Отговори
# 180
На мен пък някак не ми се иска да идва толкова бързо септември... Сякаш не искам да "порасна" като родител на първокласник Simple Smile Искам си детството  Cry В същото време доста се вълнувам как ще се развият нещата и ми е любопитно  Laughing (абе, рачешка му работа - искам хем една напред, хем две назад).

# 181
Ох, и аз хич не искам да наближава септември. Някак си неусетно ми минава това лято и като че ли много бързо. Отделно, имам чувството, че детето порасна много бързо, все едно съм пропуснала 3-4 години. Като че ли миналата година беше бебе. Та затова не ми се бърза хич. А и ентусиазъм не ме тресе, нито еуфория. Засега съм спокойна, ще видим като наближи 15-ти как ще съм.

# 182
  • София
Готово, купихме раницата! алекс, искам специално да ти благодаря за отговорите на многобройните ми въпроси, много ми беше полезна. Сдобихме се с розова раничка Херлиц  от тези с една закопчалка. Много е красива, много. Изглежда супер удобна и мисля, че неслучайно на нея виси сертификат за победител в конкурса за качество "Най-доброто за децата". Малката как се радва не е истина. В момента спи с раницата до леглото. Laughing

# 183
  • Sofiа
Честита раница Валенцето  bouquet
И нашата е на Herlitz и много си я харесваме Heart Eyes

# 184
  • София / Пловдив
... Много е красива, много. Изглежда супер удобна ....

Е, браво! В пъти по - добър избор от Габол сте направили  Wink

Аз пък търся флумастери, които да издържат повече от един месец. Какви ли не пробвахме в градината, но през 3-4 седмици взимахме нови.

# 185
Честито, Валенце! Да си я ползвате с удоволствие! Радвам се, че съм помогнала!
Вие карираната ли взехте?

# 186
  • София
Благодаря ви!
Алекс, ние взехме една розова, ама такова тъмно розово, много хубав цвят, макар и да не съм почитател на розовото, толкова ми е втръснало.  Crazy Та розова, с много нежни цветчета по нея и отпред на джобчето има изрисуван лъв ли е, тигър ли е, ама толкова нежно нарисуван, че почти не се вижда.
Преди малко снаха ми ми каза, че на племенника ми раницата е Херлиц. Неговата я взеха преди две години от Гърция, сега ще е трети клас и не е мръднала. А той е доста....буен да го кажем. Laughing
 Бим бам, на Мими флумастерите майка ми и ги донася от Гърция. Марката е Bic, гледам че и тук ги има, но не съм купувала. Та, майка ми си идва през три месеца и всеки път и носи. На Мими и издържат без проблем за това време, макар че рисува много и натиска като за световно. Crazy

# 187
  • София
Здравейте  Hug
И аз имам първокласничка септември  Grinning Хем се радвам, хем се притеснявам и идвам тук за идеи  Peace
Имам проблем с намирането на дънки или джинси за есента и зимата  Confused Някой да е виждал удобни и не много скъпи моделчета скоро ?  Praynig А и обувки за първия ден не знам какви да търся и къде? Нямаме униформа  Rolling Eyes

# 188
  • София
The Baroness , аз няма да купувам специални обувки за първия учебен ден. Да не кажа, че няма да купувам никакви Blush- през пролетта и купих и още си и стават, просто не виждам смисъл. Има и едни хубави маратонки и това е.
Защо за първия учебен ден да трябват специални обувки?

# 189
Аз се отказах от тук да купувам каквото и да било. Онзи ден гледах рокличка с презрамки намалена на 45 лв, обувки на К&K намалени с 20-30% пак бяха 50-тина лева.... е, не.  Благодаря, ама една заплата не мога да оставя за детски дрехи и обувки.
Затова обикалям английските сайтове и я обличам за дребни пари с красиви дрешки. А и като падне и скъса нещо, или се изцапа не ме е яд.  

# 190
  • София
Аз не че искам специални, ама някакви като за пола или рокля  newsm78 Досега все със спортни ходи, та затова се чудих  Rolling Eyes КиК и на мен ми идват скъпи  Crazy

# 191
Привет и от мен. Чак сега започвам да се интересувам от пазаруване за първокласника, като гледам вас, направо съм закъсняла  Wink
Всъщност той дрехи си има, сега ще търся раница и благодаря за отзивите тук, май ще се ориентирам към Herlitz, иска ми се да е комплект с несесери и сак за физическо, но в тези сайтове немските са намалени само разни момичешки модели... Трябва да дебна за момчешки, щото 200 лв и кусур не ми се дават. Тетрадки и други неща още не знам колко трябва да купувам и какви, не сме ходили в училището да видим има ли списък. Мисля в началото на септември да я свърша тази работа.

Бим Бам, аз купувам на баткото флумастери на Milan от Кауфланд, само там съм ги намирала, струват 15 лв, но наистина си заслужават. Той рисува нон-стоп, затова и го записах в такава паралелка в училище. Тези флумастери са голям комплект с много цветове и нюанси и издържат много, е, зависи и от темповете на художника, де  Wink

# 192
  • у дома
... Много е красива, много. Изглежда супер удобна ....

Е, браво! В пъти по - добър избор от Габол сте направили  Wink

Аз пък търся флумастери, които да издържат повече от един месец. Какви ли не пробвахме в градината, но през 3-4 седмици взимахме нови.

Ние купуваме един на Кариока,които от едната страна пишат тънко,от другата дебело и изкарват доста време.Изхвърлила съм опаковката,но май бяха такива http://marseltoys.com/category/d-n-d-d-d-n-d-d-d-d-n-d-d-d-n-1/d … rello-800060.html

# 193
Изчетох ви най-накрая  Grinning
Ние още нищо не сме купували, другата седмица започваме обикаляне за раница, несесер и другите необходими неща.И на мен хич не ми се иска да идва 15 септември, имам чувството , че много бързо порасна детенцето и ме обзема една такава носталгия  Tired

# 194

Акупувам на Giotto. Винаги съм била доволна от тях, освен че държат повече се изпират лесно. Има ги в Карфур и Кауфланд. Може и на други места, но аз от там съм ги купувала.

За обувките да си кажа и аз съм голямо чудене!!! Моето момче върви доста високо, а от там и крака му е доста голям. Лятото купувахме сандали с номер 35. Сега не ми се мисли кой номер обувки да търся Rolling Eyes . Да не говорим, че по мои наблюдения на детските щандове обувките са до 36-ти номер. Вижда ми се доста малък да му търся обувки от щандовете за големи ... и просто не знам... не съм купувала обувки от чужди сайтове, струва ми се голям риск да взимам обувки без да са мерени.

Общи условия

Активация на акаунт