Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

• 153 422
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Meri1966- благодаря за рецептата
Vanillla-благодаря,ще чакам,когато имаш възможност
Labrex- пак ни представяш инересно ястие този път по турска рецепта - Firinda Potates Kofte-може ли да обясниш набързо как се  прави?
Merydit-заинтригува ме пилето с фъстъчено масло,а питката! smile3501Браво! smile3501
Роца-красиви и вкусни неща си приготвяла
marcheF-представям си колко е вкусен хлябът,който си приготвила
  -у вас и зимата ще е вкусничко-обичам тази манджичка!А какъв мед!!!:chef:
Venetta-мале,колко сладкиши сте направили, а Сахер-а изглежда невероятно!Да са здрави и щастливи и децата и съпругът ти и само да те радват!Много добре те разбирам за доматите-те вече и в България са рядкост.Наистина ни липсваше-ястията ти и чувството ти за хумор.  bouquet
Деси-изкушаваш ме с тия мекички
Пепика-Още снощи ти видях поста и се изумих-как е възможно да има такива хора още!Нета  се скапа и не публикувах,но разказах на децата-те са тийнеджъри и те, а предварително разглезахме снимките –дори те дето не са месили и т.н.ме питаха не е ли хлътнала питката на победителката?Твоята е много идейна и с такива детайли!Не се ядосвай, от това, което си   писала разбирам,че всъщност са те признали,но  не било „удобно „пак ти да си победител.Това си е чисто признание! За мен ти си най-добрата!  bouquet  chef smile3501 newsm10

От снощи:
Суфле с кашкавал

и пиле с джанки и градински чай

# 46
ето сиренцата http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,4085.msg154347.html#msg154347

ето кьопоолуто, както аз го правя. http://pep-4o.blogspot.com/2010/01/4.html не ми харесва с домати. И със зелени чушки печени не харесвам, но все още нямаме червени.  Весито гледам, има си червени  Crossing Arms

Селма, разликата в меда от цветята, дето са хапвали пчелите  Wink

BiankaD, много апетитно  суфле  Peace

# 47
  • Русе/София
Такааа да видим....изтървах цялата предна тема,в тая ще се запиша чак на 4 страница,но все пак е нещо.
Пепика страхотно представяне на конкурса.Аз лично винаги съм предубедена към всякакви конкурси,и ето,имало защо.В моите очи ти си победителката,творбите ти са много естетически подредени и изглеждат греховно вкусни.
Мили дами показали сте много изкушаващи менюта.Адмирации.
О т мен много скромно-скара. и

# 48
Салата , мезе и панирани хапки сиренца , кашкавал и пилешки.

# 49
  • Пазарджик/Лондон
BiankaD , суфлето ти е прекрасно, но мен и пилето ме заинтригува - има ли някъде написана рецептата?

Пепика, от самолет се вижда , че питката ти е по- красива от тази на победителката - наистина разкошна питка!

# 50
  • Варна
Пеп-4о, а чорбаджийските чушки по коя рецепта ги правиш. Praynig
BiankaD, и суфлето и пилето са много хубави.  bouquet
Селма, много готина закачка hahaha

# 51
кои по-точно?

# 52
Из темата пак вкусотии на всяка страница, супер сте всички - няма да изброявам, да не изпусна някой.   bouquet   bouquet   bouquet
пеп-4o - и аз ще го пробвам така без домати кьополуто, да видим дали ще го хареса мъжо

При нас от неделя насам, няколко неща:
патладжан с доматен сос - отново                                 яйца по панагюрски

питчици с подправки и със сиренце

суджук, свински пържолки и шишчета на скара, салатка и гриловани тиквички с чеснов сос

За днес набързо сандвичи с кафенцето за закуска и тараторче (без снимки). А за довечера ще мислим по-късно след работа... нещо набързо ще е. Лек и спорен ден на всички.

# 53
Labrex- пак ни представяш инересно ястие този път по турска рецепта - Firinda Potates Kofte-може ли да обясниш набързо как се  прави?

BiankaD, ето рецептата: Firinda Potates Kofte , толкова вкусно ми се стори снощи, че и сутринта хапнах от него с кафето. Embarassed  А суфлето ти изглежда неустоимо! Crazy  bouquet

пеп-4о, никакви разлики не ща да откривам, искам ги и трите! Heart Eyes  bouquet

Venetta, чудесни сладкиши! Тая гъбена каша/сос ми е много любима и често я правя към пържоли, а за доматите напълно те разбирам, спомних си как при един престой в Москва висях на опашка за български домати, които бяха едни такива и дребни, и поомекнали, но ми се сториха превъзходни на вкус. Peace  bouquet

desi_go, с тия съблазнителн мекици точно до меда на пеп-4о.........ама ще ме уморите от лакомия, предизвиквате ми я!  Grinning  bouquet

plamsy, много вкусотии! Heart Eyes  bouquet

# 54
  • Варна
при нас в неделя правих консерви с доматена манджа, консерви с домати

Не съм забелаязала , че си писала доматена манджа. Peace
На нея искам рецепта. Embarassed

# 55
ей я.  чушките са случайно попаднали вътре  Laughing

# 56
  • София
ей я.  чушките са случайно попаднали вътре  Laughing
  Пепчо,заради твойта манджа вчера ходих да купувам чушки и домати,че така ми се прияде!

# 57
Ивка27,пеп-4о-благодаря
Аелис-по-късно ще публикувам рецептата за пилето-аз я измислих,че много сливи и по принцип от другата си баба,която е от Котелско знам да готвя пиле със сушени сини сливи и пиле с дюли, та си помислих да сготвя сега с пресни сливи,като сложих и някои подправки ,които обогатяват вкуса.Децата и съпругът много ги харесаха.
Labrex-мерси,задължително ще пробвам.

От мен предложение за следобедното кафе
Мока мъфинчета с капучино глазура

# 58
Plamsy-сега виждам какви вкусотии се сътворила и  както съм гладна патладжанче с доматено сосче и питки със зелени подправки ще ми дойдан  м ного добре! Rolling Eyes Peace

# 59
  • София
  Днешния ни обяд - пържени чушки с доматен сос с чесън!

Общи условия

Активация на акаунт