Отговори
# 465
Бележниците сега от 1-ви клас ли са?
А де....ми като не си спомням Thinking Blush

# 466
  • София
Защо си мисля, че в първи клас няма бележници. Често надничам в темата Първи за Втори клас, т.е. една година преди нас, та те сега ще се снимат за бележници (за втори клас), в първи не са имали.
Почвам да си пиша въпроси за род. среща, ще питам и за снимки за лична карта евентуално.

# 467
Това с въпросите и аз мисля да правя, защото толкова неща ми минават сега през главата и да не забравя нещо до срещата май ще почват да пиша. Но и аз все си мисля, че бяха от 2-ри клас, но като видях, че говорите за снимки на бележниците и викам да няма промени.

# 468
Защо си мисля, че в първи клас няма бележници. Често надничам в темата Първи за Втори клас, т.е. една година преди нас, та те сега ще се снимат за бележници (за втори клас), в първи не са имали.
Почвам да си пиша въпроси за род. среща, ще питам и за снимки за лична карта евентуално.
И аз имам такъв спомен от щерката......но все си мисля, че личната карта беше задълже Thinking
Така или иначе на 7ми ни е родителската, там ще ни кажат Wink

# 469
  • у дома
Бележниците са от втори клас,но снимка ви трябва за личните карти-те са си от първи клас.

# 470
  • София
Момичета, здравейте. Най-накрая и аз се записвам в първолашката тема. Дъщеря ми е Славена, виждам познати никове още от дир-а Grinning.

# 471
  • София
Момичета,какви медицински документи се изискват-знам само за здравно-профилактична карта.Ние обаче ще правим Манту на 12 или 13.09 и чак после ще ходим да ни ги попълнят. Благодаря!

# 472
Леле колко много неща сте изписали момичета. Аз покрай лятната отпуска съвсем съм изпуснала нещата. Laughing
Сега и ние почнахме с подготовката. Вече купихме всички неща от списъка за първи клас. Готова съм и с анцунзите и обувките. Остава да намеря раница и тоалет за първия учебен ден. С раницата обаче не смогвам. Почти цяла София обиколих, но не открих раница на Карибски пирати, а никаква друга не иска да погледне.
Моля ви ако сте виждали "Пиратска" раница кажете къде да отида - БЕЗ КРАКА ОСТАНАХ!!!  Praynig Praynig

# 473
Записвам се,почвам да ви следя,
син Васко-ще бъде първокласник,
колко много сте изписали,направо ме притеснихте Mr. Green,връщам се да чета.... Simple Smile
да допълня,дрехи-прегледани,всичко необходимо налице,учебни пособия ще купувам след родителската среща/която е все още неоповестена Crazy/,раница-двоумя се между една моя NORTHFACE,удобен гръб,широки и меки презрамки,черна Mr. Green-т.е.-практична,много джобове,два странични -за вода,....и една гръцка-червена,която ми донесоха,но пък нея не съм я изпробвала Simple Smile,детските мотиви смятам да ги избегна,но това не съм го споделила с титуляра на раницата Laughing....А титулярът вятър го вее на бял кон,живее си във виртуалното пространство,денят е разпределен на нива,увеличаваме и намаляме силата си периодично..... и така.....иначе може да чете/но не желае/,пише общо взето сносно,старателен е ,смята,логичен е,над битовизмите е Crazy,реших,когато имат физическо да го пращам на училище с анцунг или къси гащи/според зависи/,за да не му се налага да се преоблича Mr. Green
Лека вечер,момичета.... Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 22:06 от Еластина

# 474
Пиратски гледах в магазин Марсел, но не бяха баш от Карибски пирати  Rolling Eyes

# 475
# 476
  • Sofia
Момичета,какви медицински документи се изискват-знам само за здравно-профилактична карта.Ние обаче ще правим Манту на 12 или 13.09 и чак после ще ходим да ни ги попълнят. Благодаря!

На нас ни искат и ваксините.

# 477

На нас ни искат и ваксините.
Не е ли всичко това описано в амбулаторната карта?Доколкото имам спомени,точно тя се изискваше и си стоеше в училище до завършването му....
 Каква е тази здравно-профилактична карта?

# 478
  • Sofia
Това е един картон, като корица на амбулаторна карта само.  Laughing Пише основните неща и май всяка година се прави нов.

# 479
Това е един картон, като корица на амбулаторна карта само.  Laughing Пише основните неща и май всяка година се прави нов.
Така ли? Не знаех Rolling Eyes.Значи в училище ще трябва да се носи "корицата" ? Благодаря,Шунка,по този повод-наново при личната Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт