Отговори
# 450
  • София-България, Израел - където си поискам
Момичета, някой ще сподели ли къде се намират шорти за физическо? За момчета питам Simple Smile, но предполагам няма значение...
казали ли са ви за шорти,че трябва да се купуват? До сега дъщеря ми не е играла по шорти и никога не са искали така да са облечени по физизическо.

# 451
Irka, благородно завиждам за обстановката. Тук ще има да почакаме Sad. Точно така изглеждаше стаята и тук в лятното английско училище, където ходеше синът ми миналото лято (то си е нормално американско училище тук де).

Момичета, шорти и къси панталони не е ли едно и също (от short - къс newsm78)? Питам къде има памучни къси панталонки (демек - шорти Simple Smile), в тъмни цветове, които да стават за физическо? Не са ни казали нищо специално, обаче не виждам как ще играе с дълъг анцунг на 20 градуса примерно.

# 452
  • Sofia
За подвързването - имам едно подлепващо, прозрачно фолио. Останало ми е завещано още от библиотеката в която работех преди. Страхотно прилепва и няма нужда от допълнителни подвързии.

Доста удобно е това фолио. Бях взела миналата година един лист от Ориндж, за да пробвам, когато подвързвах учебниците на големия ми син.
Прилепва плътно и изобщо не личи, че има подвързия, като запазва перфектно помагалата. За разлика от всички останали подвързии /имам предвид готовите - и прозрачни и цветни/, които дори да са точния размер, се вадят и изхлузват. Единственото, което причинява неудобство е, че фолиото  трудно се лепи. Трябва много точна ръка, за да не се нагъне. Макар, че дори да се, това едва ли е фатално, освен само за естетично вманиачените родителки като мен.
Друго нещо, което следва да имате предвид е, че учебниците и помагалата са с различни размери , някои от които са твърде нестандартни. Затова не купувайте твърде много готови подвързии, а изчакайте да раздадат материалите.

SZA, много съжалявам за този неблагоприятен развой. Но същевремено продължавам да тая надежди, че все още има макар и минимална вероятност.

# 453
  • Варна
Аз ползвам фолио за учебници и помагала но купувам обикновено прозрачно фолио за стъкло. Продава се на метър в магазините за тапети. Не е трудно с него.
Пожелавам ви страхотна първа учебна година!
  bouquet

# 454
  • Sofia
SZA, проверявала ли си във Фокс кидс?
Скоро не съм ходила, но мин. година по това време имаше акция 3 неща за 15 лв и точно такива къси памучни панталонки бях взела на дъщеря ми. Може и момчешки да има.

# 455
Аз ползвам фолио за учебници и помагала но купувам обикновено прозрачно фолио за стъкло. Продава се на метър в магазините за тапети. Не е трудно с него.
Пожелавам ви страхотна първа учебна година!
  bouquet

Flash,след това като трябва да връщаме учебниците как ще отлепим това фолио  newsm78
Нашата род. среща е на 31,08 и с нетърпение я очакваме цялото сем. не само първокласника  Grinning

# 456
  • София
Нали за първи клас не се връщат?

# 457
Шунка, благодаря за идеята - скоро ходих във Fox и им взимах разни хубави намалени неща за другото лято, но не се сетих да проверя за панталонки. Имаше в Mothercare, но там не са ходили на църква даже и по намаленията ми се струва Simple Smile

Това с фолиото е добра идея, ще взема да пробвам и аз като получим помагалата.

# 458
  • Варна
Интересуваме, какво е съдържанието на тройния несесер на MILAN.

18 броя флумастри, 12 броя цветни моливи, химикал, молив HB, линийка, две гуми и острилка с контейнерче (това доен или троен се води, не знам)

http://mdmdg.snimka.bg/children/milan.616593.24780794

# 459
  • Варна
irka, явно се стремят да намалят стреса от училището за децата... вероятно и ти го усещаш по твоите? Още веднъж - успешна учебна година!

# 460
Днес взех младежа под ръчичка и го заведох в Метро за раница......Естиствено, си избра на колите Joy....48 лв. струваше.
Мислех директно от книжарницата да му накупя всичко нужно, но реших че така или иначе сме в Метро, що пък да не взема туй онуй Mr. Green
моливчета, боички, пастели, флумастри, четки, тетрадки(много се изкефи на тях), комплект с пръчици и букви,ъъъъ.....забравих какво още Blush Но ще ходя и до гара Искър да му взема несесер.
Половината неща бяха х2, че щерката ще е 6ти клас Joy
Подвързии обикновено взимам първия учебен ден, като ни раздадат учебниците.Директно влизам в книжарницата с учебниците и взимаме.
Фолио не съм взимала до сега.....може и да се пробвам тази година Thinking

Остава само да ги заведа да ги фотнат за личната карта и бележника.

# 461
  • Magrathea

Не се бях сетила, че трябва и снимки да се направят. ooooh! Мерси
А бележниците със снимка ли са?

# 462

Не се бях сетила, че трябва и снимки да се направят. ooooh! Мерси
А бележниците със снимка ли са?
Да, и бележниците Peace

Бе щерката има снимки от миналата година.....дали да не ги използвам тях Thinking Не се е изменила кой знае колко.....само на гръдна обиколка Joy

# 463
Бележниците сега от 1-ви клас ли са?

# 464
  • Пловдив
Интересуваме, какво е съдържанието на тройния несесер на MILAN.

18 броя флумастри, 12 броя цветни моливи, химикал, молив HB, линийка, две гуми и острилка с контейнерче (това доен или троен се води, не знам)

http://mdmdg.snimka.bg/children/milan.616593.24780794

malina_m, благодаря.  bouquet

Купихме тениски за физическо, анцуг, дънки и пуловер без ръкави. Утре ще ходим до Метро да купим всичко останало. За финала ще остане стаята за края на месец Септември. 

Общи условия

Активация на акаунт