Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

  • 153 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Мнения: 899
labrex, благодаря ти - записах си чинно рецептата  Hug
esy, пропуснах - да ти е жива и здрава малката красавица!
рени, много апетитно е разтопено това сиренце във фолио!

# 691
  • Сливен
  • Мнения: 141
амор страхотни картофки
*MILADY* приказен кейк
биянка ееее много си лоша,сега пък пай,нямаш милост,страхотен е
пепчо взимам си от бухтите-пирожки,а свинските ребърца направо ги взимам с чинията  Crazy
лабрекс страхотни красоти си сътворила   bouquet а тези топчета ги търкулни насам  Flutter
megansg при теб както винаги вкусно
delicate обожавам бамя,ама и тези кюфтета няма да пропусна
леля ог честит празник на семейството на патерица   bouquet   bouquet   
Елица-сестрица тези турски банички изглеждат много апетитно
matze какъв вкус има змиорката  Embarassed
рени55,lina kaz,plamsy,Madla, апетитно
Umbra с този бостънски пай направо ме довърши,изглежда невероятно
Eсу честита ти радост
megansg и вареното,и кебапчетата,и филенцето набързо ще ги уважа  bowuu
дес китайско още не съм пробвала,за това с удоволствие си вземам,изглежда много вкусно
от мен икономичния сладкиш от Маргарита Димитрова
пробвах си формичките за мини кексчета
към остатъка от сместа прибавих орехи ,а към какаовата смес и есенция ром и направих кекс
и доматена манджа с кюфтенца

# 692
  • Мнения: 5
Не съм писала отдавна,но редовно ви следя.Ето няколко неща от рожденният ден на дъщеря ми:




 
солена торта с макарони

чесновото хлебче на Йоли   bouquet(невероятно вкусно, гостите казаха следващият път да направя 2 ,не им стигна)

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 08:48 от naieli19

# 693
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 564
Дес , как точно приготвяш пилешкото със зеленчуци в сладко кисел сос ?

naieli19 , много ми хареса всичко, особено тортата - сладкишите са ми слабост Wink.

miriams28 , може ли рецептата на икономичният сладкиш? Много вкусен изглежда Hug.

рени55 , много хубава изглежда чорбата - написала ли си някъде как я приготвяш?

Еси, отивам да се запознавам със сладките отблизо Joy.

Големи сте подстрекателки значи - довечера заминавам на почивка и десет дни няма да готвя, а днес видях поне десетина неща, които ми се иска да опитам ooooh!.Ще наваксам като се приберем Wink.

# 694
  • Мнения: 7 433
Дес , как точно приготвяш пилешкото със зеленчуци в сладко кисел сос ?


    Щях да питам същото!  Simple Smile
    Тъкмо сега ще размразявам парче пилешко филе.  Rolling Eyes

  naieli19,да ти е жива и здрава малката рожденичка!   bouquet
  Много вкусна трапеза си приготвила за празника!  Hug
  Може ли линк към хлебчето на Йоли?

   miriams28,ще споделиш ли,как правиш икономичния сладкиш?   Simple Smile

# 695
  • Sofia
  • Мнения: 155
Добро утро!

Аелис, пожелавам ти да си изкараш страхотно през почивката!

naieli19, да ти е живо и здраво детенцето!

Esy, честита рожба! Да ти носи само радост и щастие!

Леля Ог, със закъснение ти честитя рождения ден и празника на близките ти. Тортичката е страхотна. Благодаря за рецептата за меденките. Аз всъщност съм хвърлила око на едни други сладки, които си правила отдавна - https://lh4.googleusercontent.com/--GXNSSo4dm4/SxA8rkJpoWI/AAAAA … s640/DSC05052.JPG

Лабрекс, този галет във вариант със сини сливи отдавна съм го запланувала Simple Smile

Umbra, сладкишът ти изглежда невероятно...

Ох, няма да изброявам повече, че ще стане много дълго. Вие си знаете, че сте страхотни  Hug

Аз показвам един сиропиран кекс



# 696
  • Мнения: 9 446
naieli19, да ви е жива и зд рава малката госпожица!   bouquet хлебчето е невероятно, така от питки  Peace
miriams28, няма ребърца  Laughing Laughing след фурната издържат точно 30 мин.
Дес, много апетитно пилешко!
рени, за сиренцата - фолиото е добре намазано с масло отдолу и не залепва - само тук-там кашкавал, но се отлепя съвсем лесно, но при теб май наистина е от препичането. Нищо, следващия път  Peace

