Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

• 153 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Еликсир, страхотно изкушение е тази торта   bouquet
mimi P27, какво меню само!

Да си пусна снимката на Медени сладки, които правих преди няколко дни:

# 706
Това е 'сьомгова пастърва". Прилича на сьомга всъщност само по цвета на месото. Ако някой има неустоима рецепта, да ми я сподели моля, имам още няколко часа

тази  пастърва http://pep-4o.blogspot.com/2011/08/blog-post.html - рецептата е най-долу, както и линка за източника Жоро. Неговата е пържена без магданоза и лимона вътре, моята с.
Всичко това, само ако обичате пържена риба. Точно пастървата  може и да се изпече така във фолио, но я предпочитаме пържена и с тоя "сос" отгоре после залята.
Цялата е балканска пастърва, тя също е с розово месо, другата, която е 1/2 отзад е "американка" - тя е с бяло месо но и двете бяха вкусни

# 707
Пеп-4о , леле страшен постинг, риба... чудности:)

# 708
щях да го спестя на темата, ама си забранила ЛС-та  Laughing Laughing

desi_go, какво освен сирене има в Сиренето по Врачански?
еликсир -че, ако още веднъж ти видя снимката за днес, трябва да се мятам на автобуса  newsm01
mimi P27 ,  много закачлива салатка!  И дано да е била добра годината за пчеларя!  newsm10

Днес на яйца  Laughing Laughing Яйца със сос от топено сирене

за мен вечеря тези много високо холестеролни  newsm78 Яйца в балсамико и масло

а за други - шницели от кайма

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 19:13 от пеп-4o

# 709
   Докато Пеп-4о се кани  ,да взема аз мънинко да се отчета . Grinning
   А ,докато аз се отчета,гледам,тя вече се е наканила!  Joy О,Пеп-4о!Нямам думи!  smile3501

Зимнина Доматен сок.

И Картофени розички.

miriams28,благодаря за рецептите!   bouquet
    Мимешко,страшни вкусотии!
    А медецът....Мммм!Само да ми падне в ръчичките!  smile3508

еликсир,много интересна торта!  thumbsup
    Денерис,сигурно сладките са неустоими! Heart Eyes

desi_go ,сиренето по врачански!Бягам да гледам рецептата!  Crazy Hug

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 08:37 от Селма

# 710

еликсир -че, ако още веднъж ти видя снимката за днес, трябва да се мятам на автобуса  newsm01
Внимавай какво си пожелаваш,както обичаше да казва Луканов в "Сделка или не"! Party
Ей ме на,пак надничам тук,така че ще пееш "Куфарите,сака и билет за влака"! Wink
Пък и либето ти е на авджилък ,така че.....си мояяяяяяяяяяяяя newsm68!Идвай,аз почвам крем-питата! Laughing

Денерис,Селма-много сте мили!  bouquet

# 711
  • Варна
Пепи вземам си яйчице и шницелче
Селма чудни розички
Деси,Рени,Мушмулче,Сиер много апетитно
Елексир тортата ти е трепач-точно по моя вкус и браво
Мими много вкусно и си чупвам от питата с медеца
Нели прекрасни неща си приготвила за щерката,да те радва много
Мириам вземам си и от двете сладкишчета
Лабрех галетата ти със смокини е супер/по ми харесва от тази със сливите,може би защото е по сладникава/
Дес бучвам си от месцето
За днес набързо,че слагах зеленчуци във фризера супа от тиквички,пипер,зел.боб, яхния от зелен боб,рибка,салатки и мляко с ориз

# 712
  • Сливен
mimi P27 хлебчето е на Йоли:
http://yoli-www.blogspot.com/2011/07/blog-post_21.html
аз го направих само с чесън нямам пресен лук и смесих масло и олио
аз сложих кренвирш,червена чушка,зелена чушка,кашкавал,чубрица,ароматно олио и масло  Peace

# 713
Labrex  Hug  bouquet Благодаря за вдъхновението и рецептата.
Това е галет с ябълки. Тестото взех от твоята рецепта.Сложих  захар върху ябълките и те много приятно се карамелизираха.

Много обичам сладко...добре,че съм зла и не ми се лепи Twisted Evil Joy

# 714
Това е 'сьомгова пастърва". Прилича на сьомга всъщност само по цвета на месото. Ако някой има неустоима рецепта, да ми я сподели моля, имам още няколко часа

тази  пастърва http://pep-4o.blogspot.com/2011/08/blog-post.html - рецептата е най-долу, както и линка за източника Жоро. Неговата е пържена без магданоза и лимона вътре, моята с.
Всичко това, само ако обичате пържена риба. Точно пастървата  може и да се изпече така във фолио, но я предпочитаме пържена и с тоя "сос" отгоре после залята.
Цялата е балканска пастърва, тя също е с розово месо, другата, която е 1/2 отзад е "американка" - тя е с бяло месо но и двете бяха вкусни
Леле Пепи,добре ,че 10 c's е питала и отворих
да прочета.Живала съм по тези места /Златоград,Смолян,Родопите / толкова красота,а и хората са толкова сърдечни.Благодаря ти за прекрасните снимки.Много ти е хубаво момчето  Heart Eyes

# 715
  • София

Браво момичета  smile3501

Крайно време е и аз да пробвам хлебчето на Йоли...........Много ме изкушава!
Много отдавна не ми се е случвало да ме изкушите със солени неща.........
Днес ми се иска от хлебчето на Йоли; от солената торта по рецептата на Мариета; от яйцата с топено сирене на Пепчо; от рибката на Меганс и другите не ги помня........, уф....
Пепчо, благодаря за съвета о още утре ще направя поправката..... Може ли да ми кажеш как правиш сос от топено сирене?
Днес нещо мързеливичко....
салати

наденица с пържени картофи

сладолед

Весела вечер на всички!!!

# 716
Ето и нашата вечеря

Салата с крутони и семена
Картофени кюфтета с кашкавал
Халуми на тиган

# 717

Пепчо, благодаря за съвета о още утре ще направя поправката..... Може ли да ми кажеш как правиш сос от топено сирене?

ето http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,825.msg23113.html#msg23113  а хлебчето е страхотно, не отлагай. А и със сиренцата върви  Wink

Елица-сестрица ,  много са апетитни кюфтетата   bouquet
Селма, много хубавирозички си направила!
MG18,  благодаря  Hug
Меганс, да ти е сладко   Wink но аз сега сложих да варя мляко с ориз  Laughing Laughing
Еликсирче, мечтая си някой ден да измислят телепортирането  Blush

# 718
Момичета, благодаря за поздравите! Бъдете здрави всички!

Селма, ми то кулинарна тема и се заплеснахме по рецептите Hug

Благодаря ти много! Казва се Естел Simple Smile

Днес половинката е рожденик, та му направих торта   Heart Eyes

Raspberry Cake by Kemi H, on Flickr

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 15:07 от esy

# 719

Елица-сестрица ,  много са апетитни кюфтетата   bouquet
Селма, много хубавирозички си направила!
MG18,  благодаря  Hug
Меганс, да ти е сладко   Wink но аз сега сложих да варя мляко с ориз  Laughing Laughing
Еликсирче, мечтая си някой ден да измислят телепортирането  Blush

Мерси, пеп-4o.Пък измислят ли телепортирането  ooooh! и цял живот няма да ми стигне да ви обиколя всичките и да ви опитам шедьоврите.

Общи условия

Активация на акаунт