Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 19 816
  • 714
  •   1
Отговори
# 240
  • Ænima/Albuquerque
Ти нещата ги разбра веднага, просто реши да дълбаеш.
Никой не е груб, ний тъй си приказваме. Еле пъ я, като съм след нощна или не съм пила кафе.  hahaha

# 241
Мерси за милите думи. Гу-гу.  Hug

Пъдарна диктатура сме тука. С елементи на самоуправство.  hahaha

# 242
  • Ænima/Albuquerque
...тирания и анархия.

Въх, Сарказмов! Джвъъък! kiss

# 243
...и отделни редки, самотни елементи на демокрация.  Mr. Green

# 244
  • Ænima/Albuquerque
... ма много рядко.  hahaha

# 245
...и отделни редки, самотни елементи на демокрация.  Mr. Green

Това шъ дъ е през нощта, `га всички спим. Каки са тия London riots тука, моля ви се, остава и форумово да го удари на революции-полюции

Пуци, това си ти. Може да мине за лемур Mr. Green

# 246
Честита ... събота!
Преди малко гледах Гордост и предразсъдъци с Кийрето, че видях, че Талула Райли и Матю Макфейдън не са заплюти още  Whistling

Пускам си сними и ги заплювам и двамата - Пу, пу, пу

Талула

Матю

# 247
Мерсим ти, Валандине, за високата оценка. Mr. Green Вие ли сте пиленцата?  smile3532

Танюрка, никъв проблем, само напомни знаеш кога.  Mr. Green Макфейдън ми спечели симпатиите в "Смърт на погребение", а в Устоите вече съвсем ми легна на сърчице, много е пич.  Peace

# 248
  • София
Ама не мога да повярвам, че Матю е бил свободен електрон до сега! Толкова ми е миличък! Аз с него обстойно в Спууксовете се запознах, а в Устойте е такъв свещенически бонбон! Честит да ти е Танюра!

Вал, смях се с глас къде си ме снимала. А Пуци е простооо неотразима  hahaha hahaha hahaha

Кръш, не го давай толкова сериозно!

# 249
Пуци, всички сме патките, ти си нашия Лемур

# 250
  • срещу двата комина :)))
Матю не беше ли зает отдавна, аз май така знам  newsm78
а да наречеш Пуци груба и ползваща лош тон направо ме втрещи  Shocked явно понятията ни са доста объркани  ooooh!

# 251
Ама Пуци е много лоша! На мен ми се скара и не ми даде да си заплюя това, което бях предвидила. Mr. Green Mr. Green Лоша Пуци, лоша! Hug

# 252
  • София
Ама Пуци е много лоша! На мен ми се скара и не ми даде да си заплюя това, което бях предвидила. Mr. Green Mr. Green Лоша Пуци, лоша! Hug

Да, за тва си направи твоя тема  hahaha
Ма добре стана - няма толкова спам в тази!

# 253
  • Somewhere far away
Моля некой да си отбележи че казвам ПЛЮ, ПЛЮ на
Vinnie Jones.

тъй като е ясно, че тези, които искам повече, няма да ми се отстъпят скоро. Laughing

# 254
  • в сърцето на един мъж...
А, Матю някой го беше плюл бе Thinking
Хм, файт за един немец - може ли аз да го взема, поне ще си гукаме с него на немцойски Embarassed Mr. Green
Правилата са си правила, всички ги спазваме, сори Peace Тук британци се водят всички, които са родени във Великобритания и нейните колонии. Интересно, но факт, има прекалено много колонии Joy но пък така е по-сладко.
Освен всичко друго важи и принципа на първи заплюл - Сарки е преварила, има повече права. Ако реши да отстъпи нещо, хубу, ако не - нейн си е, ще прави квото иска Wink

Общи условия

Активация на акаунт