Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

• 153 451
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • на втория етаж

ето кьопоолуто, както аз го правя. http://pep-4o.blogspot.com/2010/01/4.html не ми харесва с домати. И със зелени чушки печени не харесвам, но все още нямаме червени.  Весито гледам, има си червени  Crossing Arms

Laughing Весито вчера се направи на нахална  Mr. Green и на пазара от една леля,от четири кашона чушки си изрови 8 шарени,току що започнали да се зачервяват,ама и аз като не обичам зелените... добре,че ме изтърпяха  Mr. Green!

Днес малко скаричка:

и още от салатката  Peace

и сладкишче

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 14:10 от lina kaz

# 61
  • Варна
Селма чудна тортичка
Мерудит много е вкесно всичко
Мари ета вкусна рибка
Мариета супер кекс
Роца много богато и разнообразно
Пепика питката ти е трепач/онази нищо не струва/
Тайна грабвам си пържолка,а сега и чушките,утре ще ги правя омайници такива
Мариямс вземам си от тортичката
Пепи много я обичам тази манджа/майка ми я прави нали си е снаха от твоя край/
отнасям ти бурканче и намазвам филиика с кьопоолу а медът е страхотен
Вени изобилие от прелести и вкусотии,а доматите ви са прекрасни и се радвам,че сте им усетили аромата и вкуса
Деси,Вяра,Плам вкусно
Лина много обичана вечеря и обяд
Биянка чудно суфле и пиле
Зх вкусна скара
От мен мекички,супа топчета и кюфтенца.Десерт диня и пъпеш/нашенски от Българево/

# 62
Да се запиша с едни

Хлебчета с грис от спелта и червена хавайска сол

и Босилеково песто с орехи

# 63
  Днешния ни обяд - пържени чушки с доматен сос с чесън!

и какво стана с доматената манджа  Laughing Laughing

Меганс, как ме подсети, че несъм правила пържени кюфтета от  newsm78 година сигурно.  Hug

# 64
Привет и от мен.. Нова съм и не съм много навътре в нещата..Може ли някой да ми обясни как по- точно да си вмъкна и аз снимка? Simple Smile Мерси

# 65

Аз пак с вариации на тема тиквички. За догодина въвеждам мораториум върху тиквичките в нашата градина.

В ролята на формички за солени мъфинки.

Запечени с домати, кашкавал, майонезас чесън.

Запечени с домат, сирене и кашкавал и просто запечени в тава.

# 66
Привет и от мен.. Нова съм и не съм много навътре в нещата..Може ли някой да ми обясни как по- точно да си вмъкна и аз снимка? Simple Smile Мерси

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Виж тук ...

# 67
Аз пак с вариации на тема тиквички. За догодина въвеждам мораториум върху тиквичките в нашата градина.

Но поне като има изобилие така даваш и на нас другите идеи как да оползотворим и нашите тиквички ...  Laughing за което съм много благодарна ...   bouquet доста идеи събрах от теб labrex

# 68

# 69
  • София
   Пепчо,това е по-лесно, по-бързо и с по-малко продукти  Embarassed!

# 70
  • Австрия
Привет и от мен!

Днес снимките ми са доста зле, но все пак.

Хляб с бяло брашно, картофи и ким.

Сладкиш с марципан и боровинки. Снимката за жалост не е добра, но сладкиша стана страхотен.

# 71
нудел33,моля те пусни рецептата за този хляб Praynig
hr.georgieva,впечатляваща поява,браво  bouquet Ако може кажи как правиш онази шоколадовата торта(снимката преди месата).Не си ги озаглавила снимките та е трудно да посоча Grinning
Мег,радвам се че се появи,липсваше тук Hug

лабрекс,супер идеи с тиквички,неуморна си както винаги  bouquet.

plamsy,много ми харесват нещата които показваш.Кажи повече за патладжана с доматен сосо,моля Praynig
Аз мързеливата днес в жегата направих един таратор за непостещите и ще си дояждаме сърмите от вчера Embarassed

# 72
Момичета, при всички ви е страшно вкусно и красиво!  Искрено се възхищавам на всяка една от вас!  bouquet

От мен едно простичко оризче със зеленчуци за обяд :

# 73
Здравейте момичетааааа , красиви и вкусни предложения както винаги.
Пепика я не им се връзвай на глупостите , ти си номер едно за всички нас , питката е невероятно красива.
Лабрексче я бързичко ни светни с рецептите за тези тиквеничи произведения , може и по едно да пратиш , че лигите ми потекоха.
hr.georgieva каде си се крила до сега , страхотни неща си показала.

При нас днес : пиле с ориз , варени яйчица , салатка от белени розови доматки ( без снимка ) и едни злополучни кокосови мъфини които по стечение на обстоятелствата бяха изпечени под формата на кекс ( добре че имаше сода в киселото мляко та се понаду малко , ама като съм патка забравих да си сложа бакплувера ) .Стана ужасен на вид , но пък вече няма и помен от него.

Това отгоре бялото е захар и кокосови стърготини , а вътре е крема сирене с пудра захар , ванилия и отново кокосови стърготини .

# 74
plamsy,много ми харесват нещата които показваш.Кажи повече за патладжана с доматен сосо,моля Praynig

Благодаря, радвам се, че ти харесват нещата ми. За патладжана нищо особено ... той само мъжо си го хапва, аз не ям, но не ми пречи да му правя  Grinning ... Овалвам го в брашно, изпържвам го и го подреждам. Соса го правя с прясно домати настъргано, сол малко, захар, копър, магданоз и чесън. Общо взето на вкус и на око ... няма пропорции. Ако не иска да изври сока на доматите докрай слагам малко брашно. Това е нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт