Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 89-та тема

• 154 204
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Малее с тези бухти направо ме разбихте от два дена ooooh!
Вкички други изкусителки оособенооооо Пепчо не се траете  ooooh!  то са красоти то са вкусотии ooooh! ooooh!

Аз да се отчета с хлебчето на Йоли с царевично хлебче го направих и с малки изменения ...малее няма такава вкусотия ви казвам. Crazy Crazy

БОГАТА ПИТА ОТ ГОТОВ ЦАРЕВИЧЕН ХЛЯБ

преди да я изпека  и след

САЛАТА

ПУКАНИ ЛЮТИ ЧУШЛЕТА  за бърза консумация

# 541
Радвам се, че ви харесва сладкиша Hug
Гуинет, много апетитна фритата!

# 542
  • София

Красота, след красота! Изкушение, след изкушение!!!
Тук наистина е много заразно..........
От една седмица са се загнездили  в мислите ми "възглавничките" на Лабрекс и хляба на Йоли!
За днес чорба от речна рибка

и любимата ми патладжанена манджа

Весела вечер на всички!

# 543
Много лесно и бързо се правят. Ето рецептата:  chef
1 кофичка кисело мляко
1 ч.л. равна сода бикарбонат
2 яйца
2 с.л. с връх захар
Една ванилия
Брашно колкото поеме.

Разбивам яйцата със захарта и ванилията. В киселото мляко слагам содата с една капка оцет.Добавям го в разбитите яйца и сипвам брашно колкото да стане  по-гъсто от кексово тесто- като се гребне да се задържа на лъжицата.  Оставя се да почине 10 минути.Пържа ги в много мазнина стават кръгли, и сами се обръщат Laughing

Тази рецепта и аз ще я пробвам . Стискайте ми палци ! Тестените изделия са ми слабост , но за съжаление , изобщо не ми се отдава да ги приготвям. Значи тестото да се задържа  на лъжицата и да е по- гъсто от кексовото -това е добро обяснение .Благодаря!

# 544
  • забравих си мисълта...
Мили Дами, благодаря ви за сърдечните пожелания за почивката и за добрите думи за кекса във фунийки  Hug.     bouquet 

Тук отново цари красота и ухае невероятно вкусно. Комплименти за всички!    bouquet

Днес цял ден приготвях различни неща за съпруга ми, да не умре от глад докато ме няма и тъкмо щастлива, че приключих, му обяснявах кое, кога и как да се яде и той направи едно last minute решение и ми заяви, че идва и той с мен  Crossing Arms. Представяте ли си какво би станало ако бях решила да си взема някой с мен!? Wink Какво щастие за мен, че съм примерна съпруга Wink  Laughing. Така че всичко, което приготвих  замина при майстора. Показвам ви една част от приготвеното, което успях да снимам.

Наденички на фурна

Кифлички с извара

Питка от същото тесто

Прясно зеле

Ашуре

Selleriesalat

Eieraufstrich (или извара + варени яйца + други работи)

Mариновах пилешко, пуешко и телешко месо, но както вече ви казах, майсторът взе всичко.

Ciao oт мен и до след 7-10 дни  Hug  Heart Eyes   Hug.

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 22:23 от Venetta

# 545
Дес , пеп-4о , Умбра , Гуинет , megansg, Зиче , Венета - много е вкусно при вас !   chef   bouquet

от мен - Фокача с чери доматчета и розмарин

и Салатка от червено цвекло

# 546
  • In a surreal moment!
Вени, чета за този майстор от сума време и се чудя - защо го угоявате този човечец?!?
Аз съм изпаднала в жестока завист, то не бяха питки за майстора, омайващ кекс за майстора, козунаци за майстора....сега и пълно меню за цяла седмица....Искам да съм майстор у вас!!! Все нещо ще измайсторя, честна дума, ти само не спирай с подаването на вкусотии...

пп. Знам, че имаш чувство за хумор и няма да ми се обидиш Simple Smile Весела ваканция!

# 547
# 548
  • на втория етаж
  Много вкусотии!Браво,момичета,неуморни сте! Peace  bouquet

Нашето вчерашно руло с бита сметана и шоколад в пълнежа:

Хубава и усмихната неделя на всички!   bouquet

# 549
Няколко седмици не съм разглеждала тук и съм пропуснала умопомрачаващи неща.
Пускам само една рецепта за и изчезвам да ви разглеждам.

Гърне по горнооряховски

# 550
Здравейте момичета... Grinning

Една тортичка от мен....

По късно ще пусна и други снимки,че сега не остана време... Peace

# 551
Спомням си,че някой сушеше домати от вас? Бихте ли ми казали как се прави това и от какъв сорт?

# 552
Сладурка заповядай http://sharemykitchen.com/bg/как-да-приготвим-сушени-домати-у-дома/

# 553
Сладурка заповядай http://sharemykitchen.com/bg/как-да-приготвим-сушени-домати-у-дома/
Благодаря ти,mama Tin !

# 554
Мerydit супер тортичка
Lina kaz рулото много ми хареса
Венета, голям майстор си Simple Smile кифичките и питката са много изкушаващи. Не съм правила нищо тестено от много време. 

Да се отчета и аз с няколко неща, от предните дни
започвам с бисквитена торта с крем от стра хляб и банани

гъбена супа с целина и моркови

сладкиш със сливи

заек със зеленчуци

и сладко от зрели смокини

Общи условия

Активация на акаунт