госпожата, която ги предлага он-лайн, държи на предварително заплащане.Аз пък предпочитам Еконт и наложен платеж.

# 447
Пали, тези рокли са китайски. Ибей е залят с тях, струват около 9-10 лири, в зависимост от продавача. Не знам за колко ти ги предлага и дали са качествени, но като знам какво продават китайците...

# 448
Пали, тези рокли са китайски. Ибей е залят с тях, струват около 9-10 лири, в зависимост от продавача. Не знам за колко ти ги предлага и дали са качествени, но като знам какво продават китайците...
Благодаря ти, мила!Това съвсем ме отказа от покупката
От понеделник повечето магазини при нас чакат ново зареждане, дано намери нещо хубаво

# 449
  • Чикаго / София
Irka- в много пъстра и развиваща въображението обстановка ще учите Simple Smile
Сега гледах филм са американски първокласници, госпожата чете, децата на пода
и навсякъде шаренийки

Пали точно така учат тук. Ето една снимка от последния ден на Лъчезара в Предучилищната. Отидох да й помогна да си събере нещата от гардеробчето и ги сварих така:

http://irkae.snimka.bg/children/stayata-na-l-chezara-v-kindergar … a.593950.24776339

Така са и в 1ви клас, а както изглежда и във втори - днес голямата ми дъщеря ми разказваше, че са се събирали в/у килимчето и учителката им е разказвала нещо.

От днес вече са започнали с буквите. Писали са А и В.

Общи условия

Активация на акаунт