Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 19 816
  • 714
  •   1
Отговори
# 435
Абсолютно, колко се хилих сама... Добре че ме знаят колегите, та не се чудят вече Mr. Green
Сарко, с нетърпение ще чакам да видя обицата утре Grinning

# 436
# 437
  • София
Ване, аз гледах Ханна  ooooh! няма нужда да се хабИш  Tired

Жалко за Кейт... оставям я за друг път...  Tired

# 438
  • в сърцето на един мъж...
Пуци, изхождайки от светулчестата му роля, поради таз тънка причина реших, че няма да мое да те стопли Mr. Green
Ване, аз го гледах Ханна, чаках търпеливо нещо да стане до края, освен това се надявах, че моя човек ще се прояви, а той един брадясал, космясал... Уджейст #Crazy Препоръчвам ти го само ако нямаш наистина какво друго да гледаш Peace
Сонче, добре звучи пуцинковани hahaha

# 439
Пуци, изхождайки от светулчестата му роля, поради таз тънка причина реших, че няма да мое да те стопли Mr. Green

Mr. Green О, ноу, аз вече почти забравих за тази му роля. Grinning

# 440
Не ми казвай, че през ноември няма да ходим на кино да му се смеем как троши кревати по време на междувидов полов контакт  hahaha  hahaha

# 441
  • Разпиляна във въображението
Здравейте, дами. Минавам набързо да разкрася темата с моя човек. Надявам се вечерта да се появя за повече

Не ми казвай, че през ноември няма да ходим на кино да му се смеем как троши кревати по време на междувидов полов контакт  hahaha  hahaha

Как ще пропуснете бре? Толкоз женска младеж ще ходи да въздиша по голия му гръб и силни ръце Whistling

# 442
  • София
hahaha hahaha hahaha

# 443
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Юхуууу, какъв е тоз Бийбър, който обсъждате тук Sick Sick? Потресох се Rolling Eyes

# 444
Певец е, Джо, суперзвезда и мокър сън на милиони тийнейджърки по цял свят  Mr. Green

# 445
Перфектно го знам кой е, тоз гнусник, ама защо тук го обсъждате, в територията за красоти newsm78

# 446

smile3506 Не знам доколко съм склонна да давам пари за поредната подигравка на Съмит, ама ше видим. Ако се навия, то ще е заради компанията, не толко заради филма, него мога да си гледам и вкъщи, тъкмо ще мога спокойно да пцуя.  Mr. Green

Джо, щото са извратенячки, а той е канадец, тематичен идва.  Sick

# 447
  • София
Перфектно го знам кой е, тоз гнусник, ама защо тук го обсъждате, в територията за красоти newsm78

Щото не помя кой пусна статия, че бил много богат  hahaha hahaha hahaha

Джо  Hug

# 448
Какъв канадец, сигурна съм, че идва право от планетата Гнуситер Mr. Green.

Ако знаете как само ми липсва дневната доза форумен смях, сега като се забия на Албена, съвсем няма да мога да ви следя Confused Hug

# 449
Не знам доколко съм склонна да давам пари за поредната подигравка на Съмит, ама ше видим.

Убедена съм, че забавлението ще си заслужава  Mr. Green

Простете ми, аз пуснах статията за Бийбър, няма повече, посипвам си главата с пепел  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт