Отговори
# 495
  • Sofia
Дайте идея къде да търся гуменки, моля! В Дайхман имаше някакви, даже без връзки, но или й бяха големи (тя е 28ми номер), или й убивали.  ooooh! То пък все нещо ще й убива....

# 496
  • София
Ние сме 34 номер...не съм търсила още гуменки, понеже не мога да намеря още обувки, а са ми по-важни.  Laughing

# 497
Дайте идея къде да търся гуменки, моля! В Дайхман имаше някакви, даже без връзки, но или й бяха големи (тя е 28ми номер), или й убивали.  ooooh! То пък все нещо ще й убива....
И аз съм в чуденка за гуменки,досега му вземах кецове с лепка или сърфиски/едни мекички отгоре,без връзки и лепка,с корекция отзад с ластик/,има ги в Руканор-а,в Бургас има и два датски магазина,аутлети-днес зърнах и там,номерът ми е проблем,носи вече 35 Crazy..... с връзки-мисия невъзможна ще е за него да си ги въведе в ред ooooh!
и ежедневните са ми грижа,краката му се изпотяват,на Геокс пък пропускат в дъждовно време Crazy,миналата година му взехме едни на Кларкс,ама от чужбина,в нашия вилает такъв магазин нЕма Tired
тази година-въобще не знам,с този голям и широк крак,с вдигнат свод Crazy Joy
досега шляпаше с джапанки и сандали,но за есента.... Rolling Eyes,голямо търсене ще е ....
Не мога да рискувам да пазаря от сайтове,без да ги е пробвал......

# 498
  • Пловдив
Дайте идея къде да търся гуменки, моля! В Дайхман имаше някакви, даже без връзки, но или й бяха големи (тя е 28ми номер), или й убивали.  ooooh! То пък все нещо ще й убива....
И аз съм в чуденка за гуменки,досега му вземах кецове с лепка или сърфиски/едни мекички отгоре,без връзки и лепка,с корекция отзад с ластик/,има ги в Руканор-а,в Бургас има и два датски магазина,аутлети-днес зърнах и там,номерът ми е проблем,носи вече 35 Crazy..... с връзки-мисия невъзможна ще е за него да си ги въведе в ред ooooh!
и ежедневните са ми грижа,краката му се изпотяват,на Геокс пък пропускат в дъждовно време Crazy,миналата година му взехме едни на Кларкс,ама от чужбина,в нашия вилает такъв магазин нЕма Tired
досега шляпаше с джапанки и сандали,но за есента.... Rolling Eyes,голямо търсене ще е ....
Кецовете на Адидас  са ни 37 1/2 с един пръст място отпред и са купувани преди близо 2 месеца. ooooh! Калеврите са 36 номер.

# 499
Кецовете на Адидас  са ни 37 1/2 с един пръст място отпред и са купувани преди близо 2 месеца. ooooh! Калеврите са 36 номер.

Joy JoyВече съм спокойна,реших,че отглеждам гигант Joy

# 500
  • Пловдив
Споко.
Вчера говорихме с една майка и тя ми казва, /Как така толкова голям номер/ все едно мога да направя нещо. Да са живи и здрави, а обувки ще намерим.  Simple Smile

# 501
  • София
Поне сте с момчета... Laughing

# 502
Споко.
Вчера говорихме с една майка и тя ми казва, /Как така толкова голям номер/ все едно мога да направя нещо. Да са живи и здрави, а обувки ще намерим.  Simple Smile
Възмути се казваш Mr. GreenДа са живи и здрави,така е Simple Smile
Ох,Клеми,аз имам и две момичета , и да ти кажа,едното със сигурност ще е с големи и широки крака Party,от сега го виждам Joy,но пък тя ми е с най-широката душа,така че-балансират се нещата Simple Smile

# 503
  • София
Има някакво съответствие - ходила/ душа.  Joy Потвърждавам!

# 504
Има някакво съответствие - ходила/ душа.  Joy Потвърждавам!
CrazyСега се налага да почвам да раста на крака,да не излезе,че съм дребна душа/36-7 номер/  Joy
Сори за спама,момичета,дано не се сърдите Simple SmileНяма повече Simple Smile/поне за тази вечер......

# 505
  • Варна
Мхм, моята госпожица днес ми заяви, че купуваните пролетта обувки с "аванс" няма да носи, защото ѝ били малки. Tired Бяха 34 номер, но вървяха уголемени този модел. Та сега ще се оглеждам за нови.

# 506
  • Sofia
Уф, и ние нямаме обувки, днес видяхме няколко нелоши модела, но всички почваха от 31ви номер. Единствените 28 отново й бяха неудобни.  ooooh!

Като гледам и с големите краци имате проблем, на мен ми се струва, че има повече подходящи модели, тези до 30ти номер са все по-шарени и "бебешки"...

# 507
Еиииий, докато ви изчета и станало сутрин!
Много сте писали Simple Smile

Ние се прибрахме вчера от морето- здрави, усмихнати и отпочинали, готови за нови подвизи. Можеше и още, но свърши.

irka, да ти е жива и здрава ученичката! Желая много щастливи дни на Лъчи в училище, много приятели и много "шестици".

# 508
  • Magrathea
И аз се чудех за гуменки, но в крайна сметка купих 2 чифта маратонки пума с лепки. (от javari.de бяха на много добра цена и пристигнаха за 6-7 дни до тук) Иначе и Нели е с голям номер -  1 по uk, 33 наше Crazy
Алекс, тоалетът ви е страхотен. Аз съм купила засега само една пола на некст.
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqF,!isE3QI4wwNlBODzOmi44w~~0_3.JPG
с тези обувки
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqYOKi4E4CNO3Z9(BOKHc5SBTw~~_12.JPG
И търся хубава бяла жилекта. Някой да е обикалял скоро по магазините?
 А Нели има същата рокля като вашата, но размер 5 години (въпреки, че още й става) и в бледо лилаво (на снимката е с тениска отдолу) :
https://lh4.googleusercontent.com/-eOAM6wY1IHo/TPOutTV7GxI/AAAAA … s640/240509_2.jpg

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 09:21 от Трилиън

# 509
Добро утро.
За обувките: Ние също нямаме ужасно е - ще търсим и ние тя носи 33номер с голямо краче е като баща си. Ние на първия учебен ден ще сме с любимата червена пола и едно черно потниче и едно червено жакетче.

Общи условия

Активация на акаунт