Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

• 154 202
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Oт мен салатка и пълнени чушки с кайма и ориз:

# 526
Рени, браво, добре си  го отгледала  smile3501

Дес, много апетитни чушки  Peace

и у нас има, но заради късния нощен час, в който готвих всичко опаковах в кутии, а днес снимах "остатъците" И пиле като на Илианка има, но и то в тавата  Blush аз само подадох, а любимците сами си го начупиха. 

Бялото месо с картофи соте - опаковани за път.  Тези картофи купих и са чудни за пържене, но за сотирани не стават  #Cussing out

мусака, естествено без заливка. Вече и заради себе си не слагам  Cry Cry Пък и картофите съвсем ме отказаха.......

остатъка от лещата

супа топчета

пълнени чушки с ориз и кайма

мъфини с боровинки на marabu

пилешко по ловджийски  Laughing Laughing или "Качиаторе"

и пържоли в лучен сос с гъби

До всички дами с бухтите: Много сте лоши, девойки  Crossing Arms възползвате се от това, че някои бяха на работа и една през друга направихте. Някои като Цецето дори повториха. Цеце, специално за теб я на шкембе, я на ушЕта ще  направя една фотосесия тези дни  newsm03

Лабрекс, с такива възглавнички мога да си легна.  Wink  да гледам тв- де  Hug

# 527
пеп-40, взе ми акъла с толкова ястия  Hug

Аз скромно в жегите с един грозноватичък сладкиш, но пък с много интересна технология на правене и много запомнящ се вкус:

Сливовият сладкиш на Амели Пулен

Рецепта

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 00:26 от Umbra

# 528
Дес, много апетитни чушки  Peace
Thank youuuu Hug Grinning  bouquet
A ти как си ги наредила,малииии..супер.

А Цецето е за бой,че току внесе смут в стройните редици,сред стройните дами Joy
Умбра,перфектно изпълнение,както винаги  bouquet

# 529
Ехеее, Пеп-чо, колко много вкусни нещица. Взимам си една чушчица Simple Smile) и за десерт едно парченце от сладкиша на Umbra

Рени, може ли рецептата за баклавата Simple Smile Страхотно изглежда!

Брускети с моцарела, сушени домати и маслини. За първи път правя сушени домати и мисля, че ми се получиха Simple Smile

# 530
  • София
Честито на децата на Мамето и на  Мари.ета!
Салата и картофена манджа

Пържени тиквички, салата и миш-маш.

purple tulips , много красиви брускети и несъмнено вкусни!
Приятна събота и неделя!

# 531
  • София

Рени, може ли рецептата за баклавата Simple Smile Страхотно изглежда!

Рецептата е както традиционната с орехи - всеки лист се намазва с разтопено кр.масло, прегъва се на две по дължина и в центъра на долният край се слага 1ч.л. течен шоколад. С двете дължини покривам шоколада (да се съберат в центъра, за да не излиза шоколада при печене) и после се навива на руло. Пече се до златисто на 180градуса. Изстиналата баклава се залива с топъл (не врящ) сироп от 1ч.ч захар с 2ч.ч. вода, защото плънката е много сладка. По същият начин правя и с халва.

# 532
  • Sofia
Привет и от мен!

Много вкусно при всички, а явно утре ще се правят пирожки. Така ми се приядоха Sad

Аз се отчитам с Конфитюр от печени сини сливи и орехи на Mari_eta. Много вкусен. Гледам нейната снимка, гледам моята. Явно съм го преварила. Сложих 200 мл вода, но следващия път ще сложа само 100 мл. Marie_eta  Hug

# 533
Моите бухти(пирожки) за закуска със сладко от къпини:

Хич не ги докарах на вид Rolling Eyes,вече ще си ги правя както си знам - точа,режа - идеални.Но и тези са вкусни де Wink

# 534
Момичета, ама не сме ли овчици ...... с тези пирожки  Joy. И за да не изоставам от стадото, ще ги направя и аз утре за закуска Simple Smile.

# 535
не, не сме. Naughty Но човек се храни първо с очите.

Дес, струва ми се, че в малко мазнина си ги пържила?  newsm78

# 536
  • от точка К до точка С и обратно
Привет, момичета! Hug
Хуууубавичко сте наготвили пак! Peace
 Хеле, пеп-4о! ooooh!  chef Кога успя, жено?  bouquet
Аз си харесах гъбеното суфле на Бианка, брускетките на purple tulips и грозничкия  Mr. Green сладкиш на Умбраbouquet

От мен днес само една фритата със спанак и спагети

Хубав уикенд! Peace

# 537
  • Варна
Пепи многоооооо и вкуснооооооооо
Умбра страхотен сладкиш,чета,чета дали ще мога да го направя,ще се пробвам
Пурпле,Верабел,Мушмулче,Дес превъзходно апетитно
Гуинет много хубава фрита и сладкиш
Захарина много пухкави са бухтичките
Лабрех грабвам си възглавничка
Илрай чудно пиленце с картофки
Бианка вкусна баклавичка и браво за домата
От мен набързо зеленчукова супичка с тиквички и един кебап с картофено пюре.
Довечера на гости.Желая ви хубава и вкусна събота и неделя.
newsm51

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 15:39 от megansg

# 538
Момичета,не веднъж съм си открадвала идеи от вас.
Ето един поздрав от сърце
http://www.razpuskane.com/2011/08/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3 … %82-%D1%85%D1%80/

# 539
  • ГОре на черешата...
Благодаря на всички за страхотните пожелания за малкото ни момченце, искрено ме зарадвахте  bouquet!

Тук е от вкусно по-вкусно, а мен ме мързииии Whistling...гледам - пирожките са хит  Crazy Пеп-чо пак е готвила за цял полк Laughing, Дес, чушките ти са страхотни, Верабел, всичко е страхотно, но тиквичките ти ми взеха ума /това щото нашите вече май свършиха.../, Умбра, много изискано е поднесен сладкишът ти - сигурна съм, че е и толкова вкусен Peace!
Мушмулче, сигурно са ти били по-водни сливите, но пък съм сигурна, че и така е вкусно сладко /а то като престои "ще стегне"/.
Меганс, кебапът ти е убийствен, ммм Crazy...
Гуинет, интересно предложение! Снимките ти познавам от първия миг, поздравления  bouquet!

Днес набързо една картофена яхния:

И да ви покажа разрезът на Дребовата торта - какаови блатове, ванилово-сметанов и чудният орехово-карамелен крем на Буболинката:

Общи условия

Активация на акаунт