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 11:44 от пеп-4o

# 697
  • Мнения: 7 433
esy,какъв съм заплес!  Embarassed
Честито ти бебенце!Да ти расте здраво,красиво,умно и послушно!   bouquet  bouquet  bouquet Ще споделиш ли,как се казва? Simple Smile
А ти да си много щастлива майка!  Heart Eyes

Леля Ог,честит рожден ден!Честит празник на близките ти!
Вярвам светът щедро отразява към теб невероятно позитивната енергия,която излъчваш!


mushmul4е,чудесен сиропиран кекс!  thumbsup

# 698
  • Сливен
  • Мнения: 141
здравейте
ето рецептичката за сладкиша
1 ч. ч. захар,
1 ч. ч. вода,
2 с. л. оцет,
 1 / 2 ч. ч. олио,
3 с. л. сладко/ мармалад/,
 2 ч. ч. брашно и 1 ч. л. сода в него,
2 ванилии.(аз ванилия не сложих а сложих канела ,а сладкото ми беше от сливи,може да сложите орехи,аз нямах ,но днес си приготвих малко  Whistling )
 Разбърквате с дървена лъжица, изсипвате в намазана и набрашнена тавичка и печете първите 10 минути на 200 градуса, а след това на 180 до готовност ,става леко сочен като сиропиран
рецептата е публикувана от Маргарита Димитрова

а ето днешната ни закуска

# 699
  • Мнения: 930
Здравейте, аз отдавна не съм се включвала и затова поста ми ще бъде малко дълъг Embarassed
labrex как точно да го направя този галет със сини сливи /пресни, не от сладко/, трябва ли плода да го поръсвам със захар, да се отдели сок? или не?
naieli19 честита ти рожденичка и много да те радва! пусни рецептата за това хлепче, че и на мен много ми хареса как изглежда, а щом казваш че е и вкусно Hug
Umbra твоят пай си ми прилича на цяла торта Laughing мога ли да го ползвам като торта за рожден ден  Thinking
Дес  как правиш пилешкото филе по китайски, и сладко киселия сос ме интересува как става
пускам снимки от тази менюто ни тази седмица
салатка
кюфтета на скара с тиквички на скара

макарони на фурна с кайма и сос болонезе

панирани пилешки хапки

мъфини
и накрая да покажа медеца, с който ме зарадва съпруга ми днес /много обичам мед, почти колкото шоколад Mr. Green/

аааа miriams28 няма да се разберем така Laughing
пускай бързо линк на това хлепче, че ще започна да го сънувам вече Praynig

# 700
  • Мнения: 22 867
labrex как точно да го направя този галет със сини сливи /пресни, не от сладко/, трябва ли плода да го поръсвам със захар, да се отдели сок? или не?

mimi P27, нищо специално не ги правя предварително, режа и редя върху тестото, аз обичам да ми киселеят плодовете и гледам да не слагам захар или съвсем малко. Но точно сливите съм ръсила със захар и канела, вчера смокините и стафидите ги залях със заливка от заквасена сметана и мед, и поръсих с кафява захар. Всякак става, съобразявай се с вкуса си! А при печенето си се отделя малко сок от плодовете. А, и да допълня, не слагам никакви парченца фолио (в рецептата го има), отдавна пека галета непокрит, всичко си се получава чудесно. Peace

Ох, а за тоя медец с пити направо ти завидях! Crazy Поздравления на половинката, майстор е! Peace  chef  bouquet

# 701
  • Мнения: X
naieli19 ,честит рожден ден на дъщеричката ти,много здраве ,радостни игри с приятелчетата й пожелавам!  party002Много хубава трапеза си подготвила! Peace

Аз вчера забравих да ви се похваля,че виртуално гостувах в страхотния блог на Мари-ета с една торта по милански :




Мари-етка,сърдечно благодаря за оказаната чест да присъствам в блога на талантлив кулинар и сърцат приятел като теб!  bouquet

# 702
  • Мнения: 5
mimi P27 хлебчето е на Йоли:
http://yoli-www.blogspot.com/2011/07/blog-post_21.html
аз го направих само с чесън нямам пресен лук и смесих масло и олио

благодаря ви много за пожеланията

# 703
# 704
  • Мнения: 5 710
Ей на този рибок ще му видим сметката тази вечер Simple Smile Не е сготвен, защото не съм решила как, но е толкова готин не-сготвен, че ми се искаше да го покажа. Това е 'сьомгова пастърва". Прилича на сьомга всъщност само по цвета на месото. Ако някой има неустоима рецепта, да ми я сподели моля, имам още няколко часа



Общи условия

Активация на акаунт