Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

• 154 189
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
 И от мен днешния ни обяд: бели грейпфрути, салата, ролца от раци, авокадо. Дресинг..
Много свежо и лятно, ще я повтарям пак:)

# 616
Лени, а дресинга какъв е .Много обичам такъв тип салатки,може ли вместо ролцата от раци да сложа риба тон

# 617
Аз съм много мързелива и седмично си приготвям едно бурканче в което наливам ( на око) зехтин, оцет, и ръся от една комбинация магданоз и чесън , готови в кутийка , сол, малко горчица.  С този дресинг заливам салатите.
Тази специално почти не е залята, защото грейпфрута дава прекрасен лек кисел вкус, ако слагаш риба тон може би изобщо не е нужно, нали са в олио. Така че няма правило, както решиш:)

# 618
мерси   bouquetи аз  за горчица си мисих

# 619
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
tutulina  Hug а кремчето какво е

miriams28, отвори стр. 40 и виж пост 594 - там е рецептата за кремчето, пропуснала си го Hug

# 620
Повечето хора вече спят, а аз пускам една среднощна торта.Тъй й тръгна.Правене през ноща и публикация през ноща Wink

Пожелавам ви ХУБАВ ДЕН!

Торта с шоколадов крем

# 621
  - пърленки на скара

- паеля

- сладолед Дулсе де лече

Още ми е трудно да се оправя с тези линкове  smile3506 http://zornitsapizza.blogspot.com/2011/08/blog-post_29.html

# 622
10 c's, оригинален обяд! BiankaD, чудна нощна тортичка! еликсир, божествено изглежда крем питата ти!!!
ДОМИНИКАНКАТА, пеп-4o, mari_eta, Селма, delicate, Pinki_81, bliznacite2004, megansg, Гуинет, много вкусно е било у вас!   bouquet

Включвам се в темата, че като я гледам с какви темпове се пълни със вкусотийки...
печени картофки, наденички, баница, салата и пиле с топено сирене:

# 623
Мириямс28,благодаря ти! HugБухтите ти са чуднички,очите ми останаха в тях! Peace
Пинки,коплименти за майсторството и на двама ви с мъжа ти! Peace
Селма,нали знаеш,че този сладкиш се роди точно като се бях засилила да правя повторно твоите тръбички,но вече не помня по каква причина не станаха те,ами тази крем-пита.Твоите тръбички са един от първите сладкиши,които подхванах да направя,запалена да кулинарствам,и беше разкошен. PeaceКакто и всички тези сладости,които ни паказваш сега! Crazy
Дес,честит рожден ден,много радости ти пожелавам,тортичката е супер,но манджичката.....ах,любима! Crazy
Пепи,каперсите ще ги изчопля настрани,но всичко друго в таз чинийка ще си омета като най-послушно дете Grinning!
10 c's,тъкмо мислех да ти предложа да не си слагаш снимките в линк,а направо да ни ги показваш,защото предлагаш вкусни и интересни неща,както и тази великолепно декорирана салата! thumbsup
Бети,тортата е страхотна,комплименти за майсторството!   bouquet
Зорничка и Маги с чудни трапези! Peace

Аз днес скромно и мързеливо ще се отсрамя Embarassed с едни бъркани яйца с пресен лук и сирене,на които чинийката им не е изцапана,както изглежда,просто са поръсени с млян бял пипер Laughing:

и лодки с кашкавал:

# 624
  • от точка К до точка С и обратно
Хайде и аз след апетитния пост на Еликсирчето!
Много интересни предложения днес!
Първо  благодаря за хубавите думи на БианкаД, Меганс, Зиче, Близнаците, Мириамс28 и Маги71!      bouquet
Много ме впечатли питката на Пинки81, крем-питата на Еликсирчето, на която отдавна се каня, и безмилостните палачинки на пеп-4о, които постоянно виждам навсякъде!  Crazy
Тутулина, благодаря за отговора, знам я рецептата на Ния - много е сполучлива, добре че ми я припомни!     bouquet
Маги71, баничката ти изглежда душичка! Peace Селма, тази норвежка торта има страхотна визия, а рецепта има ли?
Бианка, поиграла си си нощес, но си струва!    bouquet  chef

От мен гръцки пай с тиквички

и парченце с млечно-чеснов сос с копър

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 13:30 от Гуинет

# 625
Записвам се да ви следя. Страхотни сте!

# 626
Запис и от мен, невероятни вкусотийки правите Wink
Днес сме на картофени кюфтета и салата с домати.

# 627
Bibi85, темата е за приготвени и снимани от нас "чинии", не копирани (с изрязани надписи)  снимки от фликър - визирам първата. Има и други начини за запис  Peace Нека уважаваме труда на хората  Peace

# 628
  • Варна
Елексир разкошен ти е десерта и си отнасям една лодка
Пинки чудна питка
Деликате,Амор,Иланг,10 апетитно
Селма много вкусни неща си направила,бучвам си от тортичката
Мари ета вземам си сладоледа
Дес прекрасна бамя и парфе
Деси хубава питка
Пепи вкусотия без коментар
Мериам вземам си бухтичка
Зиче супер ти е патладжана
Близнаците бучвам си баклавичка и сладкишче
Бианка прекрасна торта
Доминиканката и Маги прекрасно меню
Гуинет браво за пая
От мен печен пипер със заливка във фурната,наденички,кюфтенца и картофки,таратор,диня

# 629
  • София
Здравейте,       
ilrai78 , леле каква царска пица
пеп-4o , взимам си от питките
BiankaD, чудесен десерт
megansg , Разнообразно и вкусно
ЗИЧЕ, много интересен патладжан - прилича на малко гюведже
иланг-иланг , оригинално предложение
bliznacite2004 , баклава - ммммммммммммм
 Pinki_81, страхотна питка
delicate, вкусно меню