Отговори
# 480
Здравейте, искам да попитам как смятате да запазите новите бюра от надраскване. Нашето бюро е светло бежаво и сина ми като се развихри с рисуване и писане ще стане една...... Crazy  Едно време на моето бюро ми сложиха стъкло, но незнам дали е много удачно, тъй като може да се счупи. Чудя се дали да не купя мушама и да изрежа парчета, тъкмо и за часа по рисуване ще може да я използва

# 481
  • Пловдив
 nel.ds, виждала съм подложки за бюро. Май в брошурата на Метро има такива с карта на България.

# 482
# 483
  • София
Тотално съм ви изтървала.  ooooh!
Връщам се да чета назад.
Напреднали сме едва с раница, моливник и рокля за първия уч.ден.
През седмицата ще направим картона от педиатърката.

# 484
Благодаря,маминко, Simple Smile,
още утре ще се снабдя с личната здравно-профилактична карта:)
Сега се замислих,че  в училището ,в което ще учи Васко,първи клас са цяла година първа смяна Crazy,голям тормоз ще е за него,а и за мен,тъй като имам още две принцеси след Негово величество,които ще се налага да ме придружават до училището,
както цяло лято се излежаваше,сега ще е огромен шок Laughing
Усмихнат ден,момичета...... Simple Smile

# 485
  • На черешата
 От личната взехме всички документи. Мебели и аз харесах в Арон, сега ни останаха дрехите за първия учебен ден, все още не мога да харесам нищо. Sad

# 486

Някой виждал ли е тези продукти в книжарница или друг магазин? Мога да ги напазарувам онлайн, но ми се иска да ги видя, особено пълнежа на несесерите.
Иначе напазарувах повечето неща от една прекрасна книжарница в Ботевград. Много продукти на марката Donau - харесаха ми страхотно като качество, а като цена бяха повече от приемливи. Чудя се дали тетрадките по 20 листа са достатъчни? Затова не взех всичките, защото се колебаех между 20 и 40 листа.

Да препоръчате шише за вода?

# 487
  • Пловдив
mili, сега купихме тетрадки от 20 листа. Мисля, че са достатъчни, като свърши започва друга. Не искам да утежнявам чантата допълнително.
Остана ни  да купим чашката за рисуване и сме готови. Не знам за вас, но мен ме заболя главата от цени и изисквания. В Метро беше пълно с родители със списъци.
Утре ще се подстриже и ще го снимам. Взела съм удостоверение да му изкарам карта за градския транспорт. И да ни дойде желанието за училище.
При завършване на градината ни дадоха  медицинския картон и ни казаха, че него трябва да занесем в училището. Тази карта друга ли е?

# 488

При завършване на градината ни дадоха  медицинския картон и ни казаха, че него трябва да занесем в училището. Тази карта друга ли е?
Друга е.Maminko в последния си пост е разяснила приликите и разликите,и изглежда,че личният лекар прави резюме на медицинския картон/здравна карта/в личната профилактично-здравна карта ,и последната се представя в училище,мда Simple Smile.
Ако  някой/и от пишещите е с местожителство Бургас,моля да ме ориентира, в кои от големите магазини има всичко от пособията накуп,идват ми доста далече и си правя заключения единствено от каталозите,които получавам,чета ,че в "Метро"пазарувате повечето,там вече пускат ли малки деца,че по едно време бяха забранили достъпа им до определена възраст newsm78

# 489
  • На черешата
 Teзи карти са това, което едно време ни правеше училищната сестра - ръст,тегло, гръдна обиколка и т.н. Искат ги всяка година в началото на учебната година. Peace

# 490
И ние сме готови с тоалета за училище. Днес последно купихме от тук обувките, хванахме и някакво намаление. Иначе всичко е поръчано по нета. Ето снимки, съжалявам, че на хладилника, ама беше най-светло там:
https://picasaweb.google.com/113518431165632021550/DropBox?authu … p;feat=directlink

# 491
Алекс1 , тоалетът ви е страхотен. Поздравления. Би ли споделила от кой сайт е?

# 492
Благодаря! Аз съм доволна, защото и малката си ги хареса.
И сакото и роклята са от Некст.

# 493
  • Варна
Приключихме и ние с покупките, сега и остава да надпиша етикетите и да сложа подвързиите (прозрачни купих и аз).

Бележниците сега от 1-ви клас ли са?
Няма бележници в първи клас, на нас ни искат тефтерче (надписано и прономеровано), в което госпожата ще пише бележки до родителите. Peace

# 494
  • София
Ние ще сме с плетено трико рокля. Нищо толкова официално, дано да не сме черната уфтцъ.  Laughing
И на нас ни искат тефтерче само.
И шорти не са искали - искат само анцунг.

Общи условия

Активация на акаунт