Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 19 815
  • 714
  •   1
Отговори
# 120
Прегледах списъка много внимателно и не я открих. Даже 2 пъти погледнах. Thinking

# 121
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тогава значи е твоя Laughing

# 122
Точно тъй! Пак проверих, за трети път! Ми няма я! Не ме интересува кой я е плюл, моя е! Само за усилието, че изчетох всички заплюти буква по буква, цели ТРИ пъти, трябва да ми се пише. Naughty

# 123
Пу, как забравих за Рейчъл  ooooh!

# 124
# 125
Само за усилието, че изчетох всички заплюти буква по буква, цели ТРИ пъти, трябва да ми се пише. Naughty
hahaha hahaha hahaha
Това вярно си е усилие Joy

# 126
  • Разпиляна във въображението
Брех, тези англичани

И нещо мое

Ох, Рейчъл.  ooooh!

# 127
Сега си говорих с едно приятелче от Оксфорд. Тя казва, че не би се изненадала ако след години някой британец не превърти и не направи същото като в Норвегия.  Аз наподледък доста чета за тези тенденции и стоя твърдо зад убеждението, че това е една от големите грешки на ЕС.

Кое това, Валчо? Щото за мен огромната грешка е политическата коректност, щото тя набива в съзнанията на хората неща, които би било по-добре просто да се пренебрегнат по естествен път.

Бейби, просто ми напомни към края на темата. няма да останеш без нея, спокойно.

# 128
Точно това, Пуци. Хуманността трансформирана в политическа коректност и насилствено ``изравняване`` на хора, които вече са равни. Омръзнало ми е това стъпване по терлици около роми, негри, азиатци, мюсюлмани и ми е омръзнало да ги идентифизирам като роми, негри, азиатци,мюсюлмани. Или отваряш границите и премахваш тези етикети-което видимо не стана-или не прявиш нищо, което на този етап ми се струва по-разумната мярка.

# 129
насилствено ``изравняване`` на хора, които вече са равни.

Баш, баааш! Ей затова ми се повдига вече от защитаване на нечии права - права, които никой не е отнемал, в крайна сметка, но големият шум поражда раздвижвания и накрая се стига до ей това. Само сега някой да не каже, че на циганите им нарушават правата, щото и на нециганите им се нарушават правата, ама не ревем и нямаме правозащитни организации.

# 130
О, прекрасен мой  kiss

# 131
Ти нямаше ли да се отказваш от нещо...  Whistling  Mr. Green

# 132
Мина ми възмущението Mr. Green

Я да те питам нещо, да си чувала за някаква огромна онлайн библиотека на руски, търся една поредижца за баща ми?

# 133
Пуци, разбрахме се Hug  bouquet Моето момче ме очарова с едно свое интервю. От друга страна има тъмблър, който се казва :liamneesonscock  Shocked Shocked Shocked

# 134
Ооооо, прекрасен твой!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Малей, до сега гледах новините с водеща британска тема. Тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт